4/09/2015

Pientä pintaremonttia.
Sitä on nyt liikkeellä. Koululaisen huoneeseen tehtiin parvisänky tuossa vajaa kaksi kuukautta sitten. Siitä lähtien huone on ollut ikäänkuin odottavassa tilassa, sillä säilytystila ja varsinkin työpöytä on antanut odottaa itseään.

Neljä vuotta sitten maalasin huoneesta yhden seinän mustaksi. Tässä vuosien saatossa tuo väri on osoittautunut vähintäänkin mielenkiintoiseksi, sillä siinähän näkyy joka ainoa raapaisu samantien! Seinässä on siis kätevästi ollut nähtävissä kaikki sen lähettyvillä näiden neljän vuoden sisällä majailleet eriväriset tuolit ja muutkin kalusteet. Viikko sitten paklasin seinän ja hioinkin, mutta jotenkin tuo ulkona killittävä mielenpiristäjä on kaikessa valoisuudessaan vienyt maalaushalut ihan totaalisesti. Tänään kuitenkin päätin tarttua härkää sarvista, satoi tai paistoi! 

Mustasta seinästä tulee siis valkoinen, koska valkoista maalia sattui olemaan varastossa. Seinälle on tarkoitus rykäistä hylly, joka jäi vessasta ylimääräiseksi, sekä sen alle koulupöytä. Peetalta kotiutui meille se ensimmäinen raidallinen the blogimatto, joka tuokin mukavasti elämää tuohon vaaleaan huoneeseen. 

Ehän tässä sen kummempaa, lähen pihalle hankkimaan pisaman tai pari!

Ps. Ainiin, huvitti tuo tiikeri, joka roikkuu suustaan hengaritangossa! Katse on kieltämättä aika anova. Parasta vapauttaa ensin tuo raukka piinasta.

Ei kommentteja: