12/04/2011

Viimeinen huuto aiheesta Haasta itsesi - neulo takki.
Merkillisen mukava (joulumarkkinat, myyjäiset ja himmeli) mutta silti nakihtavahko (no se nyt vaan oli siinä!) lauantai huipentui sähköpostilaatikon penkomiseen ja kuvien järjestämiseen. Takkeja on tähän mennessä ilmoittautunut kilpailuun mukaan 23 kappaletta, mikä on huikea määrä! Kiitos vieä jokaisesta!

On yksiväristä ja kirjavaa, tummaa sekä vaaleaa, oikeilla ja leikkinapeilla, kokonaan neulottuna tai osaksi virkattuna. On Iloinen Sirkus, Lörtsy, Sisu, Räntä, Mehtäläistonttu ja monta monta muuta. Jokainen takki on oma persoonansa, herttaisa sellaisena kuin on. Omana itsenään. Onkohan villatakeillakin tunteet?

Yllä kollaasin muodossa ihan pieni kurkistus siihen mitä tuleman pitää sekä siitä, mihin seuraan huomisen aikana ilmaantuvat takit pääsevätkään. Hyvään seuraan, sen sanon! Ei siis muuta kuin viimeisetkin tunteelliset takit kohti ankaraa taistoa, sillä pitäähän kunnon takki käyttää ensin läpi taiston ja myräkän, jotta se oppii arvostamaan oloansa omistajansa päällä. Takkeja, nimiä ja tarinoita vastaanotetaan vielä huomisen sunnuntain iltaan saakka. Aina siihen, kunnes kello lumpsahtaa uuden viikon puolelle.

Tämä yökyöpeli lähtee näkemään haaveunia villaisista takeista ja ehkä vähän painajaisia siitä, että jos joku takki vahingossa katoaisi sähköpostin uumeniin, eikä ikinä pääsisi mittelöön mukaan! Lupaan olla tarkkana. Öitä hemmot!

Ei kommentteja: