10/31/2014

Köökistä löytyy.
Löytyy nimittäin varsin runsaasti erinäisiä lituskoita esineitä, jonka päällä leipää leikata, jolle kuuman esineen laskea tai jolla einestä kuljetella. Oikein kuulkaa vartavasten asettelin kaikki nämä kauniit toverit pieniksi rykelmiksi, jossa niitä sitten tovin ihastelin.

Iso talvinen tarjotin* on Housen, samoin kuin pyöreä, samaa sarjaa oleva pannunalunen*. Värikkäät pyöreät ja mustavalkoinen kuusio pannunalunen on RK designin ja saatu Riikalta bingo-voittoina ja tuliaisina. Vanerinen kuusio pannunalunen on itse tehty OK - omin käsin - kirjan opeilla. Punavalkoinen leikkuulauta sekä marmoria jäljittelevä samanmoinen on RK designin, värikäs leikkuulauta ruotsalaisen Annapernillan ja nämä toverit on myös saatu Riikalta second handina. Iso mustavalkoinen tarjotin* sekä kapeampi minttu-valkoinen tarjotin* Nämä-designin. Talon muotoinen leikkuualusta itse tehty.

Näin kätevästi on todettava, että tässä viimeisten vuosien mittaan on noita littanoita kavereita kertynyt enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Silti yhdestäkään ei raski luopua, sillä nämä kuomat jos jotkut piristää tiskivuoren keskellä kummasti!

Tiedättekö mitä? Flunssa on melkein nitistetty! Siinä määrin ainakin, että tästä viikonlopusta on tuleva mitä mainioin, ainakin hartaasti odotettu. Siitä kenties lisää sitten ensi viikon puolella.

Rentouttavaa viikonloppua kaverit!


* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Pari samaa tarjotinta löytyy meiltäkin :)

Laura kirjoitti...

Hei,
mistä tuo musta astiateline on? Näyttää todella kivalta :)

Tia kirjoitti...

Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

Rillirousku kirjoitti...

Laura: Teline on ostettu muutama vuosi sitten, joten en uskalla sanoa ihan varmasti. Muistelisin, että se on House Doctorin. :)

Piia kirjoitti...

Tuli tarve saada lisää tarjottimia :)

Rillirousku kirjoitti...

Piia: No eläpä, tarjottimia ei voi olla liikaa! (Vai voiko? ;) )