6/14/2013

Makeaa.
Tämän talon ehdottomasti ja harmittavasti vähiten huomiota saava huone on toinen olohuone, jota saliksikin kutsutaan. Pientä yritystä on kuitenkin ollut ilmassa, kun tovi sitten raahasimme pari vuotta autotallissa majailleen nahkasohvan persikkaisen seinän kaveriksi. Sohva hankittiin silloin monta vuotta sitten kirpputorilta ja kovasti oli aikeissa uudistaa se maalilla mutta koska tässä on ollut muutakin pikkusta näpertämistä vuosien saatossa, niin sohva on edelleen vanhassa asussaan. Ja niin sen on varmaan pitänytkin mennä, sillä nykyjään tuon sohvan kinuskinen väri miellyttää silmää kovasti.

Persikan ja kinuskin toverina hengailee pyöreä pöytä, joka ei arkisempaan olohuoneeseen kalusteeksi enää mahdu. Kolmikkoa komentaa lattianrajasta pikkanen kiiltävä valaisin, joka valkojalkaisena kaverinin kirpparikasasta pelastettiin ja joka sai koipeensa uuden värin ja samalla mukavan ystäväpiirin persikasta, kinuskista ja laku-pöydästä. Miten niin muka huomaa, että joku on makealakossa?

8 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Tuo sohva on vaan NIIN makea värinen, siks varmaan kuulostikin hieman makealta nuo sun ajatukset..:)

pst. mä myös lakkoilen.

Vekarus kirjoitti...

Meillä samanmoinen lakupöytä asustelee katetulla terassilla mustan keinutuolin kaverina. Sääli vain, että ne molemmat pitää raahata sisälle sateen sattuessa, ainakin jos tuulee.

Aurinkoista viikonloppua!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Miten näin ihana blogsi onkin minulta jäänyt huomaamatta....no asia on korjattu ja lukijaksesi kirjauduin...:)

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Sohva näyttää kyllä oikeesti aika kinuskiselta. Pitäskö nuolasta..? ;D

Vekarus: Pöytä on kyllä aika oiva, noin niin kuin pöydäksi. :) Kiitos, mukavaa viikkoa!

Irmastiina: Kiitos, mukava kun löysit! :)

Unknown kirjoitti...

Aivan ihanuus tuo sohva. Itse haaveilen juurikin samanvärisestä nojatuolista olohuonetta koristamaan :)

Rillirousku kirjoitti...

Jenni: Sohva oli alunperin tarkoitus maalata valkoiseksi ja mäntyiset puuosat kans ehkä valkoiseksi tai harmaaksi. Nyt ei harmita yhtään, että on laiskottanut tuon asian suhteen. :)

Kirpparikeiju kirjoitti...

Onneksi et ehtinyt maalata sohvaa! Sehän on just hyvä noin!

Muistelen, että maalasit joskus nahkaisen noatuolin. Miten siinä on maali pysynyt?

Kirpparikeiju

Rillirousku kirjoitti...

Kirpparikeiju: Anteeksi hidas vastaus! Kommentti livahti ohi silmien. :) Maalasin nahkaisen, metallijalkaisen tuolin pari vuotta sitten ja maali on pysyny hyvin. Vielä kun olis järkevä ja olis suojannu nahkan jollakin aineella, niin olisi vielä parempi ilman tummuneita kohtia. Mutta kaiken kaikkiaan hyvänä on pysynyt. :)