2/23/2013

Jos se on ruma, niin korosta sitä.
Tuo on pätevä ja yksinkertainen ohje ja sen avulla on saatu pelastettua monta kaatopaikkakuormaa odottavaa tai muuten vain tuskaa tuottavaa asiaa taikka kalustetta. Esimerkkinä tästä vaikkapa minttunen lamppu, joka työhuoneen katossa killuu ja jonka alkuperäinen asu oli varsin masentava.

Salissa on puhaltaneet ahkerat muutoksen tuulet viime aikoina. Ruusut ovat saaneet lähtöpassit ja kyllä siinä meinasi kylmä hiki kiivetä otsaan, kun tapettia revittiin. Ahkerointi kuitenkin kannattaa, sillä ilman sitä ei saisi tilalle uutta ja mieltä lämmittävää. 

Salin katonrajassa killuu perin merkillinen pyöreä ikkuna, joka on joskus muinoin löydetty tämän talon vintiltä. Ikkuna oli silloisessa lähtöasussaan varsin tunkkainen, joten sitä piti korostaa roimasti, jotta se muuttui sympaattiseksi. Nyt se on persikkaisen seinän keskipiste. Marjatalla on tänään näpit maalissa ja ukkeli naputtaa lattiaa paikalleen, sitten puuttuu enää listat. Kyllä kelepaa!

9 kommenttia:

Merja kirjoitti...

Persikkasävystä en itse muuten piittaa oikein, mutta justiinsa palasin Tallinnasta ja voi miten se näyttikin hienolta siellä talojen seinässä lumisessa maisemassa!

Anna kirjoitti...

Noin tuo ikkuna näyttää ainakin varsin somalta.

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Makialta näyttää! Varmasti ihana nähdä valmista pintaa kaiken sen raapimisen jälkeen.

Saara kirjoitti...

Hän - ikkuna - näytti mielestäni jo alunperinkin sympaattiselta ja väistämättä oikein säästämisen arvoiselta, ihana! Oikein luksusyksityiskohta! Kaunis. On hän :)

Veera kirjoitti...

Todella onnistunut ratkaisu! Juurikin korostamalla paranee. :)

Rillirousku kirjoitti...

Merja: Persikka on kyllä soma valkoisen kaverina. :)

Anna: Se on tuon huoneen sympaattisin kaveri tätä nykyä. :)

Kaisa: Kyllä se niin on!

Saara: Kyllä tuo kaveri oli alusta lähtien sen verran sympaattinen, että piilottaminen ei tullut kysymykseenkään. :)


Veera: Juur niin! :)

K kirjoitti...

Oijoi, täälä yks utelias ei malta oottaa notta näkee minkälainen tuosta salista sukeutuu!

Rillirousku kirjoitti...

K: Kylä muaki vähä jänskää!

Gampela kirjoitti...

Voee, mielettömän suloinen tuo pyöreä ikkuna! :) Korostallamalla paranee, se on itsekin tullut omassa mörskässä huomattua. Jo pelkillä väreillä saa ihmeitä aikaiseksi, ja paljon. (Vaikka itse ennen olinkin todella arka värien suhteen, mutta sitten tulinkin järkiini ja huomasin etteivät ne värit pure vaikka niitä uskaltaisikin käyttää :P)