10/16/2013

Huonoista aamuista ja kynttilöistä
Tässä talossa on pyörinyt ankara raivauspyörremyrsky viime aikoina. Kaatopaikalle on kuskattu jätesäkkitolkulla erinäistä sälää ja roipetta, kirpputoripöytää on pidetty ja puhelimella pidetty kaverikirppistä yllä. 

Vaikka kotona kaipaankin tilaa, valoa, avaruutta ja puhtaita pintoja, niin yksi heikko kohta vähintäänkin löytyy tämän marjatan aivojen pakko saada-osiosta. Nyt puhutaan kynttiläkipoista ja siitä miten paljon yksikin pieni tulenliekki voi ihmismielen hyväksi tehdä. 

Joskus kun oikein pahalla tuulella herää eikä tahtoisi koko päivän jatkuvan samaan malliin, niin mikäpä silloin paremmin piristäisi, kuin lempimusiikki, kahvimotti ja silmien edessä lepattava kynttilän liekki. Silloin huonokin aamu piristyy väkisinkin edes ihan vähäsen.

Eilisestä kirpputorilöydöstä innostuneena raahasin tänään navetan kulmalle pihasaunaan kynttiläkipon jos toisenkin. Niistä kerrottakoot lisääkin päivinä tulevina.

Ps. Nyt on viimeiset hetket käsillä jättää äänensä Gloria Blog Awardsiin ja voittaa huikeita palkintoja. Kipin kapin äänestämään siis!

7 kommenttia:

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Kylläpä on ihana kynttiläasetelma, ja erityisen kivalta näyttävät vanhan penkin päällä : ) Sama on heikkous mullakin - vaikka nytkin on jo kaapit yms erilaisia kynttiläkippoja täynnä. Vaikea niitä on kuitenkaan ohittaa silloin kun kaunis yksilö kohdalle osuu ; ) Mukavaa syyslomaviikon jatkoa!

Kerttu / Modernisti kodikas kirjoitti...

Täällä tuo raivausoperaatio on vielä edessä. Nyt olen vaan tyytynyt sulkemaan kaapinovet ;)

Pieni Lintu kirjoitti...

Tuo pallura on aika suloinen! :)

Rillirousku kirjoitti...

Päivi: Niissä on kumma vetovoima kyllä. ;) Välillä on vaan pakko myydä eteenpäin osa, että saa hankkia uusia tilalla hyvällä mielellä. :)

Kerttu: Kyllä täälläkin vielä raivattavaa löytyy mutta jostain se pitää aloittaa. :)

Pieni Lintu: Niin on söpö! Siskolta tuliaisena saatu <3

Unknown kirjoitti...

Kauniita kuvia. Jotenkin musta tuntuu, et suurimmalla osalla naisista on toi sama himo kynttiläjuttuihin :)

R // omasohva kirjoitti...

Tänään ihailin aiemmin jo toisessa blogissa betonista kynttiläkippoa. Alan olla vakuuttunut, että sellainen on pakko saada (:

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Epäilen vähän samaa. Onneksi se on aika pieni paha. ;)

R: Ehottomasti on! :)