2/18/2013

Hempiää maanantaita.
Uusi viikko, aika rientää. Tämä marjatta täällä on jonnin verran malttamaton luonne ja heti kun mittari pysyttelee nollassa tai sen yläpuolella, iskee hän vuorittoman takin päälle. No viluhan siinä tulee, sehän on fakta. Mutta ei se haittaa, kun vaan on keväinen olo.

Tässä talossa majailee kaksi pikkukaveria, joilla on varsin perinteikkäät fanituskohteet. Viisivuotias puhuu päivästä toiseen Sonicista, leikkii Spidermania ja piirtää Angry Birdsejä. Samainen toveri nukkuu Sonic-paita päällään, pyytää tulostamaan itselleen Spidermanin kuvia ja pelaa Angry Birds-peliä. Sonic-innostus periytyy varsin vahvasti äidiltä pojalle.

Kaksivuotias hoitaa vauvojaan. Nukkuu nukke kummassakin kainalossa ja teippaa huoneensa seinälle Prinsessan kuvia. Ulkoilemaan mennessä nukellekin puetaan ulkohaalari ja villapipo, sillä olisihan se surullista, jos nukkekaveri paleltuisi pakkasessa. Kotona kipitetään korkokengät jalassa, laskettelulasit päässä ja muovikruunu päässä keikkuen. Varsin vahvat innostukset heillä, jotka ovat aivan itse saaneet kiinnostuksen kohteensa etsiä.

Tänään on hempiä maanantai ja meikämartta lähtee imuroimaan remonttipölyä. Salin remontti nimittäin edistyy ja koko muu talo kylpee vaaleassa pölyssä. Sen kestää, kun tietää mistä se on peräisin.

9 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihan keväiset kuvatkin! Kaksivuotiaan ja vauvakoiran kanssa metsälenkillä käydessä täytyi oikein pysähtyä kuuntelemaan lintujen konserttia.

Kinnarkummun herrasväki kirjoitti...

Tsemppiä pölyn siivoukseen! Täällä yks kohtalontoveri, joka imuroi myöskin remonttipölyä päivästä toiseen.

Enni kirjoitti...

Voi Rilla Rilla, mistä oot löytänyt tuon keltaasen jakkaran? Minä niin kovin jo Eevalla kuolasin tuollaisen perään ja hää kertoi löytäneensä jostain sairaalan jäämistöistä. Minulle tuo olis niin rakas lapsuudenmuisto että moisen kovasti haluaisin..:)

Ihanat kuvat ja ihana reissu eilen, samoja ostoksia näköjään meikällä ja teikällä. Kiitti seurasta kuomis!

Rillirousku kirjoitti...

Johanna: Linnut on tosiaan alottaneet kevään vieton! Huomasin kanssa tovi sitten. :)

KH: Tiesinkin, että kohtalotoverit ymmärtävät tunteen. On vaan imuroitava, ei siinä muu auta. :)

Enni: Tuo jakkarahan on ollut oranssin kaverinsa kanssa meitin makkarissa viime keväästä. Alunperin Ikealta puinen ja sitten hamassa menneisyydessä petsattu tumman ruskeaksi ja ja ja viime keväänä tuohon asuun. Kato ihimeesä onko valikoimissa vielä ja maalaa ihte! :)

Jenni kirjoitti...

Hauskat pöksyt, mistä ne mahtaa olla?

Rillirousku kirjoitti...

Irina: Housut on Lindexistä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Öööh..me taiettiin tulla latistaan teiän hempiää maanantaita märinöillä ja ärinöillä, mutta onneks tajusin sentään kerrankin lähtä suht.nopeesti pois x) Mut sitä mää vaan että tuo eka kuva on todellinen HERKKU!

eilen tein kirjoitti...

Ai, mä en edes tiennyt että Sonic on olemassa ilmiönä tälle uudellekin sukupolvelle :) Sehän nyt on hienoa!

Rillirousku kirjoitti...

Juli: Elä kehtaa <3

eilen tein: Sonic on taas mukana kuvioissa, mikä sen parempaa! :) (Just valmistui viimeset, kolikko ja kupla. Tuli hianot! :) )