4/09/2013

Oi Paketti!
Olihan mukavaa, kun postipoika eräänä päivänä naputti remonttipommin ovella pitkulainen käärö kainalossaan. Oi Paketti!-verkkokauppa piristi sorjasti sairastupalaisten mieltä yllätyspaketilla, josta kuoriutuikin monta mukavaa paperista yllätystä.

Kaksivuotias sai huoneeseensa uuden taulun ja pakettikorteista tehtiin pienoinen viirinauha makuuhuonetta piristämään. Jos lapsuuden toiveammattinsa on ollut paperikaupan täti, niin silloin meinaan tykkää aika paljon kaikesta paperisesta ja värikkäästä, joten oikeaan osoitteeseen tuli tämä piristys.


"Oi Paketti! on hurmaavien pakettien ja ihastuttavien lahjojen pieni putiikki. Löydät valikoimastamme tarvikkeet niin paketointiin kuin kääreisiin piilotettavaksi", kertoo Oi Paketin nettipuoti itsestään. Tämä martta ainakin lähtee nyt paketoimaan kolme vuotta täyttäneen kummipoikansa syntymäpäivälahjaa. Tavoillensa uskollisesti jälkijunassa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Oi, miten ihania. Itse kuulun myös noihin paperitavaroiden hamstraajiin. Herkullisia värejä :)

Denies overseas kirjoitti...

What colourfull! The pictures are so nice :) I really love your blog, I translate it with Google translate hihi, so I can understand it a little bit. Your blog is amazing!

Riikka kirjoitti...

No mutta oi panda myös! En noista hamahelmistä oikein oo koskaan innostunu, vaikka siis tytär innoissaan niitä tekeekin... Mutta nuo teitsin pandat on ihania!

-Riikka

anna kirjoitti...

Miks kaikki verhot näyttää muiden kodeissa niin kivoilta? Me ollaan syksystä asti menty yhdillä verhoilla, siis yks ainut kappale koko talossa, koska mä en muka löydä yhtäkään kiinnostavaa kangasriepua jonka ripustaisin orrelle. Kaupassa tuumin ja pähkään, sit toisten luona justiin ihastelen, mutta omaksiko ostaisin? En tosiaan!

Siis kivat verhot! :)

Hanna kirjoitti...

Mikä mahtaa olla tuo viimeisessä kuvassa oleva pallojuttu? Näyttää mielenkiintoiselta :) Ja tuo nettikauppa :) Nam :)

Rillirousku kirjoitti...

Anna: Paperitavaraa ei voi koskaan olla liikaa. Vai voiko? ;)

Deniesdenies: Thank you so much! :)

Riikka: Löysin pandan Pinterestistä. Heti piti miehen kanssa tehtailla yhdessä niitä kaikissa mahdollisissa väreissä. :D Sieltä löytyy ohje siis, on kyllä nätti!

anna: Kiitos! Verhot on vähän semmoset, että niitten kanssa pitää vaan rohkaistua. Jotkut näyttää hyvältä sitten kotoikkunassa ja jotku ei sitten niin. Mutta sitten kun löytyy ne hyvät, niin niitähän voi sitten roikutella vaikka miten kauan. :)

Hanna: Tuo pallojuttu on semmonen huopapallo"himmeli", en nyt mobileksikaan kutsuis. Huopapalleroita pujoteltu siimaan siis. :)

Minna kirjoitti...

Oih! Nyt on melkein pakko tilata! Heikkona paperitavaraan minäkin....

pitsireuna kirjoitti...

Kiitos tästä sivustovinkistä !! :)

Laurau kirjoitti...

Kiitos vinkistä, laitoin heti tilauksen! Ihana, sopivan tiivis valikoima, tosi nopea toimitus ja kivasti paketoituina :)

Rillirousku kirjoitti...

livia: :)

Pitsireuna: Ollos hyvä. :)

laurau: Mukava kuulla! :)