2/01/2013

Perjantaita!
Tänään on perjantai ja sairaslomalaiset pakottavine pääkoppineen täällä terve!

Sairastelun kunniaksi on ilo vihdoin ja viimein paljastaa kerralla kaikkien kolmen arvonnan voittajat, jotka tulevat tässä:

Ikean lahjakortin arvontaan sateli runsaasti kommentteja, kiitos niistä! Tiivistetysti voisi todeta, että ihmiset toivoivat löytävänsä uudesta kodistaan läheisten lisäksi runsaasti valoa, järkevän pohjaratkaisun ja varsin moni haikaili myös saunan perään. Eikä säilytystilaa voi tietenkään koskaan olla liikaa.

BoKlok-yhteistyöhön liittyen 100 euron Ikean lahjakortin voitti:

ninar, joka kirjoitti:

"Suuret ikkunat, isoilla ikkunalaidoilla joissa voisi istua ja katsella pihalle kahvia juoden :)"

Domdom-arvonnassa voittaja saa valita itselleen suosikkijulisteensa putiikin Seventy Tree-printeistä. Onnetar suosi henkilöä

Juli, joka kirjoitti:

"En vissiin oo lähettäny kommenttia jonka kirjoitin aiemmin, en ainakaan löytäny sitä enää. No jokatapauksessa tuo kolmipallurainen on kaikkein kivoin!"

Taidehuoneen korttiarvonnassa arvottiin kaksi voittajaa, jotka  saavat valita haluamansa kortit kaupan valikoimasta. Voittajat ovat:

TuNnE, joka kirjoitti:

"Mä ihastuin noihin ystävyys-kortteihin. :)"

sekä

aion, joka kirjoitti:

"Yrtit on ihan paras! :)"

Rutkasti iloa onnettaren suosikeille! Yhteystietoja voi laittaa tulemaan osoitteseen kotipalapeli(at)gmail.com, niin saadaan välitettyä palkinnot uusille omistajilleen.

Onnea voittajille!

5 kommenttia:

Peurankello kirjoitti...

Ihan aiheesta toiseen: jee, mä bongasin teidän kodin uudesta Jonnan ja Kristan kirjasta! Sehän vasta ilmestyy ensi viikolla kauppoihin, mutta tihrustin tuttuja kuvakulmia Mrs Jones -blogin kuvista :)

Rillirousku kirjoitti...

Peurankello: Hauska nähdä kirja kun tulee uunista ulos! Kiitos vinkistä, kävin kyylimässä kans Jonnan blogista. :)

Nanna S kirjoitti...

Tuo printti vainoaa minua :) Jotenkin sen värit ovat just sitä, mikä tällä hetkellä viehättää ja nuo langat vielä sävy sävyyn. Mitä sinulla on puikoilla?

Rillirousku kirjoitti...

Nanna: Printin värit on kyllä kohdallaan! Puikoilla on pari vauvan hattua ja pari villatakkia. :)

Unknown kirjoitti...

wunderschöne Farben und ganz tolle Bilder ♥
Liebe Grüße
Petra