4/16/2012

Taimi ja muutama muu sydänystävä.
Ehkä joku teistä muistaakin pakkomielteisen suhtautumiseni Muijaa kohtaan? Tuo älyttömän herttaisa kuosi valtaa rinnan alta varsin runsaasti tilaa edelleen mutta joku roti piti siihenkin hommaan saada. Keltaiset Muija-kengät tosin lievästi kutittaa alitajunnassa.

Muijan rinnalle on kirinyt Taimi, tuo vanha klassikko, joka on kuitenkin ihan tätä päivää. Elän toivossa, että jokin kaunis päivä Taimia ilmaantuu markkinoille myös vaikkapa keltaisena, vihreänä ja oranssina. Voi sitä onnenpäivää! Silloin pistetään tässä talossa pystyyn oikein kunnon Taimitarha, se on vissi.

Korkkinen pannunalusta päätyi nitojan alle ja sai päälleen kangasverhoilun. Taimi toimii ja hiiri rullaa. Noista pannunalusista olisi eräs mehevä idea muhimassa mutta niitä myyvä sinikeltainen kaupparakennus liian kaukana. Jos joku teistä kuomista sattuu köräjämään pannunalusosaston lähettyvillä, niin saapi ilmoitella.

Jos on herttasa tuo Taimi niin on myös Jaffa ynnä Erik Bruun ja Kanelikaupan taitava täti. Korttinsa pääsivät samaan kehykseen vierassängyn yläpuolta koristamaan. Emmepä unohda myöskään Kelloposteria ja Birgitiä, jonka putiikista löytyy myös oivallisia ja nostalgiaa huokuvia kortteja.

Tämä mainonta on aivan vilpitöntä ja tuloo suoraan rinnuksesta. Siinä ne on, suomalaiseni.

15 kommenttia:

nainen kirjoitti...

mulla on pinkit tyynyliinat tota kuosia ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minunhan oli pakko ostaa nuo keltaiset Muija-kengät. Tuossa ne tönöttävät kaapin päällä kuivia katuja odottamassa..

Kevään uutusvärinä tuota Taimia saa vihreänä, ei taida vaan olla kankaana (ainakaan vielä), mutta tuotteita siitä on...
http://www.finlayson.fi/tuote/80811-3966-15-10/Taimi-koristetyynynpäällinen

Valkoinen-valkoisella Taimi-Kernikangas, jota laitoin tablettejen taskuihin oli niin kaunista myös, että siitä on keksittävä vielä joku isompi juttu! http://arjenjaloissa.blogspot.com/2012/04/kattausprojekti.html

Emma kirjoitti...

Loistava hiirimattoidea! Miulla oiskin sopivasti pari ylimääräistä Ikean korkkipannunalusta, taidanpas ruveta askartelemaan :D Taimiakin löytys muutamassa sävyssä mutta ehkä sentään valitsen jonkin muun kankaan ettei mene ihan plagiaatiksi! :P

Tiina kirjoitti...

Ellet kesään mennessä ole hakusistasi huolimatta niitä läpysköitä saanut, voin niitä sulle hakea kun käytävähän siellä on, siellä uudessa sinikeltaisessa, joka nousee tuohon naapurikaapuntiin. =) Näiltä näkymin avataan alkukesästä, ja vipit eli family-jäsenet saavat tietysti kutsun ennakkoavajaisiin. =)

Rillirousku kirjoitti...

nainen: Pinkki on kyllä söde, käy teille. :)

Noora: No niinpä onkin! Tuota vihreää, katoinki sitä jopa yks päivä mutta unhottu. Ajattelin näes noita värejä sillä tavalla, että pohja olis valkonen, samanlai kun on mustavalkonen. Viivat vain värilliset. :)

Emma: Hiirimattokopiointi täysin sallittua, joten iha vappaasti Taimia kehiin vaan! :D

Skjerstad kirjoitti...

So great was this mouse mat :)
Liked this makeover!
And the color combination yellow and orange .. Fantastic!

Have a great week :)
Hugs from Jane

Minna-Leena kirjoitti...

Nuita korkkisia pannunalusia saa myös Prismasta, hintaa en kyllä muista.

By the way, bongasin teitin lastenhuoneen kuvia täällä:
http://www.thebooandtheboy.com/2012/04/eclectic-kids-rooms.html

E kirjoitti...

Oi mikä hiirimattoidea, aivan loistava. Jos ois noita pannunalusia niin heti kopsaisin, mutta kun ei ole niin täytyy odottaa. Meille tulee kai Fokus-hiirimatto. Se on mulla varmaan samassa asemassa kuin Muija sulla.
Mutta tuo Taimikin on kyllä varteenotettava.

Anu kirjoitti...

Mä olen sinikeltaisen kaupan lähettyvilä :)

verkstaden verstas kirjoitti...

Mainio idis toi hiirimatto. Taidanpa minäkin matkia. : )

eilen tein kirjoitti...

No onpas hyvin kekattu hiirimatto!

Rillirousku kirjoitti...

Tiina: Eilen juur vierailin tuolla lähes naapurikaupungin sinikeltaisessa mutta vasta tänään ne tuntuu välttämättömiltä. ;) Ideat ei kysele. :)

Skjerstad: Thank you again! :)

Minna-Leena: Saako? Kiitti vinkistä! Käyn tihrustaa jos löytys. :) Ja kiitti toisestaki vinkistä, niinpä näytti olevan. :)

E: Pannunalusista on näemmä moneksi. Montakin ideaa muhii pääkopassa vaan kun oleellisin puuttuu. :D

Anu: Kerroppa joskus ku oot menossa niin pistän tilausta tulemaan. :)

Verkstaden verstas: Kaikin vapauksin. :)

eilen tein: Hiiri ja matto kiittää! Alunperin sen piti tuleman tosin ihan muuhun tarkotukseen mutta siihen se nyt jäi. :D

Unknown kirjoitti...

Voi itku, tuli ikävä Suomen maata ja kaikkia ihania kuoseja ja putiikkeja ja höh. Täällä en oo löytänyt mitään samanlaista kuin mitä suomessa on. Ei oo mitään joka vastais Finlaysonia tai Marimekkoa tai mitään sellaista. Kyllä se vaan kuitenkin on hyvä maa se Suomi.

Rillirousku kirjoitti...

Merja: Niin ne on, suomalaistakin suomalaisempaa. Ruotsista ja muualta läheltä löytyy vastaavia mutta se teidän maa taitaa olla liian kaukana. :) On se Suomi lopulta vaan kuitenki ihan hyvä maa.

Tara kirjoitti...

Mm.. Oli pakko tehdä uudelle tietsikkapöydälle tälläinen hieno hiirimatto. Kagas yt ei ehkä ollu yhtä tyylikäs, mutta kaipa se saa vaihdettua ku kyllästyy :P