2/13/2015

Kiitos hyvää ja keittiölle myös.
Alimmassa kuvassa kasan päällimmäisenä oleva kirja on Virpi Mikkosen Kiitos hyvää, herkkuja ilman sokeria ja gluteenia. Testaukseen on ehtinyt vasta pari reseptiä, joista erityisesti on mainittava maanmainio toffee, joka koukuttaa kyllä ensimmäisestä suupalasta aika tehokkaasti. Suosittelen! Kirja on herkkua myös verkkokalvoille, Virpin itsensä ottamat kuvat on kovin kauniita.

Pientä muutosta ja tavarain liikuttelua on tapahtunut olohuoneessa. Ja koska on kevät, niin pikkasen samaa on tapahtumassa myös keittiössä, jonka vuoksi tänään muutaman kuvan karsitusta köökistä näppäisin, ennen kuin se pääsee muutoksen kouriin. Keittiön keltaiset lamput ovat löytäneet uuden kodin ja tilalle on tulossa tuo ylimmässä kuvassa näkyvä sekä kaverinsa.

Asiahan on sillä tavalla, että tämä talo etsii uutta omistajaa edelleen, kevään edetessä putkahtaa taas julkiseen myyntiin. Talvi on hyvää aikaa hengitellä rauhassa, keväällä aloitetaan sitten taas viikottainen siivousurakointi. Ja vaikka äkkiseltään luulisi, että myynnissä olevaa taloa ei juuri huvita remontoida tai tehdä pientäkään pintamuutosta, niin kyllä huvittaa! Ja silloin jos huvittaa niin sitä tehdään, koska omaksi iloksihan se on. Asuipa talossa sitten tulevan vuoden tai viikon, kodissaan tulee kansalaisen viihtyä.

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ompa ihania ja inspiroivia kuvia :) Tämän blogin ansiosta haaveilen tuollaisesta betonin näköisestä seinästä johonkin tulevan haavekodin huoneeseen!

Liina / Villa Ilona kirjoitti...

Hauska sattuma, sillä törmäsin tänään työkaverini vinkkaamana ihanaan kookosvaahto-vadelmajälkiruokareseptiin joka löytyy tuosta Kiitos Hyvää -kirjasta. Sitä meinasin viikonloppuna testata. :)

Unknown kirjoitti...

Kaunista on! Onnea myyntiin, ja juuri oikeiden ostajien ilmaantumista =)
Meillä oli reilu vuosi sitten koti myynnissä ja olin aiempien/naapurien kokemusten perusteella ajatellut että muutamassa viikossahan se talo menee. Mutta ainakin täällä pohjoisessa myynnit on hidastuneet. Joten lukuisia sunnuntaita käytettiin siivoamiseen, lapset aina mummolaan "evakkoon"...
Ja sitten kun tuli oikea ostaja niin hups, se kävi kerran ja heti perään toisenkin kerran ja kaupat oli siinä! Oispa vaan tullut aiemmin...

Teillä on upea tuo harmaa seinä. Yritin blogia selailla että miten olette sen tehneet?

Karolina Koti7.blogspot.com

Rillirousku kirjoitti...

Hanna: Kiitos! Tuo seinä on kyllä ihana, edelleen tykkään. :)

Liina: Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla! :)

Karolina: Kiitos viestistä! :) Kyllä talonmyyntiin pitää aikaa varata, se on selvä. Meilläkin kokemusta edellisen talon myynnistä, joka ei sekään ihan samantien mennyt. Mutta toivossa eletään, että Se Oikea tulee vielä kohdalle. :) Seinä on tehty Vetonitin märkätilatasoitteella. :)

Unknown kirjoitti...

Taas on niin ihania keväisiä kuvia.
Toivotan onnea talomyyntiin.

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Kiitos <3