11/14/2012

Mummeleita.
Viime aikoina on ravattu kirpputorilla taas normaalia enemmän. Nyt oma pöytä on kuitenkin tyhjetty ja on aika taas lopettaa yletön juoksentelu käytetyn tavaran perässä vaikka onkin todettava, että aj että se on mukavaa, kun oikein jokin sydämeen kolahtava löytö osuu kohdalle. Kuten vaikka iso joulukarkkipurkki, joka tosin saa tönöttää tyhjänä vielä tovin, makealakon kunniaksi.

Toveri kertoi käyneensä uudella kirpputorilla ja sinnehän oli tämänkin martan riennettävä. Nettisivujen mukaan kirpputori aukeaa vasta tammikuussa mutta kyllä siellä silti ihan avoimet ovet oli ja pöydät täynnä tavaraa. Tunnelma sympaattinen, musiikki soi, kahvi tuoksui ja löysin itselleni kaksi korvia ja mieltä lämmittävää pipoa talven varalle. Kyllä kirpputorit on mukava asia.

Kiitos sinä tuntematon mummeli, nuori tai vanha, myös näistä pampulatossuista. Ne kulutetaan nimittäin niin puhki tämän pitkän ja pimeän aikana!

12 kommenttia:

Birgit | taulu ja tapetti kirjoitti...

Tykkääntykkään

//Terhi kirjoitti...

Samaa projektia pukkaa. Tavaran määrä sekä inhottaa että ihastuttaa. Löydöt lämmittävät aina. Ihanat tossut.

Silmäilijä kirjoitti...

Hei, kiitos kirppisvinkistä! Tuolla on piipahdettava pikimmiten :).

hanka kirjoitti...

minäkin oon käynyt omia kaappeja läpi ja kyllä se ihan mieltä puhdistaa kun saa tavaraa kiertoon.sitä muuten ihmeesti kertyy nurkkiin.vielä kun vapaapäivänä joutais viemään nuo kamat myyntiin.toiv.ei mukaan tartu itelle muuta kuin tarpeellista;)

Anna kirjoitti...

Nice knitted!

miettu kirjoitti...

Kirpparit on kyllä kivoja, varsinkin kun onnistuu löytämään sellaisen, mihin ei ole tuotu pelkkää roinaa ja romua myyntiin, vaan on ihan oikeastikin hyviä juttuja tarjolla. Viimeisen vuoden aikana on kyllä käynyt hillitön munkki kirppislöytöjen kanssa, on löytynyt kaikenlaisia "aikuistavaroita", ts. semmoisia juttuja, joista pikkutyttönä mietin, että sitten kun asun omassa kodissa, niin mulla on tuommonen. :)

Eka kertaa muuten kommentoin, ja ihan röyhkeästi linkkasin kotipalapelin oman blogin suosikkilistallekin. :)

Saana kirjoitti...

Hauskat tossut! En enää muistanutkaan tuota mallia ollenkaan. Muistaakseni ala-asteellakin neulottiin tuollaisia silloin aikoinaan. Täytyisikin tekaista tuollaiset jalkojen lämmikkeet itselleni.

selma kirjoitti...

Hei söötit tossulit! Mä pidän kirppiksistä myös tosi paljon ostajana ja myyjänä. Kierrättämisen pitäisi olla laissa myös kirppisten suhteen:)

Anniina kirjoitti...

Ihana elämänmakuinen blogi sinulla! Liityin lukijaksesi ihan vasta, kiitos tähänastisesta :)

Rillirousku kirjoitti...

tinajo: Thanks! :)

Birgit: Niimminäkkii!

Terhi: Sepä juuri, kun tekis mieli luopua paljosta ja sitten toisaalta ne taas tuottaa mielihyvää, halvat löydöt varsinkin. ;)

Silmäilijä: Ehottomasti!

hanka: Mulla on nykyään niin rankka seula, että varsin vähänä on kirpparilta roudattava tavara nykyään. Vain harva roipe ohittaa "pärjäänkö ilman tätä, onko tämä välttämätön"-seulan. Karkkipurkki selkeesti on välttämätön. :D

Anna: Yes it is. :)

miettu: Kiitos linkkauksesta, ihan vapaasti vaan. :) Aikuistavaroita on varmasti hauska löytää! Semmosia just, jota on lapsesta asti haikaillut. En muista mulla olleen mitään tavara-ajatuksia juurikaan vielä lapsena. :-O Paitsi leluja kohtaan tietty. :)

Saana: Ala-asteella! Kreisiä, tämän tytsyn taidoilla tehtiin ala-asteella lapasesta pehmolelu mutta sinänsä uskon kyllä, että joku taitavampi on osannut varmasti neuloa tossutkin siinä iässä. :)

Selma: Samoin! Myymisessä varsinkin tavaramäärän väheneminen ja erityisesti palkkapäivä on mukava. :)

Anniina: Kiitos! Ja tervetuloa vaan. :)

Minna kirjoitti...

Heips! Sulla on paljon julisteita ja kortteja kehyksissä. Laitatko julisteet kehyksiin sellaisenaan vai käytätkö jotain kehystyspahveja?

Rillirousku kirjoitti...

Minna: Kuvat on kehyksissa ihan itsekseen tai sitten kehyksen mukana tulleessa sisäpahvikehyksessä, mikä nyt onkaan oikealta nimeltään. :)