2/06/2012

Listat on.
Aurinko paistaa! Aina vaan, paitsi öisin. Tähän voisi taas pitkästä aikaa tottua. Pakkanenkin on luovuttanut ja viikonlopun -32 on enää unta vain. Mieli on suorastaan keväinen ja tänään näyttääkin olevan lakananvaihto - ja siivouspäivä.

Viikonloppuna monta omaa ja sukulaissetää oli ahkerana. Yläkerrassa on lähes kaikki listat mitä voi, osa piti jättää vielä toistaiseksi asentamatta tietyistä syistä. Kaikki makuuhuoneet saivat listansa ja ovat nyt kertakaikkiaan valmiit, mikä uskomaton fiilinki. Olisi mukava olla listaton, jos se olisi tarkoituksellista mutta nyt on hyvä että listat on, sillä niitä tämä torppa on tässä jonkin aikaa odotellut.

Tuo aurinko tuo mieleen erikoisia ajatuksia eikä niistä mikään liity makaamiseen, kattoon syljeskelyyn tai remontin vihaamiseen. Suunnitelmat ovat ottaneet taas pitkästä aikaa tuulta alleen ja se onkin muuten yllättävän herttanen tunne. Silmäpussien kanssa on jo luovutettu mutta tänään sekään ei haittaa. Pitkäksi venynyt marraslamaannus alkaa olla pikkuhiljaa selätty. Nyt tää lähtis imuroimaan.

12 kommenttia:

pinja_p kirjoitti...

huomasin just äsken saman: se kevät ON tulossa!! oujee :)))))

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

JEE!
Ihanan värisiä kuvia, TAAS!

Lilla kirjoitti...

Hyvä! :)

Irene kirjoitti...

I remember till today how it feels to sit on a Lego-tablet ;)

KL kirjoitti...

Ihailen blogisi valokuvia! Todella mielenkiintoisesti kuvattuja ja ihania kuvakulmia :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivan raikkaita kuvia ja niin...niin..perusvärikästä! :D

Anonyymi kirjoitti...

Rilla sul on niin kiva värikäs, iloinen blogi, kuitenki niin rehellinen ja inhimmillinen. Monet muut Suomalaiset blogit on niin karkealla kielellä kirjotettu et niitä ei ole kiva lukea vaik hienoja kuvia löytyiskin... <3 Tiina från Stockholm

K kirjoitti...

Jes, meikäkin on selättänyt marrashorroksen ja pelkkä tieto siitä, että minä selvisin tästä talvesta tuo energiaa ihan kauheasti! Ja aurinko <3 se on niin puspus.

Ihania kuvia jälleen Rillis.

EPPU kirjoitti...

Pidän todella paljon kuvistasi ja teksteistäsi, ne ovat jotenkin kotoisia ja ehdottomasti 'aitoja' :--) Samaa touhukasta kevätfiilistä on täälläkin ilmassa!

Rillirousku kirjoitti...

Kesätyttö: Ei ihan vielä mutta ihan KOHTA! :)

Minttu: Kiitos, valoakin riittää nykyään. :)

Lilla: O!

Irene: :-D

Siskoliina: Kiitos! Kuvakulmien ettiminen on mielenkiintonen harrastus. :D

Pieni lintu: Perusvärikäs on hyvä. :)

Tiina: Tackar! Kiitos, hyvä jos on niin. :)

Killi: Nimenomaan just tuo oivallus, että suurin ahistus on takana - uskaltaa jo fiilistellä kesää vaikka on vielä ihan talvi! Pääasia on, että on kesä rinnuksissa, olipa ulkona millasta tahansa. Niin se on. Piste ja snif. :D Ja kiitos!

eppu: Kiitos! Sitähän se elo on, välillä luistellaan alamäkeen ja sitten taas kontataan ylämäkeen. :)

milla kirjoitti...

pakko vaan sanoa että ihanan värikästä!!!

Rillirousku kirjoitti...

milla: Väriä olla pitää. Kiitos! :)