4/29/2013

Äiti, mennäänkö uimalannalle uimaan?
No ei ehkä iiihan vielä pääse rannalle pulikoimaan mutta kuka estää fiilistelemästä kesää uuden uikkarin avustuksella? Kaksivuotias on polskinut koko pienen elämänsä samaisessa mustassa uimapuvussa, joten olihan se metkaa hankkia tulevaksi suveksi ihan uusi jännittäväkuosinen uiskenteluasu.

Viikonloppuna pyykättiin ja pakattiin varastoon koko talviarsenaali. Jäljelle jäi tennarit ja kesätakit, kurahanskoja ja kumppareita unohtamatta. Ajatella, koko hauskuus on vielä edessä! Helteet, rantaleikit, kesäkukat, varvassandaalit, telttaretket ja itikkain puremat. 

Ja ihan kohta on vappu!

9 kommenttia:

Iitunen kirjoitti...

mistä on moinen ihana uikkari? ois aika akuutti tarve saada uus yhelle kolme vee uimarille :D

Olitkos sä tehnyt noita villatakkeja hanko-langasta? Tai villattomia takkejahan ne silloin on :)millaisilla silmukkamäärillä, se ois nääs kiva tietää, kun en jaksais ite alkaa soveltaa :)

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Vautsi vau, mikä lepardiuikkari! Kyllä kelpaa vetää käsipohjaa.

Päivityksiä kirjoitti...

Hurmaava uikkari! Ei ihme että on jo kiire rannalle :)

TIINA kirjoitti...

Oi, ompas ihana uikkari. Kyllä sitä kelpaakin jo kaipailla uiskentelemaan. Mää eilen mietin kaikkia asioita, mitä tahdon tehdä kesällä ja uimaan kaipaan minäkin ja sitä lasten iloa siellä rannalla. :)

Ihnaaa vappua teille!

Sussu kirjoitti...

Ajatella, todellakin koko hauskuus vasta edessä, ihanaa. (: Täällä on kans talvikamppeita pesty pois ja kevät/kesävaatetta hommattu tilalle. Kylläpä oli kiva vetäitä tennarit jalkaan pitkästä aikaa.(:

Rillirousku kirjoitti...

Iitunen: Uikkari on Lindexistä. :) Hanko-lankaa en muista käyttäneeni. 7-veljestä, Isoveli ja Kelo on tullut tutuksi villatakin teossa.

Kaisa: Lepardiuikkari on niin sympaattinen <3

Päivityksiä: Elä muuta virka! Enää pitäis saada tuo raekuuro loppumaan niin pääsis rannalle. ;)

Tiina: Sitä juuri! Ja kun ite pääsee testaamaan, että miten paljon se vesikuperkeikka tänä kesänä ottaa mahan pohjasta. :) Mukavaa vappua teillekin Tiina!

Sussu: Kesä ja sen fiilistely on ihan parasta!

Lotta kirjoitti...

"Ajatella, koko hauskuus on vielä edessä! Helteet, rantaleikit, kesäkukat, varvassandaalit, telttaretket ja itikkain puremat." Kiitos tästä! Mua nyt hymyilyttää niin, kun ajattelenkin mitä kaikkea mahtavaa ja ihanaa on kohta tulossa. KESÄ! :)

Noushka kirjoitti...

Hei, kiitos kivasta blogistasi! Kysyisin sellaista, että mistä tuo aiemman postauksen yhdessä kuvassa näkyvä pyöreä musta halkoteline on hankittu?

Rillirousku kirjoitti...

Lotta: Kiitos! Niin se on, että jos listaa rupeaisi kaikista mukavista kesäasioista tekemään, niin loppuisi paperi kesken. :)

Noushka: Kiitos viestistä! Halkoteline on Lehtorinne Design Studion. :)