10/29/2014

Harmaavarpunen ja värikäs makkara.
Täällä flunssaillaan edelleen. Suuremmin ei ulkoilmaa ole haisteltu viikkoihin, kun on linnoittauduttu vällyjen väliin ja yritetty häätää köhää pois kaikin mahdollisin konstein. Se on kuulkaa sillä tavalla, että kun fyysisesti kiristää, niin henkinenkin kantti on kovilla, mutta erityisesti se on toisinpäin. Nimittäin jos päänsisäisesti on tiukat ajat meneillään, niin ei se ainakaan varsinaisesti helpota fyysistä hyvinvointia. On siis annettava päänupille rauhaa, lepoa, naurua ja varsinkin anteeksiantoa. Ihmisiähän tässä vain ollaan.

Toverini Tiina neuloi 194 senttiä ihanuutta. Siitäkö sitten vällyjen väliin iski tietenkin pakottava tarve saada väriä kovin harmaata ympäristöä ja olomuotoa piristämään. Lopulta kuitenkin heräsi älyäminen sitä asiaa kohtaan, että meikämartta ei kuunaan saisi itseänsä  lietsottua moiseen pitkäkestoiseen suoritukseen, vaan huivista oli tuleva puolet lyhyempi. Lisäksi oli alusta lähtien selvää, että huivista oli tultava ympyräinen, koska kaikenlaiset roikkuvat jutut ovat vain tiellä, kun tästä marjatasta on kyse.

Siitähän tuli tuommonen "haluan olla Marimekko" - henkinen. Siinä on muijaa pätkä, raitaa erinäisiin suuntiin, pallukkaa ja muuta. Väreinä sitä, mitä lankakorin pohjalta löytyi, eli lempivärit. Aika söpäkkähän siitä tuli. 

11 kommenttia:

Gabi kirjoitti...

...so pretty!
Love
Gabi

Sanna kirjoitti...

Se on tositosi ihana! Saat mut taas haluamaan puikot käteen, voi että kun ehtisi. Ja kädet kestäisi. Käsityöt olisi nimittäin ainakin minulle mitä parhainta pään lepuutusta, ja sille olisi ehkä vähän tarvettakin just nyt :-)

Enni kirjoitti...

Ihana! Tää kaveri kans haluis osata neuloa, tai siis tykätä siitä, niin sais tuollaisia ihania juttuja tehtyä, muttakun ei, en tykkää!! :( no ehkä vielä joskus.

TIINA kirjoitti...

Hieno! :) Mää en olis itsestäni uskonut, että saan aikaan nuin pitkän kaulahuivin, ja vielä kuudessä päivässä, mutta vissiin tuo kirittäjä hoputti tekemään. vaikka ei sillä että se olis vielä tulossa :D

Kristiina K kirjoitti...

Ihana siitä tuli!

Jenni kirjoitti...

Super! Varsinkin tuo muija kohta <3

Kaylovesvintage kirjoitti...

so pretty love it,nice blog

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

IHANA!!!!!!! :)

Unknown kirjoitti...

Ihan hirmu ihana!

Rillirousku kirjoitti...

Huivi kiittää kehuista <3 Ja sen tekijä kans. ;)

Linda kirjoitti...

Oiii, mikä ihanuus huivi <3