8/31/2011

Tämä aamu ei alkanut hyvin.
Jos olette joskus miettineet miltä näyttää kakku, jossa on 27 kynttilää, niin nyt tiedätte. Niitä piti siirtää syrjään melkoinen määrä, että sai pienen palasen kaakkua leikattua. Noista kynttilöistä riittää vielä melko monen vuoden synttäreille, sillä ensi vuonna menee viisivuotiaan kakkuun viisi kynttilää ja kaksivuotiaan kaksi. Sitten on vielä 20 kynttilää jäljellä tuleviksi vuosiksi.

Jaffa tuli ja pesi Sienan satanolla. Vähän tuntui ehkä pahalta riipiä se entinen keltavalkoinen ystävä keittiön akkunasta alas mutta ei huolta, se pääsee samaiseen ikkunarivistöön mutta olohuoneen puolelle.

Tänä aamuna meikämartta heräsi huonoissa tunnelmissa. Ensiksikin yöllä uni ei tahtonut tulla kovasta odottelemisesta huolimatta (se on näitä ikääntymisen huonoja puolia, varmaan) ja sitten kun se tuli, niin pikkusisko herätti tiuhaan ja sitten vielä isovelikin.

Aamulla luin sängyssä eilen lahjaksi saadun sisustuslehden. Kahvinkeittimelle raahautuminen teki tiukkaa mutta kuulkaa! Kun astahdin keittiön puolelle ja väsyneet silmämunani ikkunan puoleen käänsin, niin mieli piristyi kummasti. Kyllä Jaffa tekee terää!

17 kommenttia:

minni kirjoitti...

Luin ja innoissani juuri olin hihkumassa, että viskaa sillä Sienalla minua, mutta ymmärrän, ettet eroon hänestä tahdo. Minun on siis hankittava ihka oma keltainen Siena keittiööni.

Lukenut olen jo pitkään ihania juttujasi ja ihastellut kuviasi. Oma sanailuni ei kyllä pärjää teitin sivalteluille ja blogini on vielä ihan verso, mutta kurkkaa, jos hinguttaa katsella, kuinka imen itseeni värihimoa sinun blogistasi:

http://ihanakamalaremontti.blogspot.com/

Edla kirjoitti...

Amerikan pastilleja ja cokista nams!
Hyvinhän ne kynttilät mahtuivat.
Onnea vielä täältäkin! =)

Hansu kirjoitti...

ihan huippu! meinasin kysyä aiemmin, että mistä löytyi..mutta eilen osu itelläki kaupassa silmään, ai makia. jospa sitten ommaan möksään joskus tuota hankkis. vai pitäskö ostaa jo ennen ku on seinät tai ikkuna edes pystyssä verhoa varten?;)

unisukka kirjoitti...

Hei tossa on kyllä lasten synttäreille loppuiäksi kynttilöitä, sillä kakkukynttiläthän tietysti pestään käytön jälkeen ja jemmataan varastoon seuraaviks vuosiks ;)

neitinomad kirjoitti...

Hei terve,

mistä tuo aivan mielettömän mainio hedelmäkori on? Ymmärsin jostain aiemmista kommenteista, että se ois Ikean, mutta kovasta Ikean nettisivun selaamisesta huolimatta en sitä sieltä löytänyt. Tahdon tahdon tahdon!

Nna kirjoitti...

kakku on tosi sympaattisen näköinen! kelpaisi minullekin, tykkään kamalasti amerikanpastilleista. en tajua, miksi mieheni inhoaa sitä.

Henni kirjoitti...

Upeasti näyttää sopivan Jaffat keittiöönne. Toivottavasti päiväsi parani iltaa kohti.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan eilisistä syndeistä!komee kakku ja mahtava rivi kynttilöitä.Ite en oo uskaltanu kynttilöitä sen jälkee laittaa omaan kakkuun ku alko mennä 20 yli..liian suuri määrä...vapisuttaa jo pelkkä suuren kynttilämäärän näkeminen ;-) Siispä sitä ollaan jääty sinne 20-ikävuoteen... nuori ja näpsäkkä edelleen :)

Jaffaverho on hieno!

hanna kirjoitti...

no jaffa kyllä tosiaan pesee! se sitoo jotenkin ton huoneen kaikki yksityiskohdat yhteen noilla väreillään. irtonaisena ajattelin siitä vaan että jaa verho, mut tossa ikkunassa se tosiaan näyttää tosi hienolta. heräsi henkiin kun pääsi oikealle paikalleen siis :)

Heli kirjoitti...

