8/15/2011

Tässä talossa on viime päivinä kähinää riittänyt.
Toissayönä meikämatamiin iski jonkinsortin muffinssien kosto, sillä maha oli sisuskaluiltaan kuin mikäkin Linnanmäki. Pyörinä ei kuulkaat totisesti jäänyt pelkästään siihen sisäiseen karuselliin mutta säästän teidät nyt tarkemmilta kuvauksilta ihan näin niinkuin kaveruuden hengessä.

Tämän aamun tunnelmat olivatkin jo huomattavasti paremmat. Jopa siinä määrin, että meikämartta päätti kylmää hikeä uhmaten lähteä kahden oman ja yhden hoitolapsen voimin kirpparirundille. Jos kirpputorilla käytyänne kohtaatte muffinssienkoston, niin tiedätte mistä se on peräisin. Sori.

Kierrätyskeskus oli anteliaalla päällä tänään, säälistä varmaan. Löysin tomaattisen ison tarjottimen, seinälle ripustettavan romukorin (jonka avulla saattaa välttää muutaman perheriidan autoilemaan lähdettäessä) sekä erään suuren ja pehmeän, jonka jo sieluni silmin voin nähdä toista olohuonettamme koristavan.

Taannoisesta vaatekaapintäydennystilauksesta jäi käteen ainoastaan keltainen laukku. Tuo laukku onkin tosin sitten niinku niin armas, että se pesee pettymyksen tunteen vähintäänkin satanolla.

12 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Näyttääpäs tutulta toi romunkerääjä seinällä, meillä oli just sellanen himassa hamassa lapsuudessani :)

Heli kirjoitti...

Meilläkin oli tollanen lapsuudenkodissa!! Siis tollanen kopsa seinällä. Ja haa, sieltäkin bongas keltaista. Oon alkannut niitä oikein jokaisesta kuvastasi ettimään.

Voi hitto, ikäviä tollaset kostajamuffinssit. =/

Lilla kirjoitti...

Laukku on niin ihana. Ajattelin jo että jos nää oot ton sieltä ekocenteriltä käyny ostamassa niin en olis kestäny enempää. Mutta et sentään. Näin sen suuren ja pehmeän. Siitä tulee hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Nyt yks juttu.Eiku ainakin kaks.
Alla oleva taulu on suloinen.Siis oikein tosi söpöliini,hieno,hivelee silmämunia.

Tämänpostauksen yläkuva on sitten hämäävä!Katsos.MÄ ynnäilin vaikka miten kauan yhdeksi kuvaksi,kunnes tajusin että siinä on kaks.Eikookki niinko seinä ois siinä eessä ja sitte lähtis taakse?!Oot sä ovela.

Ja ehkä vähän hulluki (no siis läppä) kun lähdet muksuremmin kans kirppusille.Tai saattaa olla tietty myös kiltit lapset..Hmm.

Otan osaa muffinssien tylystä toiminnasta.Mulla taas kuparisepät vieraillu kupolissa ihan liikaa viime päivinä.

Nyt heippa ja pian nukkuun täältä hölisemästä.

Rillirousku kirjoitti...

Riina: Niinkö, oliko eteisessä? :) Saatan muistaa. :)

Heli: Ha, onko sitä keltasta muka niin paljon, että joka kuvaan eksyy? :D Kopsa on muuten hyvä sana. :)

Lilla: No ehämmää ny mitään laukkuja sieltä! Tai no joskus. :D Se suuri ja pehmeä pääsi melkein tänään käsittelyyn mutta sitten laskeutu pimeys ja aika loppu kesken. Harmi.

Ryppymekko: No kaho, niinpä näyttääki! :D Mua on ennenkin syytetty tästä samaisesta aiheesta, että tarkotuksella muka kuvilla huijaisin. Niin en! Te kaverit vaan katotte harhaan. :D

Tuosta kirpparirundista sen verran, että lapsia piti kyllä jonkinverran lahjoa rusinoilla ja kahden yksveen kanssa saa vähän taiteilla mutta reippaita olivat kuin mitkä. Tottuneita tuommoseen kiertelyyn, kai.

Kiitos osanotosta, siis tuosta muffinssiepisodista. Ne mufet on nyt lähteny johonkin muihin mahoihin rallaamaan, jee. Sen kunniaksi lähtee tämäkin nyt nukkuun täältä höpisemästä. ;)

Anu kirjoitti...

sieltäkö se muffinssienkostokkuus tullu..meillä on ollu mulla ja miehellä sitä.. iha ihme, miehellä kylläki kestäny jo yli viikon. uhmakas on. mut pitääpä tulla teillä käymää tässä joskus,ikinä en oo vielä käyny. :)

Virpi kirjoitti...

Ihana laukku!:)

Satu kirjoitti...

Upean värinen laukku ja tuo seinäkoppa on mainio, tosin itse varmaan hamstraisin sen liian täyteen kaikkea jännää :D

zalla kirjoitti...

Rilla toi laukku :DDDDDDDD Ei moro sanon mä, niin mummo!! :D :D :D

Rillirousku kirjoitti...

Anu: Se muffinssityyppi on levitelly vissiin ilosanomaansa vähän joka puolella, siis ennen jo ku tuli meille. Ärsyttävä hemmo!
Tulkaahan kylään! :)

Virpi: Nii o! :)

Satu: Tuokin tulee luultavasti imemään kaiken ja vähän päälle. :D

Zalla: Eläelä, se on mun uus parhain ystävä nykyään niin elä morkkaa! :D

Iitunen kirjoitti...

Hoho, mä katoin tuota yhtä kuvaa samanmoisesti väärin ensin kuin Ryppymekko ;D

LAukku on aivan mahtava, sitä mää tulin sanomaan oikeesti!! :)

Kuules, samaan syssyyn kysymys! Tuo teidän tapetti, onko se MUSTA-valkea, vai harmaa-valkea? :o Tilasin näytepalan, ja se on harmaa-valkea,kun oon koko ajan kuvitellut et musta-valkee... :o

Rillirousku kirjoitti...

Iitunen: Sorkke, tää sun viesti on vaan putkahtanu tänne ja minen oo huomannu ollenkaa! :-O

Laukku kiittää kehuista, on se muuten nätti. Ja hyvä kantaa! Ja hyvät taskut, jotta tämmönen sotkusempiki henkilö ei hukkais ihan kaikkea. :)

Tapetti on ihan selkeästi mustavalkonen mun mielestä, en kyllä keksi mistä kohtaa olis harmaa. :-O