4/28/2015

Maanantaita.
Maanantaisin meillä on yleensä varsin siistiä, jokainen kampe on siellä missä kuuluukin, koska sunnuntain talonäyttöä varten on hinkattu paikat esittelykuntoon. Siinä tiistai-iltaa kohden viimeistään alkaa kuitenkin taas näyttää siltä, kuin ei olisi hetkeen laitettu tikkua ristiin, jos tiedätte mitä tarkoitan. Sitä kutsutaan elämäksi, mutta olisihan se mukavaa, jos tuo harmonia säilyisi edes ihan hiukkasen pidempään. Vaan eipä kestä, koska koti on elämistä varten.

Sunnuntaina läväyttelin kirpparilöytöjä pitkin asuntoa, lipastojen päälliset on justiin niitä oivallisimpia paikkoja tämäntyyppiseen säilyttämiseen. Niin on kyllä nättejä nämä löydöt, että saattavat hyvinkin maastoutua paikoilleen siihen seuraavaan sunnuntaihin asti. Yksi näteimmistä on RK Designin näytekappalejuliste, joka oli saanut kylkeensä pari ruttua. Tätä marjattaa ei muutama ruttu haittaa ja niinpä Riikka ystävällisenä kansalaisena lahjoitti julisteen olohuonettamme piristämään. Arvoisensa paikka on vielä hakusessa, ai että kun se on nätti! Tuota kuvassa näkyvää ja muita RK Designin uutuusjulisteita voi ostaa täältä.

Tytär shoppaili kirpputorilta itselleen Hello Kitty-säästöpossun ja ison rasiallisen helmiä. Voi sitä iloa, kun saa itsekseen kierrellä ja tuhlata omat rahansa just siihen, mikä itseään sillä hetkellä eniten miellyttää! 

Keittiön seinällä tikittää uusi kello*, jonka takana on LifeSaverHelsinki. Suosittelen kurkkaamaan linkin taakse, sieltä löytyy jo mm. ystäväni Hanna-Riikan suunnittelemia ihania Metsä-kuosisia tuotteita, Paola Suhosen värikkään leikkisää Pietaryrttiä sekä LifeSaverin omaa, ajatonta Ruutu-kuosia ja muita tuotteita. Saanan ja Ollin suunnittelema mallisto tulee kauppaan toukokuussa. Tuotteista esimakua on näkynyt ainakin Maijun blogissa

Näin tuli näköjään lisättyä linkki poikineen! Siinähän se tiistainen aamupäivä mukavasti kuluukin sitten linkkejä availlessa. Aurinkoista päivää, tää lähtee nyt pihalle imemään energiaa ja sen jälkeen hankkimaan muutaman lasipullon, jotta eilen keitelty sima saataisiin pullotettua. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

6 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

On teillä kaunista! Myös tiistai-iltana..:))

m kirjoitti...

<3 hyviä löytöjä!

Rillirousku kirjoitti...

Irmastiina: Kiitos :)

m: No eipä! Materialisti minussa oli ihan onnessaan. ;)

Larende kirjoitti...

Moikka. Mikä teillä on keittiön seinässä oleva maali/materiaali? Tuo harmaa.

Rillirousku kirjoitti...

Larende: Seinä on tehty märkätilatasoitteella. :)

Larende kirjoitti...

OK. Kiitos.