2/08/2013

Se on siivottu.
Ja kuka sen järjesti, lelut keräsi, rikkinäiset roskiin survoi, kirjat riviin asetti, pölyt pyyhki ja lattiat moppasi? Meikämaamo totta maar! Huoneen asukas osallistui tuohon makoisaan operaation noin viiden minuutin raivokkaan lajittelun ja sitä seuranneen puhkipalamisen muodossa. Kaksivuotiaihin ei ole luottamista siivousasioissa.

Tuhnuset kuvat kertokoon siitä, että leikkihuoneessakin on nyt kevätverhot. Enää odotellaan ikkunan toiselta puolelta saapuvaa runsasta valon määrää, joka paljastaa huoneen takaseinän taideteokset ja ikkunan sormenjäljet kaikessa karuudessaan. Sitten tehdäänkin suursiivous ja seinien pikapaikkaus ja on muuten ihan varma, että silloin lapsityövoimakin saa kantaa kortensa kekoon. Joku roti tähän palvelijan rooliinkin hei!

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Aika samoissa hommissa tuli viettyä täälläkin päivä (jäi kyl kesken vielä). Uusi kaappi toi mukanaan pientenhuoneeseen ensin hirvittävän kaaoksen ja järjestelyn, mutta toivottavasti jatkossa hiukan paremmin pysyvän järjestyksen. Luotan kaappiin niin paljon että luulen sen jopa saavan lapset siivoamaan itse. Kuinka monenlaisia harhoja ihmisellä voikaa olla :-D

laurar kirjoitti...

Oon hihitellyt koko illan tuolle kaksivuotiaisiin ei ole luottamista siivousjutuissa :) Meillä oli juurikin tänään 2v.esikoisella mummipäivä - ja mitä teki äite kun sai vauvan nukkumaan. No lapioi tietenkin sen 2v.:n huoneen edes jonkinlaiseen kuosiin.

Rillirousku kirjoitti...

Lyde: Ihmisellä pitää olla moninaisia harhoja. :D Täällä karsittiin raakasti pois puolet leluista, loppujen lopuksi leikkeihin päätyy aina samat. Jos eivät itsestään edelleenkään päädy paikoilleen, niin onpahan maamolla vähemmän kerättävää. ;)

Laurar: Kaksivuotiaiden tussi kädessä tehtyihin lupauksiin ei myöskään voi luottaa! Paperi ei ole koskaan tarpeeksi iso, jos vieressä on vielä isompi ja suorastaan piirtelyä varten tehty valkoinen seinä. ;)

Hoppu Design kirjoitti...

Tajuttomat värit, aivan ihanaa!