5/15/2011

Eilinen oli melkoisen hyvä päivä moneltakin osin.
Tärkein ensin: oma armas veluni on saanut vauvan! Tuo pieni kääryläinen on nyt muutaman päivän ikäinen ja eilinen oli siitä erityinen päivä, että saimme käydä ensimmäistä kertaa silittelemässä tuota ihanaa pientä tyttöä. Oivoi, se pieni ruikelo vei kyllä mukanaan tätsynsä sydämen ja pari muutakin elintä.

Toiseksi tärkein seuraavaksi: remontti on edistynyt huimasti eilisen päivän aikana. Meikäemo ja jälkikasvunsa olivat evakossa koko päivän. Kävimme kaupoilla ja tivolissa syömässä hattaraa sekä ihastelemassa vauvelia ja syömässä veljen tekemää keittoa. Tuon humputtelun aikana oli taloon ilmestynyt sisäkatto, liesituuletin oli päässyt paikoilleen, seinät oli levytetty lähes valmiiksi ja loputkin sähköt vedelty. Oivoi, siinä lähti loputkin sisäelimet ristiretkelle kun tuota ahkeruutta ihasteli. Ahkeria miehiä!

Illalla roudasin kodinhoitohuoneesta likatiskiä pyykkikorissa uuden köökin tiskikoneeseen. Edelleen on keittiö sen verran kesken, että vielä ei siivota kaappeja ja asetella astioita oikeille paikoilleen. Lähdenkin siis täten pyykkikorin voimin roudaamaan puhtaat astiat takaisin kodinhoitohuoneeseen.

9 kommenttia:

Ouna kirjoitti...

Miten hyvältä keittiö näyttääkään! Ja mikä ihana lamppu siellä on :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää!:) niin se vaan pikkuhiljaa valmistuu... teille tulee niin nätti koti! tykkään!:)

Hansu kirjoitti...

ihuna keittiö! pakko kysästä, tuleeko teille ollenkaan yläkaappeja? ite en niitä omaan köökiini haluais, mutta miten ihmeessä järkätä kuivauskaappi...? ideoita? siis ei mitään kummallisia pöydällä lojuvia härpäkkeitä, koska niistä tulee kummasti jotain tavarankeruupisteitä. ainakin meijän huushollissa.

Riina kirjoitti...

Mainiota! Ja suuren onnittelut velullesi esikoisestaan, vastasyntyneet ne on niin kovin liikuttavia <3

Rillirousku kirjoitti...

Hipsu: Kiitos. Lamppuja on tulossa kaksinkappalein, kunhan ne vain saataisiin oikeille paikoilleen. :)

Anonyymi: Kiitos. Hiljaa hyvä tulee. ;)

Hansu: Kiitos. :) Meille ei tuu yläkaappeja. Koitettiin suunnitella kaappitilaa muualle. Meillä kuivauskaappi on jostain syystä muuttunut aina romunkeräyskaapiksi, joten pääteltiin, että ei tarvita sitä. Ostin pöydälle kuivaustelineen, johon voi ne muutamat käsin pestävät astiat laittaa kuivumaan. Saa nähdä alkaako telinekin keräämään rojua kuivauskaapin malliin. ;)

Riina: Täti kiittää. :) Se typykkä on niin herttanen. <3

heidi. kirjoitti...

Voi jestas kun on hyvännäkönen kööki! Liesituuletin on ihan yybermakee!
Ja just samaa meinasin kysyä kuin Hansu tuolla aiemmin noista yläkaapeista. Minäkään en niitä halua, ja mietin tuon pöytäkuivaushommelin lisäksi sellaista kuivauslaatikkoa, mitä ainakin Keittiömaailman edustaja meille suositteli. Mutta taitais olla aika turhake sekin, kun meikäläinen ei ihan hevillä tassujani tiskialtaassa kastele!

Hei mitä matskua nuo tasot ovat? Kvartsia...?

Rillirousku kirjoitti...

Dooda: Me aiotaan raakasti pärjätä pöydällä töröttävällä tiskitelineellä. Oikeastaan sen tiskitelineen bongaaminen pisti koko keittiösuunnitelmat uusiksi. Alunperin oli tulossa yläkaapit ja muutenkin perinteisempää. Sitten sen tiskitelineen nähtyäni tajusin, että ei me ikinä ees kuivata mitään kuivauskaapissa vaan kerätään sinne vaan kaikkea roinaa, ja niin yläkaapit saivat häipyä. :)

Pöytätaso on ihan vaan laminaattia.

m-a kirjoitti...

A-I-V-A-N upeaa! Tosi hieno, oot sä vaan hyvä suunnittelija. Ja mahtavan paljon saatu aikaiseksi. Mistä teidän keittiö muuten on?

Rillirousku kirjoitti...

m-a: Kiitos. :) Keittiö on Puustellista.