10/04/2013

Eteistä.
Lokakuu ei paljon valolla leveile, joten yllä varsin hämäräperäisiä kuvia juuri valmistuneesta eteisestä. Eteinen on oikeasti varsin vaalea, sillä mustaa on vain yksi seinä ja lopputila seiniä, lattiaa, kattoa ja portaita myöten vaalea. Kuvat tummalta seinältä tänään siksi, että muu huone on vielä sisustamaton.

Suunnittelin jo taloon muutettaessa, että pihavaraston takaa löytynyt pyykkiteline tulisi muuntautumaan hengaritangoksi. Laiskuus kuitenkin iski ja niinpä ryöväsin toverin roskakasasta metalliputken, joka sai pintaansa mustan värin. Rautakaupasta saparot kattoon ja pätkä mustaa köyttä, siinäpä se. Pari päivää sitten kotiin tullessa yllätyin, kun perheen ahkerin jäsen oli ripustanut hökötyksen kattoon pienen yllärin keralla. Kupari viimeisteleekin mustan roikutuspuun oikein somasti. Vanhat ruskeat hengarit maalattiin myös mustaksi. Ajatuksena oli, että tanko ikäänkuin sulautuu seinään, jolloin takit ovat pääosassa.

RK Designin* juliste istuu ystävältä saadun lampun viereen kuin nenä päähän. Kummitätiltä saatu ryijymatto pehmentää mukavasti kaikkea mustaa ja kiiltävää. Kattoa piristää Johtoin Valoroikka*. 

Eteinen kaipaa vielä portaisiin kaidetta, mattoja, peiliä ja kenkätelineitä. Varaston hyllyt kantavat harteillaan talon asukkaiden kenkä- ja takkivarastoja, joten hengaritangot ja timantit seinällä on tarkoitettu pääasiassa kyläilijöitten takeille. Oon ihan kauheen onnellinen siitä, että vuoden tauon jälkeen meillä on taas eteinen.

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

26 kommenttia:

W kirjoitti...

No wau!:)

Lilla kirjoitti...

Wau!!!

Lilla kirjoitti...

Wau!!!

Kristiina K kirjoitti...

Hieno! Toi musta seinä ja siitä hyvin esiin tulevat vaatteet...Oi!

AnKa kirjoitti...

Ei vitsit, ei voi kuin huokaista ihastuksesta! Tässähän alkaa ihan itelläki kivasti inspikset väristä. Meillä eteinen on vielä paljas, pari elementtiä kylläkin odottaa sinne pääsyä.

Unknown kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

Nalle kirjoitti...

Voi että miten hieno! Miten naulakkokin voi olla nätti!

NAKU kirjoitti...

Niin nättiä! Askartelen täällä parhaillan myös henkaritankoa, sahanpurut pitkin olkkarin lattiaa. Saa nähä onnistuuko.

Stine Hoelgaard Johansen kirjoitti...

Very, very nice, smart and funky entre

Stine:)

mellaogmalla kirjoitti...

Love your details!

Tiinakaisa kirjoitti...

Very nice hei!

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Oi että, ihan superupealta näyttää teidän eteinen! On kyllä tosi kiva, kun vieraiden takeille on oma paikka varattuna - ei tarvitse joka kerta kiirellä tyhjentää omia naulakoita ja tehdä tilaa : ) Ja olipas "perheen ahkerin jäsen" järjestänyt ihanan yllärin - kuparipätkien sävykin sopii ihan jetsullee ryijymaton kanssa. Taitavasti toteutettu eteinen : )

Ilona / Keskeneräinen kirjoitti...

Kaunis, kauniimpi, teidän eteinen.


Amelia kirjoitti...

Hiano!

Elisa / @minajamorris kirjoitti...

WAU, ehkä hienoin näkemäni DIY-vaaterekki so far! Tuollainen pitää ehdottomasti saada meillekin kun remontti valmistuu. :)

Elisa http://minajamorris.blogspot.fi/

Unknown kirjoitti...

mahtava <3 Maalasitteko portaat sittenkin kokonaan valkoisiksi?

Retromoderni kirjoitti...

Wautsi wau

Reeta kirjoitti...

Oon laiska kommentoimaan, mutta nyt on ihan pakko... ihan hirrrrvittävän hienolta näyttää!!!

Riikka - Hunajaista kirjoitti...

mieletön lopputulos Rilla! Wau!

Enni kirjoitti...

Makee! :)

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille <3

Vastailen kysymyksiin paremmalla ajalla. :)

Merja kirjoitti...

Onpa mahetsu tuo vaaterekki!!

Tinttu kirjoitti...

Yksi kauneimmista näkemistäni eteisistä, wau!

Katja/Projektila kirjoitti...

Ai jummi että on onnistunut lopputulos! Seinä ja rekki <3

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille yhteisesti! Eteinen kiittää. :)

Hanna Kärkkäinen: Portaat on harmaat mutta näyttää kuvassa kyllä näköjään valkoisilta, kun valo tulee ylhäältä. :)

Leivonen kirjoitti...

Olen liian laiska kommentoimaan, vaikka blogisi on yksi suosikeistani... Pitää siis sanoa, että tykkään mahdottomasti siitä, miten laitat kotia.

Ja kehun vielä eteistä erityisesti! Josko itsekin saisin jotain tehtyä nyt - roikkuva naulakko (joko kupariputki tai harjanvarsi) on ollut suunnitelmissa jo, öh, vuoden. Myös lamppujen suhteen maku näyttää menevän yksiin; aioin jo ostaa sen Design House Stockholmin Work Lampin tarjouksesta, mutta sitähän ei olekaan tarkoitettu kattolampuksi, ja vähän ärsyttää ajatus siitä, että pitää alkaa säätämään sen lampun kanssa... Tuo johtoi-roikka voisi olla hyvä vaihtoehto, kun sitä myydään valmiiksi ilman pistoketta.