11/26/2011

Uusi kevät on tullut.
Tänä vuonna olemme saaneet nauttia varsin pitkästä syksystä ja tänään jopa uudesta keväästä. Aurinko on paistanut lähes koko valoisan ajan ja nurmikko vihertää niin herttasen kesäisesti. Ulkona pärjää mukavasti syystakilla ja tennareilla. Ehkä juuri tuosta syystä on joulumieli löytänyt tähän taloon harvinaisen aikaisin ja jumittunut rintapieleen asumaan varsin tiukasti.

Kohta ollaan joulukuussa, kuten tiedämme, joten saa ihan luvan kanssa tehtailla joulukortteja. Tänä vuonna tämäkin viimetipan matami on ajoissa liikenteessä, kun tahtoi hyödyntää hyvän tarjouksen. Perhepotretti jäi ottamatta ja laiska tyytyi koneelta valmiina löytyneisiin kuviin. Valmiit kuvapostikortit ovat kätevät ja varsin hyvälaatuiset.

Isoveikan villapaita on vihdoin valmistunut ja voi kuulkaa kun kerron, että se ei ollut ollenkaan helppo tapaus! Luovuttaminen kävi mielessä varsin monta kertaa, jopa siinä vaiheessa, kun mokoma möntti oli enää yhtä vaivaista hihaa vailla. Lopputulos on juuri sitä mitä kuvitella voi, kun omasta päästään nykii. Ei kovinkaan lähelle suunniteltua mutta käyttökelpoinen sentään. Tosimiehen palmikkoneuletta nynnyntää toisen olkapään koristenappi.

Tuo paita oli meinaan oikeasti sen verran työläs, että tämä martta päätti pitää kutimet vähän aikaa kaapissa ja unohtaa koko harrastuksen hyväksi aikaa. Tuo päätös syntyi toissapäivänä. Eilen kävin ostamassa sinistä lankaa, josta aion tehdä itselleni villapaidan. Kova kallo ei vähästä opi.

15 kommenttia:

Iitunen kirjoitti...

Paita näyttää hienolta ja sininen lanka kuulostaa ihanalta!!

Meitsin villatakki vaiheessa kun ei aika meinaa millään riittää, mutta haasteeseen osallistun.. Väkerrän vaiks viimeisenä yönä valmiiks :D Mikä päivä on viimonen lähettää kuva, 30.11? vai 01.12? :D

Enni kirjoitti...

Näyttää niin kivoilta nuo postikortit!

Meidänkin pitäs saada aikaseksi, alkaa kohta pitäöä kiirettä taas kerran tällä viimetipan martalla!

Ja hei, villapaitakin on oikein soma!

TIINA kirjoitti...

oi tollanen korttisysteemi olis sopinu mullekin. missä teetit?

Lilla kirjoitti...

Tuo Elianin paita on niin hieno! Ja nuo kortit. Pitää alkaa itekki värkkäämään jotain. Samis lamppu teillä ku meillä.

Anonyymi kirjoitti...

Aika hurmuri toi poikanen. Tulevat tyttöystävät katsovat näitä kuvia varmasti aivan lääpällään. Villapaita on hirvittävän elegantti, siinä ja farkkujen yhdistelmässä on jotain hienostuneen boheemia.

LauraQ kirjoitti...

Mielettömän hauskasti toteutettu kortti! Ihana ihana ihana. Ja toi villis myös. Ja toi kaveri sen sisällä.
Rilla - kaikki mitä susta syntyy, on ihanaa!

Rillirousku kirjoitti...

Iitunen: Kiitos! Villatakin kanssa ei oo niin päivälleen. Lähetä vaikka sillon eka päivä niin saat päivän armonaikaa. :D

Enni: Kiitos kamu! Ja teiän kalenteri se vasta onki!

Tiina: Kortit on tilattu Ifolorilta. Mielestäni laatuun nähden varsin sopuhintaiset. Laatu oli mielestäni suorastaan erittäin hyvä. :)

Lilla: Kiitti toveri! Lamppu löytyi kaapin perukoilta ja odottelee pöydälle, ettei unohtuisi. Tuleva roikkumispaikka on tosin vielä arvoitus. :)

Anonyymi: Kiitos, sekä paidan että pojan puolesta! Munstaki tuo jälkimmäinen on aika herkkis <3

Laura: Hi, kiitos! :D Kuuleppa silti, että ihan kaikki syntyvä ei totisesti oo mitenkään ihanaa taikka kaunistakaan. :)

TIINA kirjoitti...

En olis uskonu Ifoloriksi, koska yleensä sieltä saa vähän sinnepäin ;)

Daria-mami kirjoitti...

Elian on niiiiiiiin suloinen noissa kuvissa, että mami pistelee poskeensa...

Purnukka kirjoitti...

Tämän muorin pitäsi kuulemma kanssa opetella villapaidan teko.
Poika neljä vuotta "ku sinä äiti kudot ku hämähäkki, pitää sinun tehä mulle villapaita" :D

Pinja / Pinjacolada kirjoitti...

Hieno joulukortti! Pitäisi itsekin alkaa jo korttihommiin ettei jäisi TAAS aivan viimetippaan... Aivan ihani villapaitasia ja muita siellä kudotaan! Tekisi mieli alkaa verrytellä omia kutomistaitoja, mitään noin hienoa ja monimutkaista ei täältä silti kyllä hetkeen syntyisi!

ps kirjoitti...

Vasta muutaman päivän blogiasi seuranneena hämmästelen, miten tehokas marttailija olet: jotakin ihanaa ja kivaa tekeillä koko ajan! Huisia! :)
Kortti-idea on valloittava ja muutkin viime päivinä esitellyt jutut miusta todella hienoja.

Rillirousku kirjoitti...

Tiina: Sieltäpä juuri. Mulla on kyllä vain hyviä kokemuksia ko. firmasta. :)

Daria: :)

Purnukka: Hämähäkit on hyviä kutomaan. :D Ei muuta ku hommiin siis! :)

Pinja: Ei hetkeen mutta harjotellen kyllä. :) Kyllä täälläkin päässä on vielä melkoinen matka niihin ihan oikeasti taidokkaisiin villapaitoihin. :) Kiitos viestistä!

ps: Kiitos! Nyt on päällä jokin kumma askarteluvimma. Sinänsä ihan mukava näin joulua vasten, tai ehkä juuri sen takia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana blogi sinulla!
Ja miten simppeli ja tyylikäs joulukortti, jota jäin ihastelemaan.
Kerroit ne Ifolorilla teettäneesi, mutta kun en minä löydä ainuttakaan usean kuvan blankopohjaa heidän mallistostaan? Kun ei nuo tontut, hileet ym. hässäkät nappaa..

Oliko sinulla jokin oma kikka, miten kortin heillä toteutit?

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos viestistä! :)
Muakaan ei suuremmin houkuttanut ne valmiit kuvapohjat, joten tuo kortti on tehty kuvanmuokkausohjelmalla. Ts. laitoin kolme kuvaa vierekkäin yhdelle pohjalle ja tallensin yhdeksi kuvaksi. Sitten latasin sen aivan normaalisti Ifolorille ja teetin yhden kuvan postikorttipohjaan. Helppoa jos on vain kuvanmuokkausohjelma käsillä. :)