11/25/2014

"Melkoinen hengailupaikka!",
totesi 4-vuotias, kun littanasta laatikosta paljastui kokonainen talo.

Viime viikolla saimme kotiovelle toimitettuna ison laatikon. Iso laatikko herätti neljävuotiaassa runsaasti kysymyksiä ja innostusta, kuten ylemmistä kuvista voikin olla havaittavissa. Maamonsa oli tietenkin tietoinen laatikon sisällöstä, mutta talon tulevalle omistajalle tämä ilosanoma valkeni vasta, kun mökkiä alettiin kasaamaan. Kerrottakoot teille toverit, että tuolle onnelliselle pikkuiselle tuli joulu kuukauden etuajassa ja hymy oli niin suupielestä toiseen, kuin vain olla voi!

Eikä ihme, sillä kyllä tuollaiseen mökkiin tekee vähän vanhemmankin mieli ryömiä leikkimään! Parasta on se, että mökki on niin iso, että sinne oikeasti mahtuu myös aikuinen istumaan ihan normaalisti ilman, että vartalo on kouristustilassa välittömästi. Mökki on kooltaan  120 x 80 x 120 cm ja se on tehty hunajakennokartongista, joten se on myös kierrätettävä! Materiaalinsa ansiosta mökki on kevyt, mutta todella tukeva. Mökin saa tarvittaessa purettua viiteen osaan, ja laitettua kuljetuslaatikossa vaikkapa sängyn alle.

Tämän valkoisen pikkupirtin taakse kätkeytyy tamperelainen tulostusalan perheyritys nimeltä Happy Print Oy, joka tekee mm. erilaisia hunajakennokartongista valmistettuja tuotteita yritysten myynninedistämistarkoituksiin. Kaikki tuotteet ovat kevyitä, helppokäyttöisiä, kestäviä ja ne kaikki saa purettua kuljetuslaukkuihin. Tuoteperhe kantaa nimeä Happy Eco. 

Tämän valkoisen talon on suunnitellut Happy Printin Juha Hepokorpi esikoiselleen jouluna 2009. Tuon ensimmäisen mökin jälkeen maailmalle on lähtenyt kymmenkunta valkoista torppaa, sekä muutama mökki painettuna yrityksille messutarkoituksiin. 

Meillä  tiedetään jo nyt, että valkoinen mökki tulee nauttimaan suurta suosiota pitkän aikaa, niin omien kuin ystävienkin lasten leikeissä! Jos jälkikasvusi kaipaa mökkeilemään, niin lisäinfoa/tilauksia voi laittaa Happy Printin Marille osoitteeseen mari.hepokorpi@happyprint.fi. Talot valmistetaan useimmiten tilauksesta ja toimitusaika on 3-5 työpäivää, joten jos joulupukki on kuulolla, niin hyvin ehtii vielä ennen joulua!

Neljävuotias tytär on maamoonsa tullut, joten pikkasia tuunausideoita keksi tuo typykkä samantien mökin irtoavista osasista. Ylhäällä olevaan ympyräiseen ikkuna-aukkoon tuunattiin tarrojen ja tussin avustuksella kello. Ovenkahvakappaleesta tuo tyttönen teki - minkäpä muunkaan kuin kännykän!


Postaus tuotettu yhteistyössä Happy Printin kanssa

11 kommenttia:

Tunne tilat kirjoitti...

Oijoi, tuo on ihan älyttömän makee!

Sari kirjoitti...

No onpa mahtava tuote! Kyllä se vaan sydän sykähtää erilailla tällaisten ihanuuksien kohdalla, kun on tyttö tulossa taloon.. :) Vaikka eipä silti, eiköhän tuossa leikit maittais pojallekin.

Marru kirjoitti...

Täällä meidän 6-vuotiaan kuopuksen kanssa ihastellaan hienoa mökkiä! :)

Hanna kirjoitti...

Vau! Plussaa materiaalin ekologisuudesta!

Iitunen kirjoitti...

Joulupukkia kiinnostais hinta :)

Rillirousku kirjoitti...

tunne tilat: Elähän kettään, niin on!!!

Sari: Varmasti maistuis! Kyllä meillä ainakin kummasti alkoi 7v poikaakin kauppaleikit kiinnostamaan. ;)

Marru: Terkkuja kuopukselle! :)

Hanna: Ehdoton ISO plussa!

Iitunen: Joulupukille sain infoa Happy Printiltä, että mökin hinta on valkoisena 220e + postikulut 20e, molemmat sis. alv. :)

Mimmu kirjoitti...

Mahtava! Voisin kuvitella että tuo aiheuttaisi innostusta meidänkin perheessä. Tai jos ei hankkisikaan taloa lapsille vaan nimenomaan aikuisten piilopaikaksi, minne vetäytyä rauhoittumaan, pienessä asunnossa kun ei riitä siihen huoneita :)

Piia kirjoitti...

Voi kun tämmöinen mahtuisi meillekkin. Sellainen raketti ( olikohan sekin näitä samoja ) olisi meille varmasti mielluinen.

Denies overseas kirjoitti...

In love with this amazing house <3

Kirsi kirjoitti...

Aivan ihana maja :)

Rillirousku kirjoitti...

Mimmu: Huikee idis! Kyllä aikuisillekin tekis hyvää mökkeillä useammin. :)

Piia: Raketti? Kuulostaa hauskalta! Jos tätä luet vielä, niin laitappa linkkiä millaista tarkoitat. :) Tuo mökki vaatii tietenkin neliöitä jonkun verran mutta yllättävän siro se luonnossa on! :)

Denies: It IS lovely! :)

Kirsi: Niin on! :)