4/11/2012

Siisteysintoilua.
Viime päivät on siivottu. On edistetty remonttia, maalattu seiniä, laitettu listaa, siistitty kaappeja, viikattu pyykkiä ja pesty lattioita. Sanottaisko vaikka näin, että kevätsiivous on nyt tehty. Ja koska laiska töitään luettelee, niin pesin muuten ikkunatkin. Ulkona on näemmä kirkasta vaikkakin lumista edelleen.

Vähän aikaa sitten sattui niin hauskasti, että aurinko porotti ja lumi suli. Etupiha oli jo suorastaan kuiva ja postilootalle uskalsi astella vakain ja tasaisin askelin. Silloin tämä martta posotti kauppaan ja osti pyöräänsä perävaunun, jossa saa kuljettaa lapsosiaan ympäri pitäjää turvallisesti. Kaksi lasta yhden pyörän selässä on jonkin verran vaarallista muuten, olettaisin. Vaunu ostettiin ja seuraavaksi päiväksi suunniteltiin koeajoa ja kovasti fiilisteltiin. Aamulla avattiin verhot toivorikkaina ja kappas vain, pihamaata peitti varsin runsas uusi lumikerros ja sitä vain satoi ja satoi. Nyt sitten taas odotellaan.

Haaveilen ulkomaanmatkasta.

15 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Etkä ole ainut. Joka siis haaveilee ulkomaanmatkasta..:) Minä myös.

Huvittava, Helmi nimittäin kysy yks päivä multa et miks meillä ei oo sellasta karttapalloa pöydällä..:) Teillä näköjään on! Pitääpä kertoa, josko se vähän lohduttaisi..:P

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen tuo pöytä karttapallon alla! Onks se joku DIY vai? Saisko kuvaa edestä?

:)

Nimim. yksi seinä kaipaisi juuri jotain tuollaista eteensä...

Rillirousku kirjoitti...

Enni: Tuo on lojunu nurkissa ja pyöritetty sen verran ahkerasti, että on hajalla ennen ku on ehtiny edes paikkaansa löytää. ;D Lähetään lämpöön! Syksyllä?

Anonyymi: Pöytälevy on ihan tavallinen liimapuulevy, jalat on Ikeasta. Ostin sen Kodin Terrasta ja makso muistaakseni jotain 15e. Niitä olis ollu vielä isompiaki. :)

Anonyymi kirjoitti...

Postauksesi sai hyvälle tuulelle:) Täällä alkaa olemaaan lumet sulaneet, mutta edelleen aika kylmää...

vilppumaan erika kirjoitti...

Mä haaveilen juuri semmosesta kärrystä :) En oo vuosiin ees pyöräilly, koska en uskalla laittaa lasta istuimeen tarakalle, mikä lie lapsuuden trauma estää. Mutta josko sitä kärryllä uskaltais lähtee..

Asiasta toiseen, mulla oli pyhä aikomus osallistua sun kevättakkihaasteeseen, kun pienemmän pojan takkiasia oli nyt ajankohtainen. Vaan joskus käy niin, että huutonetti voittaa: vahingossa muuta etsiessäni törmäsin ihmiseen, joka myi peräti kaksi ihanaa retrokangastakkia semmoseen hintaan, että en ois ees vuorikankaita saanu sillä rahalla :) Voisin toki esitellä esikoiselle pari vuotta sitten vääntämäni takin, joka vasta nyt on oikeesti sopiva :D

Iitunen kirjoitti...

Mistä Marimekon kansiot? Ois just passelit meille :) Toivottavasti viel löytäsin meillekin moisia!!!

Enni kirjoitti...

Rilla; Lähetään vaan. Syksyllä meillä on aikeissa ainakin lähtä jos onnistuu, joten yhdistetään voimat ja lähetään porukalla kera miehiemme. Tai kaksin..:)

polaroidized kirjoitti...

Ihana tuo karttapallo! Tuo takaisin lapsuudenmuistoja :)

Jonna kirjoitti...

Kun lumet edes sulaisi! Mut kyllä lämpö tekisi ihmeitä. Jos syksyllä vaikka pääsisi.

Tiinakaisa kirjoitti...

Minäkin haaveilen siitä pyörän perävaunusta! Otapa koeajot (kunhan sulaa) ja kerro sitten kokemukset ja tuntumat.. Ehkis hankitaan meillekkin sellanen.

Rillirousku kirjoitti...

Memmi: Täällä vielä lunta piisaa mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. ;)

Erika: Oon ajellut yhden lapsen kanssa ihan huoletta pyörällä istuimen kera, mutta kahden kanssa ehkä jo lieviä haasteita. Saa nähdä miltä kärry tuntuu. :)

Iitunen: Kansiot alkaa olemaan varmaan 10 vuotta vanhat. Sain ne joskus lahjaksi ja nyt vasta pääsi käyttöön kaapin perukoilta. :D

Enni: Det gör vi!

polaroidized: :)

Jonna: Tänään räystäät laulaa, eiköhän se tästä. :)

Tiinakaisa: Minäpä otan ja kerron sitten! :)

aajuska kirjoitti...

Kävin hakemassa siivousvauhtia täältä. Jospa tarttuis :)
Meidän viimekesän perhepyöräilyt mahdollisti juuri sellainen pyöräkärry! Meillä ainakin tykätään. (Voiskohan niitä laittaa peräkkäin niinku junaan, tarttis yhen paikan lisää ;))

Mukavia testireissuja, eiköhän se asfaltti pian sieltä paljastune!

Jessica Hubow kirjoitti...

Hi! Löysin juuri blogisi, ja rakastan sitä jo: DI sinun kannattaa tehdä postauksen tämän merkin löysin, Boca do Lobo, niiden palaset ovat uskomattomia!
http://bocadolobo.com

Rillirousku kirjoitti...

aajuska: Kyllä uskon kans, että sillä saa aivan hyvät kyydit. Ei malta odottaa! :)

Jessica: Kiitos! Mukava kuulla, että pidät! :)

Iitunen kirjoitti...

No voihan penteles, mä toivoin että oisivat olleet uutuus jota en oo huomannut, noi kansiot meinaan.. ;D