3/29/2012

Torstai on toivoa täynnä.
Tämä siivouspäivä on muuttunut myös pienimuotoisesti sairastelupäiväksi, kun jälkikasvusta toinen makoo sohvalla peiton alla ja tärisee. Toivomme pikaista paranemista, sillä sääliksi käy pieni kuumakalle. Toisaalta on nähtävä sairastelun hyväkin puoli. Nimittäin se, että talossa vallitsee varsin leppeä ja rauhallinen ilmanala, joten siivous juoksee.

Parin päivän takaisin kuvin vaihdetaan aiheeseen vaatteet. Nyt kun tämä maamo on päässyt yli kässäntuntitraumoistaan, niin on erittäin mukavaa, että voi osittain tehdä jälkikasvulleen vaatetusta myös omin kätösin. Erityisen makosaa on pukea toveri iltojen kähmeessä neulottuun villatakkiin tai napittaa päälle takki, josta ei ainakaan tunnetta puutu.

Ulkovaatepuolella on siis rohkaistuttu yrittämään ominkin voimin mutta sisävaatetus vaatii vielä hieman aikaa. Siksi onkin mukavaa, että on olemassa vaikkapa Mini Rodini, jonka mielikuvitusrikkaasta mallistosta löytyy varmasti jotain jokaiselle. Meillä ihastuttiin erityisesti keltaisiin pillisammareihin ja saman väriseen huppariin, yllättäen kevään väreissä. Yritys on perustettu Tukholmassa vuonna 2006 ja nyt Mini Rodinia löytyy nettiputiikeista ympäri maailman, Suomesta vaikkapa täältä ja täältä.

Sylvanian Families ilahdutti pienellä kissalähetyksellä, joten enää ei pupuperheenkään tarvitse reissata yksin. Sataa sataa ropisoo, se tarkoittaa ke-vät-tä! 

9 kommenttia:

Joanna kirjoitti...

Ihana tuo merirosvomekko, harmi kun sitä ei ihan pojalle taida viitsiä pukea=)

Kaisa kirjoitti...

Merirosvopaita on tilauksessa,kovin oon postilaatikkoa jo pari päivää kytännyt,muttei vielä.Pöksytkin on hienot.H&M:lla on/oli kanttarellinkeltaisia sammareita,kapeahkolla lahkeella ja niitä on jo menossa toiset.Keltainen = kevät.

E kirjoitti...

Mini Rodini on myös mun ehdoton suosikkimerkki, etenkin alennusmyyntien aikaan. Ja niin on kyllä hienot pöksyt ja huppari myös.

Ihailen kyllä tuota sun käsityötaitoa! Mikä vapaus kun voi itse tehdä juuri sellaisia vaatteita, erityisesti näitä takkeja, kuin haluaa. Ei tarvi tyytyä kauppojen kapeisiin raameihin. Mutta se on todettu että kun meikä alkaa ompelupuuhiin niin siitä kärsii koko perhe. Pitäis ensin kasvattaa sitä pinnaa jotenkin...

Sussu kirjoitti...

Mä ihastuin tuohon pupuporukkaan, ois kyllä aika söpöjä. Ja pökät on komeet.(: Meillä lähinnä mennään lindexin linjalla housupuolella, simppeleitä paitoja tykkään ommella jonkinverran ite. Tarvis vaan muutaman tunnin lisää vuorokauteen että ehtis enemmän ompelemaan.(:

Skjerstad kirjoitti...

Mini Rodini had nice clothes!
I really love the yellow color of the pants and the fine pattern on the dress :)
To clean the house in peace and quiet, it's good.
Especially the nice feeling it gives to be finished :)
Good improvement in the house.

Hugs from Jane

Rillirousku kirjoitti...

Joanna: Samaa kuosia on onneksi myös toppina, paitana ja bodyna. ;)

Rimpsukaisa: Kiitos vinkistä! Tuolla luikeropojalle ei kovin helposti hyvin istuvia housuja löydykään, otan siis neuvosta vaarin. :)

E: Ohan se niin, että ei oo liiemmin käsityötaitoa tai hermoja herunu tännekään mutta näemmä taistelun jälkeen saattaa jotain oppia kertyä tähänki päähän. Että aivan yhtä hyvin sinnekin, kokkeilee vaa! :) Oli meinaan ekan takin jäljiltä tääki talo lievästi sanottuna räjähdysalttiissa tilassa... ;)

Sussu: Nimenomaan. Tai sitten kykyä keskittyä olennaiseen niitten puuttuvien tuntien haikailemisen sijaan. :) Emminäkää raski hevillä tuommosia housuja ostella, kyllä ne muut housut on KappAhlin -25 kupongilla farkut ja toiset H&M tyttöjen puolelta 9,90. ;) Pistin pupuvihjeen korvan taakse, saa nähä saatko postia lähiaikoina! :)

Skjerstad: Hi, thank you! I like that you write to me even though I write in Finnish. It would be nice to write in English but I speak English so poorly that I use google translator this time, too. ;) Have a nice spring to you! :)

Skjerstad kirjoitti...

Hei taas :)
En osaa suomea, mutta yritän Googlen kääntäjällä.
Haluatko suomalaisia ​​siellä?
Ei ole valvontaa, mitä se on nyt, nauraa, mutta yritämme;)

Janne

Eloisa Bonjour kirjoitti...

Täälläkin on yksi kuumepotilas, mutta valitettavasti se ei tahtia hidasta...

Rillirousku kirjoitti...

Skjerstad: Kiitos! En ihan ymmärtänyt mitä tarkoitit. ;D

Pauliina: No ei täälläkään kauaa. :D