6/17/2013

Olipa viikonloppu.
Ensiksikin perjantaina askartelukaupasta ostettiin kolme kangasväriä, vaaleanpunainen, sinappinen ja musta. Sitten tehtiin jälkikasvun kanssa perunoista leimasimia ja painettiin kuvioita ja muuten vaan vapaalla kädellä pensselin kanssa taiteiltiin kankaita ja peruspaitoja uuteen uskoon. Kaiteella roikkuva harmaa kangas sai mustat kolmionsa ja odottelee siinä nätisti inspiraatiota ja ompeluintoa.

Sitten lauantaina hypättiin tyttären kanssa autoon ja köröteltiin joitain tunteja etelämmäksi maisemista nauttien. Matkasimme kutsun saaneina kohti Vihreää taloa ja sehän oli ihan tosielämässäkin rakkautta ensisilmäyksellä, sillä Annikan piilopirtti on justiinsa se täydellinen kesämökki! Vihreän talon kynnyksen yli kun räpylänsä ujutti, niin tuntui aivan kuin olisi kauneimpaan päiväuneensa astunut. Talossa ja pihalla kelpasi viettää aurinkoista päivää mitä herttasimmassa seurassa. Kiitos Annikalle!

Sunnuntaina ajettiin joitain tunteja ihan toiseen suuntaan armasta kotomaatamme, kun vanhojen kuomien kanssa suunnattiin remonttitarpeita ja muuta pientä hankkimaan. Eteinen sai plafondinsa, käytävä uudet kaapit ja tämän tekstin kirjoittaja siinä ohessa kesän lemppareimman villapaidan kalseita kelejä lämmittämään.

Ulkona sataa. Mukissa haalenee pari tuntia keittimessä seissyt kitkerä kahvi ja minä ajattelen, että kyllä se on ihmeellisen mukavaa tämä elämä.

8 kommenttia:

TAINA kirjoitti...

heipsis ! voisin tulla joku päivä päiväkaffelle sinnepäin :) t. tätijyväskylästä ;)

Rillirousku kirjoitti...

Taina: Täti tulee vaan kun siltä tuntuu! t. Salainen ihailija

Kaisa Palomäki kirjoitti...

No johan se oli aikakin törmätä! Huippukiva juttu, entistä mukavampi taas jatkaa juttua. :)

anna kirjoitti...

Että ku harmittaa että samaan aikaan itse ajelin just vastakkaiseen suuntaan mutta minkäs teet!

ps. täälläkin kaivataan päiväkahviseuraa...

Rillirousku kirjoitti...

Kaisa: No elähän kettään! Niin oli. :)

anna: Niin onhan se kumma, että pitää justiinsa samana päivänä lähteä liikenteeseen! Kerran oot noin menevä, niin tuu sitte tänneki kahville! :)

K kirjoitti...

Voihan pottu, just kirjotin viimekesäsistä pottupainalluksista. :)

Ja muutes, olin kaverin kans kalakukkomestoilla eilen ja se oli sut nähny. :) mä näin varmaan sun siskon ja mietin et onpa siinä jotain tuttua piirrettä mut en silti osannu yhdistää sinuun. Olin kyllä muutenki niin lahoaivo eilen että ihme kun vielä (oikeaan) kotiin osasin illalla.

salme kirjoitti...

Mistä on ihanin villapaita löytynyt. Lempivärini <3

Kivinen

Rillirousku kirjoitti...

K: No elähän suotta pottuile, pottu on aina paikallaan!

Kato ku tuo mun sisar eilen suhisi, että K meni tuosta just ohi ja harmi kun ei tultu kunnolla vastakkain, niin olisin ehkä uskaltanu jotain sanoa. Paitsi että olin kans kyllä siinä vaiheessa viikonloppua jo siinä kunnossa, että suusta olis saattanu tulla esim. että Öööh! :D

Kivinen: Lempivärinen villapaita on Gina Tricotin alerekistä vitosella. :)