2/17/2015

Ihanne.
Kasvojenkohotusta olohuoneeseen, sitä on täälläpäin ollut ilmassa. Suoraan sanottuna on syyhyttänyt melko pahasti alkaa tapetinpoistohommiin, mutta toistaiseksi tunne on jossain määrin onnistuttu nujertamaan ihan vain huonekalurallilla. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todettava, että olkapäällä istuu edelleen pikkunen kaveri, joka tasaisin väliajoin huutelee korvaan: "Tee se! Pistä Ruutukaava matalaksi!" 

Ruutukaava on nyt komeillut olohuoneen seinässä melkolailla neljä vuotta. Edelleen se on kovasti mieleinen, mutta silti, vaihtelu virkistää. Ei tämä nyt elämän suurimpiin ongelmakohtiin kuulu, tämä seinän kohtalo, mutta joskus joutuu tämmönen äkkipikanen ja kaikkitänneheti-ihminen näemmä oikein puntaroimaan tällaistakin tapettiasiaa. Ja hyvä niin, useamminkin pitäisi ehkä ajatella kaksi kertaa, eikä vain heti hönkäistä tekemään. Vaikka toisaalta, hyvät puolet siinä äkki-innostumisessakin on, tuleepahan tehtyä asioita, eikä vain jappastua.

Seinän kanssa kylläkin oikein hyvin yhteen soppii Innoluxilta saatu Ihanne-valaisin*, joka kuvissa vielä majailee juuri postin tuomana laatikossaan. Olohuone on ollut ilman kattovalaisinta jo useamman vuoden ajan ja erityisesti talviaikaan huoneen hämäryys on herättänyt kevyttä ärsytystä, kun pienen seinävalaisimen valo ei ole kovinkaan kauas yltänyt. Ilmeisesti ei ole kuitenkaan ärsyttänyt tarpeeksi, kun asialle ei ole tehty mitään. Nyt olen kuitenkin kovin iloinen, että valoa piisaa. Niin sisällä, kuin ulkonakin.


*Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Toi Ruutukaava on just sellainen tapetti, josta tykkäisin tuunausjutuissa.
Tapettia meidän seiniin tuskin enää koskaan tulee, mutta toi kuosi taipuisi varmasti kivasti tauluksi tai säilytyslaatikon pintaan.

Hosuli kirjoitti...

Ruutukaava tuo luonnetta sisustukseen, just hieno! Vaikka toisaalta noiden vahvojen kuvioiden kanssa saattaa käydä äkkikyllästyminen jossain vaiheessa.

anna kirjoitti...

Upea rohkea seinä, älä vaan pistä sitä matalaksi!

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Jos tässä repimishommiin päädytään (niinkuin vahvasti näyttäis...), niin pitääkin yrittää saada isohko pala talteen ja vaikka tehdä siitä taulu muistoksi. :) Kiitos ideasta!

Hosuli: Oon tässä just sitä ihmetellyt, kun neljä vuotta katsellut ja nyt vasta alkaa kyllästyttään. Toisaalta, voisin kyllä edelleen valita tuon saman tapetin, jos valita pitäis. Nyt vaan himottaa maalailuhommat. ;)

Anna: :-P :)

Tintti kirjoitti...

Hei kiva tuo olohuoneen hyllykkö!
Onko se ite tehty vai ikeaa/lundiaa/mitänäitänyton?

Rillirousku kirjoitti...

Tintti: Hyllykkö on Ikeasta. :)