2/12/2015

Pesuhuoneen muodonmuutos jatkuu.
Viikko sitten kirjoitin pesutiloista, jotka ennen-kuvissa näyttivät kovin kolkoilta ja ankeilta. Ja sitä ne olikin kyllä, tuona tavallisena maanantaina, kun yritin jonkunlaisia otoksia noista tiloista saada muistikortille tallennettua.

Kuten kuvista yllä saattaa huomata, niin pientä pintastailausta on noissa tiloissa harrastettu sitten edellisten kuvien. Ja olipa se mukavaa, nuo tilat kun ovat olleet kovin vähällä huolenpidolla sitten valmistumisensa jälkeen. Oikein iski hinku tehdä pikkusta stailinkia muuallekin taloon, kun kerran vauhtiin päästiin!

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, niin olen mukana kannustamassa ihmisiä stailaamaan kylppäreitään ja täten osallistumaan IKEA muodonmuutos-kilpailuun. Laitan osallistumisohjeet vielä kerran tähän: 

Ota kuva kylpyhuoneestasi ennen ja jälkeen pintastailauksen. Kyseessä ei siis tarvitse olla mikään massiivinen remontti, vaan pelkkä pintastailaus riittää. Muutos voi olla myös aiemmin toteutettu, kunhan siitä on todisteena ennen  ja jälkeen-kuvat. Julkaise kuvat peräkkäin Instagramissa. Olet mukana kilpailussa käyttämällä kuvien yhteydessä tageja #IKEAmuodonmuutos ja @IKEAsuomi. Kilpailuun voi osallistua  2.2-23.2.2015, jonka jälkeen IKEA-asiantuntija valitsee kymmenen parasta kylpyhuoneen muodonmuutosta. Näiden joukosta arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat palkinnoksi 500 euron IKEA-lahjakortin! Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät täältä.


Täytyy sanoa, että sekä pesuhuoneesta että pukuhuoneesta tuli paitsi toimivampi, niin myös vähintään triplasti kotoisampi! Vaalea puu tuo kaivattua pehmeyttä kolkkoon kellariin, kaiken mustavalkoisen ja harmaan keskelle. Erityisesti ihastuttaa pukuhuoneen IVAR-hylly, joka on ajaton ja kätevä, ja tarpeeksi kapea, että mahtui tuohon melko pitkulaiseen tilaan tukkimatta sitä. Tätä samaista hyllyä pystyy varioimaan jatkossa vaikka miten paljon jos tarve vaatii, sillä päätytikkaita, hyllyjä ja kaappeja pystyy ostamaan lisää ja liittämään kätevästi jo olemassaoleviin. 

Pesuhuoneen NORNÄS-penkki on käyttöä kestävää ja kaunista mäntypuuta, jonka voi halutessaan myös käsitellä maalilla, petsillä tai öljyllä. Pesuhuoneessa se on toki järkevää suojata vähintään saunasuojalla, jotta veden käytön kanssa ei tarvitse alkaa nipottamaan. BEKVÄM-jakkara on klassikkoainesta, sitä on näkynyt tässäkin talossa useammassa eri kuosissa jo vuosien ajan. STUGVIK-pyyhetanko ja imukuppilaatikko olivat oikein mukava löytö myös, sillä laattoihin ei meinaa millään raaskia ja uskaltaa tehdä reikiä. Ovat myös varsin kätevät ja miellyttävän vähäeleiset.

Instagramista löytyy #IKEAmuodonmuutos-tunnisteen alta jo reilusti kylpyhuoneita suuren tai pienemmän stailauksen jälkeen. Vielä ehtii kilpailuun mukaan, vain osallistumalla voi voittaa!


Postaus tuotettu yhteistyössä IKEAn kanssa

7 kommenttia:

PillePalle kirjoitti...

Wow! That's what I call a fantastic modern sauna!
Very stylish, but also cozy.
Cheers, PillePalle

Havahtaja kirjoitti...

Ihanan hillittyjä mutta kotoisia ratkaisuja. Miten on, pysyykö nuo imukupit paikoillaan? Minulla on huonoja kokemuksia Ikean imukuppikouluista, jotka siis putoavat seinältä vähän väliä.

Rillirousku kirjoitti...

PillePalle: Thank you! :)

Havahtaja: Kiitos! Tässä kohta pari viikkoa ovat olleet seinässä, ainakin toistaiseksi ovat pysyneet hyvin. :)

HiPsu kirjoitti...

Hei! Millä olette käsitelleet nuo tummat lautaseinät? :) Kivalta näyttää! -HH

Rillirousku kirjoitti...

Hipsu: Pukuhuoneen lautaseinä on maalattu ihan perus sävytetyllä seinämaalilla. Se ei ole kosteaa tilaa, niin tavallinen maali riittää. :)

HiPsu kirjoitti...

Onko muistissa enää sävyn tietoja? :) -HH

Rillirousku kirjoitti...

Hipsu: Täytyy myöntää, että seinän sävystä ei ole kyllä minkäänlaista muistikuvaa. :-O