8/29/2011

Uusi viikko.
Tässä männä aikoina meikämartta on näköjään asetellut kameransa linssin perin usein keittiön taikka olohuoneen puoleen. Syykin on tiedossa: ne ovat talon siisteimmät huoneet. Muualla talossa on meinaan suuri vaara, että kameraa vihaavat pölykoirat hyökkäävät aparaatin kimppuun samantien räpsäyksen kuullessaan.

Näet tuo kirpparikamojen etsiminen vaikkapa, se ei ole siistiä touhua lainkaan! Siinähän pitää kaivella kaapit ylösalas ja ulos eikä kaappiin jääviä välttämättä missään nimessä jaksa laittaa silläsekunnilla takaisin vaan ne saattavat odotella järjestelijää hyvän tovin.

Toinen on sitten tuo, kun talon eräs suuri huone on remontin alla. Tapetin riekaletta, kaikenmoista ruusua ja orvokkia, on lattialla niin, että suihkuun (joka tuossa huoneessa sijaitsee) mennessään on kansalaisen ikäänkuin kahlattava tuon kukkameren lävitse.

Kolmas on sitten se, että tämän talon emäntä on ihan tolkuttoman laiska matami, oikein sellainen laiskiainen tai muuten vain vetelä ameeba, jonka lempiharrastuksiin ei tuo järjestyksen huolekas pitäminen ole kuunaan kuulunut.

Neljäntenä ja suurimpana syynä tälle vouhotukselle on se, että tavaraa on ihan liikaa. Siis liikaa. Siis ihan liikaa. Siis ihan ylipaljon. Ja siitä huolimatta sitä tulee katselleeksi aina kaikenmoista tarpeistoa sillä kuuluisalla silmällä, vaikka mitään ei oikeasti tarvitsisi.

Kirpputori tulee niinku niin rakastamaan meikämatamia tässä lähiaikoina! Aion roudata sinne puolet omaisuudesta ja vähän ylikin. Toivottavasti kirpputorin kassakoneessa on tarpeeksi tilaa.

Ps. Viikonloppu oli lämmin ja mukava. Istuimme iltaa hyvässä seurassa, pimeässä loppukesän illassa, kynttiläin loisteessa. Siitä muistuksena on pihapöydällä vieläkin astiakasa  poikineen.

11 kommenttia:

hanka kirjoitti...

mukavia kuvia ja tämä sinun kirjoitustyyli on huisan hauska.:)onnea kirppikselle vientiin.se vaatii jo itsessään kärsivällisyyttä ja aikaa.

Jonna kirjoitti...

Hei laitas ne puolet omaisudestas tai ainaki osa siitä tänne myyntiin! Voisin kuvitella että löytys muutama innokas ostaja ;-)

skj kirjoitti...

Hei laitoin sulle sähköpostia kirjaimien tiimoilta!

Elämää äitinä kirjoitti...

Vierailin blogissasi! Ihania ideoita pullollaan! :D

hanna kirjoitti...

mua liikutti tuo pääjalkainen! nyyh :)

Helena kirjoitti...

Huoh, lohduttava postaus. Minusta tuntuu että ystävieni kodeissa on sisustuslehtien aina seesteinen ja siisti tunnelma, minä ainoana epäonnistuneena olen onnistunutt kasvattamaan lapsia, jotka murustelevat, askartelevat ja levittävät leluja. Kylpyhuoneremontti alkoi yläkerrassa ja sotku on sen mukainen. Lasten makuuhuoneet + remontti samassa kerroksessa, apua!

Heli kirjoitti...

Ja mä kun oon just tuota avaruutta ja vähää tavaraa teillä ihastellu näistä kuvistasi!! Vaikea uskoa, että sulla oliskin tavaraa liikaa. =D

Mä kävin tänään lapsen kanssa neuvolassa. Se on sellasessa vanhahkossa rakennuksessa, ja arvaa minkä väriset väliovet siellä oli?? No tietenkin KELTAISET!! Olisit varppina tykänny!

kaatosade kirjoitti...

Blogissani on jotain sinulle. Kiitos ihanasta blogistasi!

Enni kirjoitti...

Hei voisko sitten saada ilmoitusta ennen kun roudaat uo armaiset tavarat tuonne kirpputorin huomaan, että kävisin kurkkaamassa ne ensin..:) Olisin ehkä innoissani.

Jos siis siihen menee yli viikko. Sitä ennen ei nähdä. Hyvää viikkoa toveri!

Virpi kirjoitti...

Ihana tuo hedelmäkori,meinasi lähteä mukaan viime Ikean-reissulla,mutta pihuus iski.:)

Täällä kans roudataan kamaa kirppikselle sitä mukaa kun saadaan hinnoiteltua.:)

Rillirousku kirjoitti...

hanka: Kiitos! On se kirpparirumba melekosta mutta kyllä se palkkapäivänä hymyilyttää. ;)

Jonna: Katotaan jos tuonne huuto.nettiin jotain eksyis. :)

suvikaroliina: Kiitos! :))

Elämää äitinä: Kiitos käynnistä! :)

hanna: Eikö ookki herkkis <3 Se on omakuva.

Helena: Meillä on lähes aina jonkinsortin kaaos. Suursiivouksen jälkimainingeissa saattaa hyvällä tuurilla olla vielä seuraavana aamuna suhtkoht siistiä mutta sitten käy kuten lapsiperheissä kai tuppaa käymään; murustellaan ja askarrellaan. Pientä sotkua pitää vaan sietää ja sitten kun alkaa häiritä, niin sitten tehään jotain. Ehkä. ;)

Heli: Hah, kyllä meillä roinaa piisaa! :D

Ne keltaiset ovet.. Oisko mitenkään mahdollista, että tavallaan hakisit ne meille?! ;)

kaatosade: Suurkiitos! :)

Enni: Voin ilmotella. Menee vielä tovi, kun on meilläkin tuo reissu vielä tässä välissä. :) Mukavaa lomaa, nauttikaa!

Virpi: Se olikin tyyris, huh. :-O
Tsemppiä hinnotteluun. :)