10/26/2013

Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa.
Vaikka spraypullot ovatkin suhisseet tässä talossa viime aikoina ahkerasti, niin ihan kaikkea ei kuitenkaan tohdi maalata. Se on kuitenkin todettava, että erinomaisen kätevää ainestahan se on, kun sillä saa niin näpäkästi pyyhkäistyä melkein minkä vain kulahtaneemmankin kaverin uuteen uskoon.

Maalausta odottaa vielä eräs metallinen lehtiteline ja pari purnukkaa, sitten luulisi talouden kultakiintiön olevan vähän aikaa täynnä. Toinenkin asia on tullut viime aikoina todettua. Sellainen, että kuivamuonat muistaa kummasti syödä loppuun huomattavasti useammin ennen uuden putelin hankkimista, kun säilyttää tarpeet kirkkaissa lasipurkeissa katseen ulottuvilla. Tämä marjatta kun ei ainakaan kaupassa ollessa muista, että paljonkos sitä vehnäjauhoa nyt olikaan, jos pussi makoilee jossain laatikon pohjalla tai hyllyn perällä. Vaan kummastipa ostoksilla muistaa maissinaksujenkin määrän murohyllyllä heiluessaan, kun purkki tönöttää pöydällä näkyvällä paikalla kahvinkeittimen vieressä.

Kirkasta Mariskoolia kauniimpaa kulhoa ei melkeinpä ole. Parin vuoden takainen minä ei uskoisi, mitä tämän päivän minä tuli juuri sanoneeksi. Niin se vain maku muuttuu.

6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mä tykkään kanssa Mariskoolista, kirkkaasta erityisesti. Mutta on mulla muitakin värejä. Keltaisia, vihreitä, punainen ja sinisiä. Vaaleanpunaisen aion joskus hankkia myös. Niissä laitan tarjoille milloin mitäkin ja kaikki näyttää hyvältä. Myös kynttilät Mariskoolissa on ihania.

Tulipas tästä kunnon oodi.

Sisustus COCO kirjoitti...

Ihanan blogin löysin :)
Magea välitila teillä - onko miten tehty?

t.Sanna

Johanna kirjoitti...

Minä kanssa tykkään kirkkaasta Mariskoolista. Mariskooli sopii todella hyvin kahvipöytään tarjoilukulhoksi :)

Enni kirjoitti...

Tuo onkin niin hassua miten mieli muutuu..:) ite täällä lämmittelen ajatusta uudesta väristä keittiön välitilaan mutten tiedä tohtisko tuota maalata..?

Tinttu kirjoitti...

Upeita nuo kuvien seinät ja asetelmat. Ja kymppi Mariskoolille - meiltä löytyy niitä monessa värissä. Ovat kauniita ja käteviä kattauksissa. Minejä meillä on monta kirkkaana ja mattakirkkaana ja niitä on käytetty esim. jälkiruokamaljoina.

Rillirousku kirjoitti...

Jonna: Mullakin on pari eri väriä, lähinnä kirkasta, valkosta ja harmaata. Ne on ajattomia kyllä. :)

Sanna: Pahoittelut hitaasta vastauksesta! :-O Kiitos viestistä! Keittiön seinä on tehty märkätilatasoitteella. :)

Johanna: Niin on! Ja tuikkukupiksi jajaja... :)

Enni: Maalaa! Ei vanhassakaan vikaa mutta kummasti se vaihtelu piristää. :)

Tinttu: Kiitos! Tykkään myös siitä, että ne sopii niin monenlaisen kaveriksi. Kirkas varsinkin. :)