10/23/2014


Kuvat: Kauniste

Silmäniloa lokakuulle.
Olipas mukava tuossa jokunen päivä sitten saada sähköpostia Kaunisteen Millalta. Tuossa kirjeessä kerrottiin, että ainakin yksi ompeluintoinen oli tarttunut marjatan pussukkaohjeeseen kiinni kaksin käsin ja taiteillut itselleen säilyttimen! Tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin ainakin hankkinut materiaalin kyseiseen pussukkaan. Ihan mainion yksinkertainen tekelehän se onkin, ja varsinkin monikäyttöinen. Nykyään tuon kuvassa näkyvän pussin kaimakin meinaan säilöö keittiön hyllyllä sisäänsä kaikki talven varalle hamstratut tuikut!

Samaisesta postista löytyi myös mehevä paketti silmänruokaa näin lokakuun ja talven ensimmäisiä pakkasia ajatellen. Mikä sen lepposampaa flunssan kourissa, kuin antaa aivojen levätä kaikkea kaunista katsellen ja kuunnellen. Ohessa otoksia Kaunisteen uusista tuotteista, jotka löytyy toki myös verkkokaupasta

"Konfetti-kuosi on Hanna Konolan suunnittelema ja Swans-huopa on ruotsalaisen Elisabeth Dunkerin kuvitus metsälammesta, jossa joutsenet uiskentelevat. Elisabeth Dunkerilla on myös Ruotsissa oma suosittu Fine Little Day-blogi ja tuotesarja, ja olimme jo vuosia puhuneet yhteisprojektista, joka nyt viimein toteutui", iloitsee Milla.

Muistakaapa pukeutua lämpimästi!

Ei kommentteja: