10/28/2013

Minäki oon ihan hyvä.
Monesti kotomaamot ja muutkin tätylit saattavat olla semmoisia, että ne ei oikein muista huolehtia itsestään. Tai no, käy suihkussa ja pistää hajua kainaloon toki mutta oma aika ja omalle itselle annetut ajatukset ovat monesti vähissä. Onhan se nimittäin niin, että ihminen kulkee vaikka samoissa kalsongeissa koko elämänsä, jos se tuntuu hyvältä. Mutta voi kuinka maukasta onkaan edes joskus lähteä toverin kanssa kaupoille, hankkia jotain itsetuntoa ylentävää ja tuntea itsensä nätiksi. 

Sinä olet sinä ja minä olen minä. Me tykätään aika varmasti monestikin ihan eri jutuista, ja se on hyvä. Jokainen ihminen on erilainen, jokaisella ihmisellä on erilaiset mieltymykset. Jokainen tuntee itsensä hyväksi juuri sellaisissa vaateparsissa, kuin mitkä on itse oman tunteensa mukaan kaupasta tai kirpputorilta mukaansa valinnut. Tärkeintä on se, että pukeutuu ja on niin, että itselle on hyvä olla. Ei naapurilla. Sinä pukeudut itseäsi varten ja sinä ansaitset tuntea olosi nätiksi.

Tämän omaakin itsetuntoa kohottamaan tarkoitetun alkuserenadin jälkeen todettakoon, että tämä marjatta on tehnyt lähes kaikki tämän talven hankinnat kirpputorilta. Siitäkö hyvä mieli sitten! Marimekon upouudet sukkahousut lähti mukaan samantien, samoin kuin kukonaskel-takki hienosteluhetkiin. Kengät ja hattu on löytynyt aiemmin, käytettynä nekin. Se on hyvä juttu se, että kun monessa tarpeellisessa säästää, niin yhteen raskii panostaa. Harmaa ja ihana yli-iso takki oli ihan pakko saada ihan oikeasta kaupasta, voisiko talvea mukavammin viettää!

Muistakaahan kaverit tykätä itestänne. Ei aina voi, mutta edes suurimman osan päivästä. 
Me ollaan sen arvoisia.

12 kommenttia:

Valkoinen Puuhevonen kirjoitti...

Totta!
Ihanasti kirjoitit. Pukeudutaan ja ollaan itseämme varten!!

Johanna kirjoitti...

Hienoja ajatuksia sinulla ja juuri niinhän se menee, jokainen on omanlaisensa , silti jokainen on tärkeä.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

hienoja ostoksia...nuo sukkahousut ovat mainiot...:)

Kesäpäivä kirjoitti...

Tärkeä 'muistutus'! Itse huomaan löytäväni lapsille kaikkea kaunista,mutta itse välistä meinaa unehtua. Olen minä sitten ihana,tällaisena kuin olen!

Sinulla on niin kivoja juttuja,että olen saanut monet hyvät mielet täältä! Kiitos!

Villis kirjoitti...

Voi jee, olen sun puolesta onnellinen! Ja ihan totta, että kun yleensä vähän pihistää hankinnoissaan, niin sitten on ihan hyvä mieli hankkia jotain uuttakin. Tuota harmaata kaunistusta tulet pitämään vielä pitkään, näyttää niiin upealta! Ja kukonaskeltakki, niin ihana klassikko, ottaisin heti myös! Mukavaa viikkoa, viikonlopun huipentumaa odotellessa! Paljon onnea gaalaan!

misu kirjoitti...

mä just yks päivä mietin että onpa hölmöä kun lähden lasten kanssa kotoa johonkin niin aina katson että lapset on siististi puettu ja tukat kammattu, mutta sitten saatan autossa huomata että itselläni on edelleen ponnari yön jäljiltä ja jalassa legginssit joihin joku on pyyhkinyt räkää polven yläpuolelle :D

Meena S kirjoitti...

Ihanasti kirjoitettu <3

Rillirousku kirjoitti...

Tanja: Ja ollaan muutenkin tärkeitä itsellemme <3

Johanna: :)

Irmastiina: Ne on hauskat. :)

Kesäpäivä: Kiitos kauniista sanoista <3

Villis: Niinhän se on, että kun jostain pihistää, niin toiseen raskii panostaa. :) Kiitos <3

misu: Niinpä, eikö oo kumma juttu! :O Vaikka välillä pitääkin mennä pipo päässä, jos ei vaan nappaa, niin välillä pitää kuitenkin muistaa olla nättinäkin. :)

Meena: Kiitos! :)

Unknown kirjoitti...

Oi, saako kysyä mistä harmaa takki on hankittu?

Rillirousku kirjoitti...

Liila: Takki on Lindexistä, ja alessakin vielä. ;)

Vilja @ muotoseikka\ kirjoitti...

Löysin blogisi kumma kyllä vasta nyt, ja ihastuin! Sinulla on erinomainen maku. Itse käytän värejä hyvin rajoittuneesti, mutta sain sinulta paljon hyviä ideoita. Kiitos!

Rillirousku kirjoitti...

Vilja: Mukava että löysit! Kiitos piristävästä viestistäsi! :)