5/27/2011

Poika on oppinut piirtämään ihania pikkuhippiäisiä.

14 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Ihana lastenhuone..enkä meinaa kestää tota hauskaa pyörillä kulkevaa laatikkosänkyä. Kunpa muistaisin sen vielä sitten kun joskus pitää jotain tuollaista rakentaa.

Meillä kerttu osaa kyllä "siivota" palikat takaisin laatikkoon tai kärryyn tai mihin nyt sitten pyytää..esimerkiksi mamman kangaslaatikko on hyvä paikka palikoille..sinne ja sohvan alle ne menee pyytämättäkin.Kivoi ylläreitä :)

Niinu kirjoitti...

Loistava asenne! Jos leikit joutuu joka kerta keskeyttämään ja pahimmassa tapauksessa siivoamaan pois,lapsen luovuus kärsii;) Näin meillä uskotaan!

Lilla kirjoitti...

Hei, meillä ei usein kerätä leluja edes iltaisin. Siinä ne saavat aamuun asti odottaa leikkijäänsä, joka on siinä vaiheessa leikkinsä jo unohtanut ja kaataa uuden lelulaatikon kaaosta lisäämään. Vielä siedän, mutta saa nähdä milloin tulee raja vastaan ja raahaan reippaalla kädellä lelukamaa torille myyntiin.

Rillirousku kirjoitti...

Outi: Meilläkin poitsu kyllä melko herkästi lähtee mukaan, kun otetaan siivouskilpailu. Ilmeisesti sen verran harvoin joutuu lelujaan keräämään, että perin harvoin pitää suuremmin käskyttää. :-D

Niinu: No sitten mekin uskotaan niin! :)

Lilla: Meikkistäti tuossa juuri muuton jälkimainingeissa pisti ihan säälimättä varastoon lähes kaiken muun paitsi autot, junaradan ja legot. Jonkun verran ovat tuosta lisääntyneet mutta siivoaminen on vielä toistaiseksi melko helppo nakki, kun sitä roipetta ei oo IHAN niin paljon kuin ennen. Ei ne ees leiki niistä ku niillä muutamalla!

E kirjoitti...

hippiäiset! <3

Virpi kirjoitti...

Ihanan näköistä lasten elämää:))

Anonyymi kirjoitti...

Siisti lastenhuone---NOT!
mistä olet tuon arlan julisteen löytänyt?
maija

lotta-ni kirjoitti...

mä tykästyin myös. kivat nuo portaat "liitutaulun" edessä. sekä tuo arla lehmätaulu, kärpässientä unohtamatta!

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille viesteistä!

Anonyymi-Maija: Juliste on eräästä nettikaupasta jonka nimeä en nyt millään kykene muistamaan. Ilmoitan nimen heti kun se vain putkahtaa mieleen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mä sitten tykkään tästä pirtsakasta lastenhuoneesta. Ihanat värit!

Rillirousku kirjoitti...

miniE: Mekin tykätään. Lastenhuoneessa saa olla väriä, kunhan ei liian riemunkirjavaksi mene, ettei katoa yöunet. :D Muualla talossa pitäydytään vähän rauhallisemmassa meiningissä. :)

hanka kirjoitti...

minäkin laitoin kesän kunniaksi suurimman osan leluista kaappeihin.Ulkona asustavat suurimmaksi osaksi tällä erää meidän lapset.Ja kun vähemmän leluja esillä niin innostuivat pikku legoillakin leikkimään pitkästä aikaa.

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Hei!
Mistä lie tieni tänne löysin eli blogiisi eksyin, mutta epäilen koko loppu illan vierähtävän täällä. En voi lopettaa lukemista ja kauniin kotinne ihastelemista ja huokailua.

Minttu

Rillirousku kirjoitti...

hanka: Niinpä. Ja kun käyttää osan leluista vähän aikaa piilossa, niin sitten taas tuntuu kuin uusilta. :)

mami go go: Kiitos viestistäsi! Sait muuten tämän matamin melko hyvälle tuulelle. :)