10/24/2013

Lankaleikki.
Suomalainen Kirjakauppa piristi syksyn harmautta ja pisti postipojan juoksemaan tämän talon postilootaan Veera Välimäen Lankaleikki-kirjan*. Neulomisinto ei ole katoamassa mihinkään vähään aikaan, joten aina on hyvä olla seuraava työ valmiina mielenpäällä odottamassa. 

Kirja on todella kaunis kokonaisuus, jossa selkeästi hahmotettavat piirrokset, ohjeet ja valokuvat tukevat toisiaan. 

"Arkkitehtuuria opiskelleen Veera Välimäen modernit neulemallit ovat menestyneet kansainvälisesti - hänen mallejaan ostetaan ympäri maailmaa. Vuonna 2012 hänet valittiin Vuoden käsityöläiseksi."

Kirjassa on ohjeita, jotka saavat neulomista aloittelevan sävähtämään silkasta pelosta mutta samaan hengenvetoon on ilo todeta, että opukseen on kirjattu ylös myös sen verran yksinkertaisia ja helppoja ohjeita, että niihin tekee rähmäsormisemmankin mieli tarttua välittömästi. Erityisesti mieleen jäi aikuisten yksinkertainen hupputakki, lasten lippapipo, erilaiset huivit ja aikuisten pitkä neuletakki. 

"Neulemallit ovat selkeän tyylikkäitä pienine kiinnostavine yksityiskohtineen. Yksinkertainen neulepinta ja hyvin istuvat mallit antavat värien hehkua. Kirjassa käytetään käsinvärjättyjä lankoja, joita löytyy monista lankakaupoista - mutta yhtä hyvin neuleet syntyvät teollisisista langoista. Monipuolinen Lankaleikki tarjoaa malleja niin aloittelijalle kuin kokeneellekin neulojalle."

Nyt Suomalaisesta Kirjakaupasta Lankaleikki-kirjasta -10% koodilla kotipalapeli1810. Koodi on voimassa 30.11 asti. Aika passeli kirja lahjaksi tai vaikka ihan vaan itelle!

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta 
   Postaus sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia:

Pilviraitti kirjoitti...

Veeran ohjeet on kyllä ihania. Olen hänen blogiaan lueskellut ja Ravelrystä katsellut ohjeita. Täytyykin varmaan hankkia tämä kirja, nyt kun ilmojen viilettyä neulontainnostus on taas löytynyt.

Liinu kirjoitti...

Selasin tätä Kerässä lauantaina ja se oli IHANA. Pakko pyytää joulupukilta, viimeistään. :)

piipadoo kirjoitti...

Ostin kirjan heti julkkareissa Titityystä ja yksi villapaita on kirjan ohjeella jo valmistunutkin!
Kirja on kaunis ja Veeran mallit ovat kauniita ja suhteellisen helppoja neuloa!

-Piia

Satu kirjoitti...

Samaa mieltä! Minäkin aion toteuttaa saman takin, samassa värissä.

Elisa LPP kirjoitti...

Täytyypä tutustua, kiitos vinkistä!
Mulla kolahti juuri postilaatikkoon Kerällä ja olen aivan sen lumoissa :)

Emmi kirjoitti...

Nyt tiedän mitä haluan synttärilahjaksi!

Willaauroora kirjoitti...

Minulla on juurikin tuo kirja lainassa kirjastosta ja upea kirja on . Kauniita kuvia pullollaan:)

Rillirousku kirjoitti...

Kirja on kyllä ihana! :)