2/06/2015

Pesuhuoneen muodonmuutos.
Viime kesän loppupuolella valmistui tämän talon viimeinen suurehko remonttirupeama, kun alakerran pukuhuone saatiin valmiiksi. Pesuhuone ja sauna valmistui melkolailla tasan vuotta aikaisemmin, joten hyvän tovin sai pukuhuone seisoa keskeneräisenä retron oransseine kattoineen, ennen kuin aika ja voimat antoivat periksi saatella tuon urakan loppuun asti. 

Kuten kuvista yllä näkee, niin valmista on siis, mutta varsin kolkkoa. Valmistumisen jälkeen nämä tilat ovat olleet ahkerassa käytössä, mutta sisustusmielessä niille ei ole juuri suotu ajatustakaan. Siksi olikin mukava päästä mukaan kertomaan IKEA muodonmuutos-kilpailusta, jossa kannustetaan kansalaisia tekemään pientä pintastailausta wc- tai pesuhuonetiloissaan!

IKEA muodonmuutos-kilpailu on seuraavanlainen: 
Ota kuva kylpyhuoneestasi ennen ja jälkeen pintastailauksen. Kyseessä ei siis tarvitse olla mikään massiivinen remontti, vaan pelkkä pintastailaus riittää. Muutos voi olla myös aiemmin toteutettu, kunhan siitä on todisteena ennen  ja jälkeen-kuvat. Julkaise kuvat peräkkäin Instagramissa. Olet mukana kilpailussa käyttämällä kuvien yhteydessä tageja #IKEAmuodonmuutos ja @IKEAsuomi. Kilpailuun voi osallistua  2.2-23.2.2015, jonka jälkeen IKEA-asiantuntija valitsee kymmenen parasta kylpyhuoneen muodonmuutosta. Näiden joukosta arvotaan kolme voittajaa, jotka saavat palkinnoksi 500 euron IKEA-lahjakortin! Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät täältä.

Yllänähtävät kuvat on peräisin ajalta parin päivän takaa, ennen pintastailausta. Juuri sellaisena, kuin nuo tilat tuolloin tavallisena tiistaina oli. Pikkuisen lämmintä puuta on noissakin kuvissa nähtävissä pehmentämässä tuota varsin mustavalkoharmaata kokonaisuutta. Lisää silti kaipaan, joten meille on muuttanut ainakin NORNÄS-penkki ja MAGGA-kori, jotka tuovat kaivattua pehmeyttä ja kotoisuutta kellariin. Lisää pintastailattuja kuvia seuraa jälkeen-postauksessa pikapuoliin. Ottakaapa sillä välin luurit käteen ja osallistukaa!


Postaus tuotettu yhteistyössä IKEAn kanssa

5 kommenttia:

veera s. kirjoitti...

hei, mistä tuo katossa roikkuva kori-juttu on? oon kuumeisesti etsinyt sellasta meidän pieneen suihkuun mutta mistään en oo löytänyt! :/

Rillirousku kirjoitti...

Veera: Heippa! Tuo kori on peräisin Ikealta. En tiedä onko niitä myynnissä enää, joten jos ei löydy, niin voin lähettää sulle tuon kuvassa olevan, joka on nyt ylimääräinen. Ilmottele jos haluat!

Soili kirjoitti...

Hei! Jos ei jostain syystä mene Veeralle, niin täällä toinen, jolla ko. kori ollut pitkään haussa, mutta Ikeassa niitä ei ole. :)

veera s. kirjoitti...

Anna mennä Soilille vaan :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos Veera, Soilille lähtee kori. :)