11/23/2012

Vastustasko vastustusta?
Välillä jurppii. Vaikka yleisesti ottaen kuinka olisi mukavaa, niin kummako olisi, jos ei välillä vastustaisi. Oleellista asiassa on kuitenkin se, että vastustaa vastustusta ja yrittää edes ajatella positiivisen kautta, vaikka välillä sekin tuntuu haastavalta eikä edes huvittaisi yrittää. 

Remontti rassaa, välillä vähemmän ja välillä enemmän mutta koko ajan jossain takaraivossa edes ihan vähäsen. Siksi on kehitettävä itselleen erinäistä muuta tekemistä, että mieli pysyisi jotenkuten positiivisen puolella. Viime aikoina tuo mukava tekeminen on ollut neulomista sekä pariin mukavaan opukseen tutustumista. Myös ensimmäiset joululahjat paketoitiin viime viikolla, tällä kertaa jämäkankaisiin paperimateriaalin puutteen vuoksi.

Neulomista tosin vastustaa eräs varsin inha ongelma. Kaksivuotias nimittäin ihan ehottomasti tarvii just nyt uuden keltaisen villatakin mutta onnetar ei ole ollut lainkaan suotuisa kauppojen lankahyllyjä läpikäydessä. Tuo piristävä keltainen Kelo-lanka on meinaan ihan selkeästi poistettu valikoimista, ainakaan sitä ei mistään löydy. Auttakee toverit tässä hädässä, takki on vailla kahta kerää ja kolmaskin puuttuu, sillä tahon palauttaa sisarelleni lankalainan. Kuka tietäis mistä löytyis?

Tämän hetken ehdoton lempiväri on edelleen keltainen. Ja tomaatti. Ja sinertävä minttu. Ja haalean vaaleanpunainen. Tuokoot ne väriä tähän ulkona vallitsevaan harmauteen.

10 kommenttia:

Enni kirjoitti...

On se kuulemma poistunut valikoimasta joten saattaa olla kiven alla...:( Joku mummo kaupassa osasi kertoa ainakin kanssatoverille. Pidänpä silmät auki mikäli jossain tuota keltaista lankaa näen.

Lammis kirjoitti...

Facebookissa on lankahamsteriryhmä. Sieltä kannattaa kyseillä, jos oot facebookissa. Aika monelle on löytynyt puuttuvia ja valikoimasta poistuneita lankoja

Peurankello kirjoitti...

Hei, saat multa ihan ilmatteeksi. Aloitin Inkerille viime vuonna samantapaisen juurikin samalla värillä ja langalla ja...nyt jo se on pieni. Se on keskeneräinen ja puran sen, jos haluat langat. Osa langoista on vielä kerälläkin.

hanka kirjoitti...

ne on ihania värejä.täälläkin tuo ulkoilmojen harmaus painaa mieltä maahan kun lapset tuo välillä kilokaupalla hiekkaa kengissä taloon.no onneksi kohta on joulu ja sit jo päivä pitenee:)remontit odottaa meilläkin.kun taivaalta satais rahaa ja aikaa olis enemmän.

nuokku kirjoitti...

Olen metsästänyt tuota samaista Keloa jo jonkun aikaa ja pitkin pääkaupunkiseutua mutta tuloksetta :(
Jos se vaan ottaa niin kupoliin kun kaikki kiva lopetetaan (siis kaikki itseä miellyttävä). Koin suurta ärsytystä jo senkin vuoksi kun Ikea vaihtoi taas meidän evasrasioiden muotoa. Kolmannen kerran kolmen vuoden sisään! Kuinka ne pienet asiat voivatkaan niin paljon ärsyttää..

jossu kirjoitti...

Ihania paketteja!

Oon kattellu sillä silmällä kauppojen hyllyjä että mistä löytys toverille keltasta keloa..vaan ei oo löytyny vielä! Ostan jos löydän!

Satu kirjoitti...

Ostin juuri toissapäivänä keltaista Keloa sohvatyynyä varten. Aion käydä hakemassa vielä lisääkin, joten jos et satu mistään löytämään, niin vihjaise tänne päin!

Toinen ihana keltainen lanka on Dropsin Extra Merino Finen kartassa. Teen siitä juuri raitoja pienen pojan neuletakkiin.

eliisa kirjoitti...

Itse tein tuosta keltaisesta kelosta juuri kaulatuubin itselleni.ostin langat paikallisesta lankaliikkeestä, ja sinne jäi keltaisia keriä vielä. mikäli haluat että lähetän niitä sinulle, ota yhteyttä momentsinlife.eliisa@gmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi tosiaan jos tuon tuotanto on lopetettu! Lukeutuu myös minun lemppareihini...
Pistetään adressi vetämään Novitalle.

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Rähmä, minen tienny. :/ Oisin ostanu kaapin täyteen!

Lammis: Kiitos vinkistä! :)

Peurankello: Kiitos!

hanka: Niitä kahta odotellaan täälläkin! ;)

nuokku: Niinpä. En haluais valittaa mutta... :D


jossu: Kiide Josbe!

Satu: Kiitos vinkistä! Jos tuota Keloa ei tosiaan enää saa, niin joku toinen keltainen on löydettävä. :)

eliisa: Kiitos, pidän mielessä! :)

Emmi: Niin pitäs laittaa. :D