11/10/2011

Pakkastaa.
Tänäänkin paistoi aurinko. Nurmikko kimalteli valossa ja mittari näytti miinusasteita. Aivan siinä laiskalla martalla läikähti hätä rintapielessä, sillä osa pihasta on edelleen haravoimatta. Oli siis sännättävä samantien aamukahvin jälkeen haravan varteen. Keli oli mukavan kirpakka ja tulostakin syntyi. 

Edellisiin marraslamaannusvuodatuksiin lienee vielä otettava kantaa sen verran, että näemmä mokoma alkaa olla jo voiton puolella. Siitä esimerkkinä vaikkapa se, kun innostuu kuvaamaan esimerkiksi nurmikkoa. Toinen mainittava asia on se, että tuo kyseinen lamaannus on ihan vain tasapaksu olo pääkopassa, ei suinkaan maailmanloppu tai merkki alkavasta masennusjaksosta. Kolmantena, että se on vain marraslamaannus ja että kaikki on oikeasti tässä elämässä ihan hyvin. Ihan vain, jos matamin valitus on saanut aikaiseksi vastareaktion.

Postilaatikkoon kopsahti tänään kuori täynnä väriä ja elämää. Olen saanut useaan otteeseen olla kuvaamassa ihanaa Minnaa sekä herttasia töitänsä ja nämä tämän syksyiset kaupunkitaiteilut kyllä iskivät tähän matamiin sangen mojovasti. Mutta ajattelinpa teitäkin toverit hyvät, sillä myös teillä on mahdollisuus saada noita herttasia seiniänne koristamaan. Siitä lisää myöhemmin. 
Nuo kaksi kuvissa näkyvää tulevat kehyskauppojen jälkeen killumaan aitiopaikalla remontissa olevan makuuhuoneen seinällä. Taas yksi hyvä syy jaksaa pakertaa huone valmiiksi. Siitä puheenollen, hän lähtee maalaamaan. Kirpakkaa torstaita! 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaavan näköisiä villavaatteita jälleen! Ja kaunista taidetta!

Lilla kirjoitti...

Ihania nuo Minnan tuotokset!
Niin ja kyllä me marraslamaantuneet vielä noustaan! Kohta on joulu ja sitten alkaa kevään odotus. Wuhuu!

Rillirousku kirjoitti...

Ne on hienot! Joulua kohti, tänään vois vaikka värkätä joulukoristeita. :)

Jonna kirjoitti...

Hei tuo pipohan sopii hyvin teidän pikkuselle :)

nuokku kirjoitti...

Vilahtiko kuvista Töysän Kenkätehtaan lapikkaat? Tää on alkanut haaveilemaan kunnon talvikengistä ja salaa haaveilen lapikkaista. Orkkisväri on vaan aikas vaalea, mutta kyllähän sitä saa tummennettua ja tietty käyttö tummentaa. Keron lapikkaat olisivat aivan unelmat, mutta hinta on kyllä sen mukainen :/ .

Rillirousku kirjoitti...

Jonna: Se on just hyvä, menee vielä hyvän aikaa. :)

Nuokku: En muista lapikkaiden merkkiä, suomalaiset oli kuitenkin. Kirpparilta ne löysin vähän aikaa sitten. Uusien hintaa en uskalla edes arvailla. :-O

nuokku kirjoitti...

Uudet Töysäläiset maksaa palttirallaa 200€ ja Kerot tuplasti sen :( Mut toivottavasti ne on hyvät jalassa?

Rillirousku kirjoitti...

nuokku: Hui! Kyllä luulis tuolla hinnalla olevan. :)