11/03/2011

Se aika vuodesta.
Postipoika kiikutti tänään nettihuutokaupasta kiljutut sadekuvioiset asusteet. Sade kuuluu syksyyn eikä se vaatekappaleissakaan pahemmalta näytä. Tarkemmin sanottuna kadehdin syvästi tytärtäni moisten omistamisesta.

Nuo postin tuomat talvivarustelut saivat miettimään, josko muuten talven yli pärjätään. Niinpä keräsin kasaan lähes kaikki talon villaiset tarpeistot, yhdistin parilliset ja pinosin oikean kokoiset. Parittomat tai muuten vain eksyneen oloiset pääsivät siihen laatikkoon, joka ehkä taas ensi talvena avataan ja nuo mainitut yksinäiset vaatekappaleet siirretään taas seuraavaan laatikkoon odottamaan seuraavaa talvea.

Taitaa taas olla se aika vuodesta, kun päässä ei liiku sitä vähäistäkään mikä siellä yleensä liikkuu. Jos oikein kovasti yrittää saattaa jonkinsortin jutuntynkää saada aikaiseksi mutta ihan vain silkasta syntymisen riemusta se ei synny. Jos tänä iltana pitäisi kirjoittaa runo olisi se seuraavanlainen:

Istun.
Syön kynsiä.
En keksi mitään kirjoittamista.

Tietämättömät ovat luovan tiet, joten ehkä tämä maamo painelee nyt keräämään kadonneita aivohippusiaan ja kokoamaan itsetuntonsa palasia. Hyvää yötä, huomenna on Nenäpäivä!

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvää yötä vaan, mulla onki jo nenä valmiina odottamassa. Pitäisköhän laittaa se yöpöydälle valmiiksi nököttämään niin voin kiskaista sen nassuun heti aamusella? Sepä oliskin vasta hupaisa näky. Ja vähiten sen nenän ansiosta...

Riina kirjoitti...

Hahhah, tollasten runojen päälle mäkin ymmärrän :D oikein hyvä sanoma ystäväni!

Nanainen kirjoitti...

Ehkä ne ei "sovikaan" tyttöselle ja "joudut" napsasee niistä rannekkeet omaan käyttöön... ;) Tuttu juttu toi yksinäisten sukkien laatikko. Sieltä tekee joskus löytöjä.

Nonna kirjoitti...

Mulla on sama fiilis, että runosuoni ei oikein syki! Lisäksi vielä kuvaaminen on hankalaa, kun on niin harmaata... Tää on marraskuuta!

Mukavaa viikonloppua silti!

Iitunen kirjoitti...

Nuo Bobon pilvihattu ja huivi on sitten ihanat!! :) Meillä on ne kans, ja mietin vakavasti noiden huutamista toiselle neidille :D En sitten huudellut, mutta hyvään kotiin ovat näemmä päässeet :)
Ajattelin kyllä, että pienemmälle tekisin itse moiset tylysti matkien alkuperäisiä! :D
Villatakissa menossa jo toinen hiha, vaikka sitä iltapuhteina lasten nukkumaanmenon jälkeen teen! Napitkin tilattu! Varmuudeksi kahta väriä, sit voi päättää niistä.. :D

Peurankello kirjoitti...

Nenäpäivän kunniaksi lähden anopin kanssa kirpparille:D Siitä voi tulla hauskaa. Nautin sinun päivityksistä ja hauskasta itseironiasta. Se sopii useimmiten kello puoli seitsemän aamuihin, kun pienin herää ylivirkkuna. Täälläkin koetetaan päivittää talvitamineita. Raati on vain aika kova: pojat 15, 12 ja 8v sekä pienin tytön tyllerö kohta 2v. Kaikille ei käy äidin mieleiset värikkäät ja pehmeät;)

Rillirousku kirjoitti...

Lyde: Aamulla ei tosiaan tarvitse paljon peiliin katsella. Olipa nenä sitten oma tai lainattu, näky tuppaa aina olemaan melko hupaisa. :D

Riina: Nimenomaan, syvältä sydämestä kumpus noin herttasa runo. ;)

Nanainen: Hyvä vinkki mutta ei noita millään raaski tuhota. Mutta jos kutistas päätä? Kaulahuivi vois mennäkin. ;)

Nonna: Sitä tämä talviaika on, valoa ei oo ikinä riittävästi. Mukavaa viikonloppua sinnekin! :)

Iitunen: Nuo on! Ne villahousutkin, kuolasin niitä ammoin mutta en ikinä raski oikealla hinnalla ostaa. Villahuosut on silti vaan villahuosut. ;) Pistähän neuloen, täältä on tulossa haastetta siihen liittyen. ;)

Peurankello: Kirpparirundi Nenäpäivänä on ihan hyvä suunnitelma. Muista ottaa nenä mukaan! :D

Anonyymi kirjoitti...

se on muuten kumma juttu, ettei niitä parittomia sukkia ja lapasia voi muuta kuin säilöä. Mitäpä jos pari löytyykin juuri kun ne parittomat on viskattu roskiin? Tämä kauhukuva mielessäni säilön isoa rottinkikoria täynnä sukkia, toisessa on parittomat villasukat ja lapaset..

Amelia