8/21/2014

Tänään ja syyskuussa.
Suomen valokuvataiteen museossa Helsingissä on tänään avautunut #SNAPSHOT-näyttely. 

"Koskaan aiemmin ihminen ei ole tuottanut yhtä paljon valokuvia ja saanut niille välittömästi niin suurta yleisöä kuin nyt. Koskaan aiemmin myöskään jokamiehen tai -naisen yksittäinen näppäys ei ole voinut saada aikaan yhtä suuria maailmapoliittisia vaikutuksia kuin nykyään. Valokuvien jakaminen on tänä päivänä yhtä tärkeää kuin niiden ottaminen.
Suomen valokuvataiteen museon #snapshot-näyttely päivittää näppäilyvalokuvan käsitteen. Näyttely koostuu pääosin tavallisten ihmisten kuvaamista valokuvista, internetkuvista, historiallisista näppäilykuvista, selfieitä ja niiden historiaa unohtamatta."
Näyttely vaikuttaa vähintäänkin mielenkiintoiselta. Takavuosina Suomen valokuvataiteen museossa rampanneen valokuvauksenopiskelijan on oikeastaan ihan pakko päästä katsomaan ja kokemaan näyttely! Onneksi aikaa on tammikuuhun asti. Erikoisen jännittäväksi näyttelyn tekee se, että pikkunen kirjani, jolla alkuvuonna osallistuin Ifolorin Vuoden kuvakirja-kilpailuun, on myös näyttelyssä nähtävillä! Siellä on meidän perheen tarina viime vuodesta isossa museossa ihan tuosta noin vaan, yksikseen ja kaiken kansan nähtävillä. Pikkunen hellyydenpuuskakin saattaa iskeä tähän väliin.
Syyskuussa järjestetään myös Sisustusbloggaajien myyjäiset ja kirpputori. Keväällä ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma sai niin suuren suosion, että uusintakierros on otettava! Tällä kertaa isommissa tiloissa, jotte viime kertaiselta tungokselta vältyttäisiin. Kirpputorin ajan on avoinna myös kahvio, josta saa pientä makeaa ja suolaista purtavaa. Päivän päätteeksi Veturitalleilla pidetään lavatanssit klo 18.00 alkaen. 
Sen minä tiiän, että remontille uhrattu kesä saa nyt urakan valmistuttua jatkua syyskuun puoliväliin saakka - silloin lähtee nimittäin tämä perhe isollekirkolle viikonloppua viettämään! Tiedossa ainakin kirpputori, valokuvanäyttely ja Habitare. Ja ilta Linnanmäellä!

3 kommenttia:

Eveliina/Pikkuvarpailla kirjoitti...

Niin hienoja ovat nuo tekemäsi valokuvakirjat!
Tästä tuliki mieleeni, että olen viis vuotta aikonut tehdä häistämme valokuvakirjan ja sitten oman jokaisesta perheemme vuodesta.. Millon sitä sais aikaseksi.

Terhi / Hupsistarallaa kirjoitti...

Kävin tänään katsomassa tuon näyttelyn kun sattui oleen omakin lehmä ojassa ;) Sun kirja on upee!!!

Rillirousku kirjoitti...

Eveliina: Kiitos! Pikkuhiljaa, yks kirja kerrallaan. :)

Norsis: Kiitos <3