2/09/2012

Makuuhuoneen ainokainen verho on tuottanut päänvaivaa. Huonehan on varsin valkoinen lattiaa myöten ja kaipaa väriä. Mikään kuosi ei ole puhutellut niin kuin tuo kertakaikkisen täydellinen Marimekon Ryijy. Olen jopa valmis luopumaan verikyynelin väännetystä ylivärikkäästä päiväpeitosta tuon vuoksi. Kenties joku osaisi kertoa löytyykö moista herttasta kangasta jostain lähimaastosta?

Pieni muttahan noissa kankaissa vain tuppaa olemaan, raha kun ei kasva puissa ainakaan täälläpäin. Ehkä jos oikein ahkerasti pistää kolikkoa pankkiin ja hartaasti haaveilee, niin jospa se sieltä kotio tulisi. Ja sitäpaitsi ystävänpäivänähän ruukataan antaa ystäville jotain kivoja pikku lahjuksia, ihan vain hyvästä tahdosta toisen mieltä piristämään. Tässä mitään vihjettä oo.

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Justiinsa katselin samaa kangasta että i-h-a-n-a. Mutta en vielä keksinyt mihin sitä tarviisin. ;) Mutta teidän valkoiseen makkariin tuohan on ihan omiaan :)
Micu

Anonyymi kirjoitti...

;) Heh, kyllä sulle lähettäisin täältä tuon kankaan jos siis sellaisen omistaisin! ;0

Anonyymi kirjoitti...

Toi on niin ihana. Kankaat on kyllä ihan kivan hintasia, ite oon välillä käyttäny noita 2-laatuisia, kokemukseltaan yhtä kestäviä ja hyviä mut paljon halvempia...Kyyjärvellä marimekon tehtaanmyymälässä on ainakin iso valikoima ja varmasti löytyis tuotakin.

Heli kirjoitti...

Omaan makuun ei olis tää, mutta mitä blogisi kautta yhtään sua tunnen, tää on just täydellinen sulle!!! Toivottavasti saat tän?

Ootteko te muuten naimisissa? Ajattelin vaan, että kun on toi karkauspäiväkin, niin voisit kosia ja jos sit vaikka saisitkin hamekankaan sijaan verhokankaan. =D Ellei sit tietty mies vastais että oukkei!!

rva W kirjoitti...

Aika makea, pitäisi vain nähdä luonnossa, jotta voisi varmuudella sanoa tykkäänkö vai en. Mutta voisi toimia aika hyvin tauluna.

Silmäilijä kirjoitti...

On muuten todella kaunis kangas!

Karavaani kulkee (ja koirat haukkuu) kirjoitti...

sinäkin kun oot niin kätevä käsistäs,ei muuta kuin puikot heilumaan ja huutonettiin myymään.nopeasti saat villatakeillas tehtyä verhorahat:)

Lilla kirjoitti...

Niin on kirrrrrjava jajaja ihana!

Sopii teille ku nenä päähän. En anna sulle rahaa mutta toivon että saat ton.

Anniina N kirjoitti...

Tehäänks vaihtis? Mää ostan sulle tota ryijyä ni sää sit mulle yhen kitchen aidin? :D Vähän niinku ystislahjaks, ei ois ees paha :)

Rillirousku kirjoitti...

Micu: Tuo olis tyynyinäkin ihan 10! Iik. ;)

Anonyymi: No mee ostaan jo! Ota itelle vaikka pikkunen siivu jostain reunasta. ;D

Anonyymi: Kakkoslaatua ei meilläpäin oo tullunna vastaan, minkäänmoista. Ainakaan tietääkseni. Keskisellä tais niitä olla, kun oli niin paljon halvempia mutta sinnekin on vähän turhan pitkä matka. :)

Heli: Hyvä idea! Pitäskö mennä uuestaan naimisiin ihan vaan tuon kankaan takia? Tai sen kanssa? :D

rva W: Niin pitäis. Saattaa kuvassa heittää suurestikin sävyt.

Silmäilijä: On!

Karavaani: Niinpä, mutta mietippä miten paljon muuta tärkeämpää arkijuttuakin on mihin ne villatakkirahat sitten pitäs käyttää. :D

Lilla: En ois kyllä uskonu että oot noin hirvveen hirvveen pihi!

Anniina: Siis älyttömän hyvä idea! Mutta ei. :D

Liinu kirjoitti...

Täydellinen!

Onneli kirjoitti...

Puuvillakankaiden metrihinnat kun vielä vuodenvaihteessa nousi 29->34€, hävytöntä! itse koko syksyn haikailin yhtä Muija-väriä meidän olkkariin mutts onneksi en saanut aikaiseksi, nyt ne oli sen hinnan alentaneet alle kahdenkympin kun poistuu mallistossa. Se kykllä riepoo että millä oikeudella ne aina poistaa mallistosta yhtä sun toista kangasta ilmoittamatta.

Itselläni olisi juuri kangasostoon sopivaa etukuponki 20€ alea yli 100€ ostosta, mutta käyu vain Hakaniemen kauppahallin Marimekossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ajattelin vaan sanoa, että kiitos kun jaksat kirjoittaa näin ihanaa ja inspiroivaa blogia.
Tämä blogi jaksaa aina vaan ilostuttaa mua, kerta toisensa jälkeen.
Kiitos!

suvikaroliina kirjoitti...

Tulee muistaakseni joko viikolla 9 tai 10 myyntiin. Sitä odotellessa, mun koti kaipaa väriä!

Rillirousku kirjoitti...

Liinu: Niin on!

Onneli: Hinta on kyllä melko sykähdyttävä. Tämä henkilö ei ainakaan konsaan raskis ostaa kahta verhoa kerralla. Se olis pärjättävä yhellä tai kokonaan ilman. :)

Anonyymi: Kiitos kauniista sanoista, mukava kuulla. :)

suvikaroliina: Kummakos ei olekaan näkynyt aiemmin tuota! Kiitos tiedosta. :)

Lilla kirjoitti...

Olin tipahtaa tuolilta kun luin ton Onnelin viestin. Mitä reiskaa ne nostaa noita hintoja. Siis kreiseintä mitä oon kuullu aikoihin! :O:O:O >>>:()

Rillirousku kirjoitti...

Lilla: Eikookki! :-O