6/11/2013

Mustavalkoinen lintu toi kesän.
Kaikkihan sen tietää, että Kanelikauppa on ihana kauppa ja että se maalari-täti Hanna-Riikka vasta herttaisa onkin! Sekään ei liene uutena asiana kenellekään tule näin vuosien jälkeen, että mihin suuntaan tämän talon kolikot lähtevät silloin, kun kaivataan seinälle tahi paketin päälle piristettä.

Pikkunen lintu puun juurella toi tämän kesän. Pitkän aikaa nuupahtaneena ollut sisustusinto palasi aiemmin keväällä, kun tuo mainittu tirppa ilmaantui verkkokalvoille. Oli niinku ihan pakko pistää kolikot kiertoon! Ja kyllä se on soma. Siinä se majailee pöllön ja talon isännän lapsuudenkodistaan roudaamien jenkkilasien liepeillä eikä ole moksiskaan. Tärkeän näköisenä istuksii siinä ja muistuttaa, että vaikka elämä kuinka tuntuisi välillä olevan pelkästään mustaa ja valkoista, niin aivan siinä ympärillä on kuitenkin se hubbabuban värinen ilon kupla, jonka sisältä löytyy kaikki ne oikeasti tärkeät asiat.  

Aika hyvin noin pieneltä linnulta.

11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihana asetelma ja kiva taulu :)
Meillä on muuten ihan sama maku kirjoissa. Kaikki kirjat, joiden nimet onnistuin lukemaan, on myös tullut itse luettua läpi.

hr kirjoitti...

Voi Rillis sun kanssa. Voiko enää kauniimmin kirjoittaa. Lintu lensi oikeaan osoitteeseen, oikeaan aikaan. <3

p.s. Noi lasit on just huiput tuossa vieressä!

Kiki kirjoitti...

No täällähän näyttää hyvälle, kuten aina! Sain vähän itsekin inspiraatiota jatkaa sisustuspuuhien parissa - inspiraatio kun on ollut kadoksissa jo pidemmän tovin.

Unknown kirjoitti...


Ihana blogi tämä ja olenkin törmännyt tähän monessa erijuttujen yhteydessä, siten alkanut täällä käymään ja niin tähän näköjään jäi koukkuun. Tässä ei jää koukkuun millään urkinta mielellä että mitähä teidän perhe tekee, jutut on erittäin kivoja tavallisia joihin jokainen voi samaistua.

Jo muutamia vuosia olen ollut vannoutunut valkoinen vähä rappioromanttinen jne. sisustaja. Nyt on kaikki tilpenhööri lentänyt kaappii pölyttyy ja uudet ns puhtaammat tyylit puhaltaa :D

Tämä kotoilu elämän aloittaminen 4v tauon jälkeen huomaa että koti tarvitsee uusia tuulia :), elikkäs tulevaksi syksyksi aina jotain puuhaa riittää, nyt kesällä ku yritetää vähä touhuilla tuolla pihalla.

Onneksi koko taloa ei tarvi kerralla muuttaa ;) hiljallee fiiliksien mukaan eikä joka huone tarvi olla "samaa sarjaa" kunhan on joki yhtenäinen kikka vain :D.

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Ihana kauppa toi kanelikauppa, kiitos vinkistä.

Tervetuloa myös tutustumaan Inspiroiva Sekasotku -blogiini!

♥ Ihanaa kesänjatkoa! ♥

sade kirjoitti...

Ihana taulu. Kävin itsekin kurkkimassa linkistäsi noita julisteita. tosi kivoja.

maja // mustaovi kirjoitti...

Minua Kanelikaupan "Onnellisten kaupunki" inspiroi suuren muutoksen keskellä. Tämä oli ihan ensimmäinen hankintani uuteen, pieneen kaupunkiyksiööni heti eron jälkeen

Ja tämä olikin vasta onnillisen tarinan alku :)

Rillirousku kirjoitti...

Anna Kotikolmio: Kiitos! Mun kirjamaku on aika lepsu, yhtään ei melkeen saa olla jännitystä, että ei mee yöunet. :D

hr: Kiitos linnusta! Nuo lasit oli ukkeli niin sympaattisesti tuohon asetellut, kun menin julistetta paikalleen laittamaan. :)

Kiki: Hyvä hyvä! :)

Emmy K: Kiitos viestistä! :) Koti on joka päivä erilainen. Parasta on sen antaa sisustaa ajan kanssa itse itsensä ja muistaa, että koti on elämää varten. :)

IS: Ole hyvä vinkistä! :)

Sade: Eiksookki södejä ne kaikki!

maja: Mullakin on Onnellisten kaupunki. Se oli tämän talon eka Kanelimaan juliste, eikä tosiaan viimeinen. :)

Rouva P kirjoitti...

Päheet lasit! Näkyykö ne päässä tähtiä?

Rillirousku kirjoitti...

MS Ordinar: Pitäiskin testata, en nimittäin tiiä. :)

Myjuw kirjoitti...

Kuva huomata, että joku muukin on "hömppäkirjallisuuden" ystävä:).