11/21/2014Päivän alku.
Markkinoinnin uhri tässä terve! Ehkä joku onkin saattanut tätä blogia lukiessa huomata, että tämä marjatta arvostaa päivässä erityisen suuresti sitä osaa, kun päivä on vielä nuori. Jos aamu alkaa hyvin, niin päivästäkään ei voi tulla kovin huono! Paitsi joskus voi, mutta ei pistetä sitä aamun syyksi.

Tuommosiin Alku-hiutaleisiin törmäsin kuulkaa kaupassa. Ensinnäkin ne oli pistetty esille ihan kauheen himottavasti ja toisekseen oli pakattu niin herttasiin bokseihin, että lankesin siinä sitten oikein kahden paketin verran! Pahempiinkin asioihin ihminen voi tietenkin langeta, kuin kaurahiutaleisiin, joten olen antanut itselleni jo anteeksi tämän lipsahduksen.

Ja tuosta päivästä lähtien aamu on startannut maukkaasti puuron voimalla. Näistä kahdesta ehdoton suosikki on tuo sadonkorjuupuuro, jossa on mukana siemeniä. Purutuntumaa pitää olla, tai ainakin se on iso plussa. 

Toinen plussa on kätevä kaatonokka. Ja iso plussa onkin! Pieni mutta suuri asia aamusta nauttivan ihmisen elämässä. Hieman jäi vaivaamaan ne kaikki muut tuoteperheen puuroputelit. Eri makuja oli meinaan niin reilusti, että oikein valinnanvaikeus iski! Kyllä puuro on iloinen asia.

4 kommenttia:

Santtu kirjoitti...

Tuo sadonkorjuun puuro oli aivan älyttömän hyvää! Vadelmassakaan ei ollut muistaakseni lisättyä sokeria, mikä on aina plussaa. :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Moi:)
Mä olen kanssa löytänyt ihan vasta annoskaurahiutaleet. Niitä ei tarvi edes keittääm, kaadan vaan kuuman veden päälle. Saa sitä joskus olla mainonnan uhri ja helpottaa elämäänsä ;)
-Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

Tiina kirjoitti...

Tuo siemenvesio jää kyllä siinä määrin kiusaamaan, että pitänee tutustua.. <3 Muuten olen pitkään pikapuuroja käyttäneenä todennut, että mieluummin olen ilman puuroa kuin keitän sen pikana.. eli kattilassa kannen alla hiljalleen tavishiutaleista hautuva kauris on se paras nanna.

Rillirousku kirjoitti...

Santtu: Sadonkorjuu <3

Helena: Niin se vaan välillä pitää olla. :)

Tiina: Joko tutustuit? Oon kyllä ihan samaa mieltä. Pikapuuroja vaan tosikiireeseen, muuten mennään pitemmän kautta. Hiljaa hyvä tulee. :)