Jaffa on ihan täyskymppi teitin keittiön akkunaan!! Miten noi tuolienkin värit passaa sen kanssa just eikä melkein!

Ja kai sä nyt sit sytytit kynttilät ja puhalsit ja esitit toiveen????

paevi kirjoitti...

Tänne pitää aina vain tulla uuvestaan ja uuvestaan himoaan värejä, vanhoistaki postauksista! :) Niin mukaansa tempaavia juttuja että.

Minna-Leena kirjoitti...

Ei mikään ihme, että jaffat piristi. Ne piristi mutkin vaikka katson vain koneenruudulta. :)

Pari päivää sitten mietin, kun näin nuo mainoslehdessä, että siinäpä olisi pojallemme makeat verhot... Mutta ei, menis kaikki muut tekstiilit ja seinien värit jne. uusiksi. ;)

Heljä kirjoitti...

Onnea jälkikäteen! Mullakin pian saman verran kynttilöitä. Taidan jättää väliin niiden oston.:)

Jaffa sopii teidän ikunaan paremmin kuin hyvin. Nappi löytö!

Rillirousku kirjoitti...

minni: Kyllähän tuo Siena ei kuule matkaa mihinkään, harmi vain. ;D Se siirtyy neljä ikkunaa vasemmalle ja vakauttaa paikkansa olkkarin piristäjänä. Tanko vaan puuttuu, muuten olis jo paikallaan. :)

Käväsin blogissasi pikavisiitillä mutta kun aika sallii, niin syvennyn kunnolla. Kiitos linkistä! :)

Edla: Kiitos! :)

hansu: Ehottomasti pitää! :D

unisukka: No näin on tehty. ;D

neitinomad: Ikealtahan se. Niitä oli myös punasia. Toveri oli ostanut sen punasen taannoin niin pitihän se sitten matkia, ja ostaa valkonen. Kallis oli kuin mikä mutta sen arvonen. Se on ökypainava, jotain rautaa tai muuta ikuisesti kestävää. :)

Nna: Kakusta tuli kyllä aika sympaattinen. :D Amerikan pastillit on hyviä!

Henni: Kiitos, parani se! :)

pami: Kiitos! Millonhan mun kakussa on viimeksi ollu kynttilöitä. 20 vuotta sitten varmaan. Olihan tuo näky kyllä aika pelottava. ;D

hanna: Niin on! Sattumalta siinä oli kaikki pöydän ympärillä olevat tuolit, muunmuassa. :)

Heli: Tuolit ja verho kyllä yhteen soppii aika hyvin, ja vähän vahingossa. :) En sytyttäny kynttilöitä, olis menny liikaa kuolaa kakkuun. ;)

Paevi: Kiitos! :)

Minna-Leena: Hei, mitä ei ihminen tekisi Jaffan puolesta. ;) Jaffa kiittää!

houtten: Kiitos onnitteluista! Saat lainata noita mun kynttilöitä. ;)

Jaffasta tulee hyvä mieli!

Riina kirjoitti...

Kyllä se ikääntyminen tekee tehtävänsä, itsehän olen toki vielä aika nuorekas ;) perässä tullaan siis parin kkn päästä! Mukavaa aamuluettavaa nää sun päivitykset btw :D

Outi ♥ kirjoitti...

On kyllä tosi näpsän näköinen tuo Jaffa-verho. Sopii tosi makeesti teidän keittiöön! :D

Rillirousku kirjoitti...

Riina: Kiitos, teikä on vielä niin nuori! ;)

Outi: Keittiö kiittää. :)