4/24/2012

Sisustusilta Marimekolla.
Viikko sitten vietimme iltaa miellyttävässä ympäristössä, kun saimme Sisustuskärpäsen Heidin kanssa olla suunnittelemassa kattauksia ja tapaamassa uusia tuttavuuksia. 

Omat pöytäni katoin valmistuville opiskelijoille, joille jokaiselle lautasen vieressä puupallolla koristettu kukka. Juhlia seuraa pirteä aamupala, josta löytyy aurinko lautaselta. Lasipullot pääsivät uusiokäyttöön, kun etiketit liotettiin irti. Heidi kattoi pöydän takapihan futisjengille ja taiteili nimet lautasille vanhasta sähköjohdosta. Luonnosta ideaa ammentaneen peurakattauksen voi toteuttaa retkellä metsänreunassa.

Kuvassa sisustuskärpänen (mukavin tapaamani kärpänen muuten) sekä eräs harmaavarpunen.
Kiitos Marimekolle illasta!

16 kommenttia:

K kirjoitti...

Onpa somat kattaukset! Mun suosikit on molemmilta nuo värikkäämmät, jos mielipide kelpaa. :)

Rillirousku kirjoitti...

Killi: Kelepaa. :) Tykkäsin ite kans eniten värikkäistä.

Anonyymi kirjoitti...

Odotatko lasta? :)

SENJA kirjoitti...

Siis niin hienot kattaukset, ja toi futisjengin kattaus! Avot! Ihana, kun noi paidat tollee hienosti. Hieno juttu! Tsemppiä!

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi: Ruokavauvaa oon odotellut jo tovin vaan kun tulee niin pienissä palasissa, että kumpu ei pienene millään!

Senja: Futisjengin pöytä oli hieno, Heidi se keksii! :)

Mervi kirjoitti...

Loistavasti keksitty Marimekolta, minä ainakin olisin innolla tullut paikalle, jos vain olisin vähän lähempänä ollut :) Varmasti kiva ilta, oi jospa oisin saanut olla mukana!

hanka kirjoitti...

tosi kivan näköisiä katsauksia olette tehneet.aika törkeää kysyä blogissa odottaako blogin pitäjä?se ei kuulu meille lukijoille millään tavalla.onneksi osaat ottaa huumorilla.

Tiia kirjoitti...

Mulla on kanssa samanlainen maha, se on tyttömasu. Tulee ainakin oman kokemukseni myötä 30v tienoilla :) Ihanat kattaukset. Jokaisessa jotakin...

Rillirousku kirjoitti...

Mervi: Onhan se mukavaa, että täälläkinpäin Suomea joskus tapahtuu jotain. Yleensä kaikki keskittyy pääkaupunkiseudulle. :)

hanka: Ei se haittaa, vaikka itsekään en moista oikein ymmärrä. Ruoka on hyvää! :D

Tiia: Eipä tässä muutenkaan mitenkään ohuita olla, joten loogista sinänsä, että etupuoleltakin löytyy. :) Pojan mukaan äitin maha on niin ihanan pehmee, joten kelpaa mulle, toivottavasti myös muille. Tyttömahat rules!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit kattaukset. Nuo kynttilänjalat on huikeet!

sk kirjoitti...

Nuita kuvia kattelessa tuli ihan sellainen olo,että pitäis päästä Marimekolle shoppaileen :D Ihania kattauksia ja värejä.

SENJA kirjoitti...

Voi veljet tää blogimaailma on täynny noita merkillisiä anonyymejä!! Mistä noita tulee? Jos on noin utelias tietämään blogin kirjoittajan henkilökohtaisista asioista ni kysyisi edes omalla nimellä. Rillis oot ihana ja sun muksut! Ja hei en edelleenkään muista pahalla, vaikka sillon joskus vuonna nakki ja muusi pyöritit mua rengaskeinussa niin, että yrjö lensi ja minä kun en moista ollut ennen kokenut, kertoilin äidille, että mun suusta tuli mömmöä. Hih. Mitä serkumpi sen herkumpi. <3

Rillirousku kirjoitti...

miniE: Niin on. :)

räsynukke: Ohan siellä vaikka mitä nastaa! Kerrankin sai kattaa ilman rahanmenetystä. :D

Senja: Meitä on moneen junaan ja olkoon niin vaikka henkilökohtaisuudet jätän jatkossakin tämän blogin ulkopuolella ihan mielelläni. :) Hyvä ettet muista pahalla, millon uusiksi? ;D

Virpi kirjoitti...

Ihania kattauksia.:)

Onko tuon viimeisen kuvan kangas/pöytäliina jotain uutta?En ole ennen tuota hoksannut.Ihanan pirteä.

SENJA kirjoitti...

rillis ois ehkä tarvetta sellaselle pyöritykselle. :) Ehkä ne yrjöt vois jättää väliin. Ruvetaas kehittelee häppeninkii.. ;)

Rillirousku kirjoitti...

Virpi: Ei tuo taida mitään ihan uutta ainakaan, muistan nähneeni jo taannoin. Tuo oli tosi ohutta materiaalia.

Senja: Tuun pyöritteleen sua joskus!