4/17/2012

Pyörällä pääsee.
Eilen vouhotin nätistä kevätsäästä ja sulavasta lumesta. Aamulla heräsin sälekaihdinten välistä kajastavaan valoisuuteen: aurinko paistaa! Ehkä tänään olisi vihdoin aika korkata pyöräilykausi ja testata perävaunu. Kurkistus verhojen raosta näytti kuitenkin totuuden. Lunta tulee kuin erään naisen takamuksesta eikä loppua näy. Jos jaksaisin, niin masentuisin mutta eipä anneta pienen keväisen lumimyräkän liiaksi kuitenkaan ahistaa mielialaa.

Sähköpostiin nasahti miellyttävä uutinen. Finnish Design Shopissa on kolmen päivän ajan -20% alennus kaikesta, paitsi jo valmiiksi alennetuista tuotteista. Edun voi lunastaa käyttämällä kampanjakoodia huhti2012.

Ja kerronpa, että aivan tämän ankaran lumisateen ja ikuisuustalven kunniaksi tekisi mieli napauttaa ostoskoriin monta vuotta haaveiltu Jopo, tuo Suomen varastetuin pyörä. On se vaan melekosen herkullinen noin niinku pyöräksi! 

17 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Jopo olis kyllä makee, vaikka keltasena.. :)

Se kuuluisa esteri on muuten siipiratasalus, jonka perästä tulee siis aika runsaasti vettä silloin kun se seilaa ja siipipyörä pyörii. ;)

Rillirousku kirjoitti...

Niin olis!

Ajjaa! Oon luullu, että se on vaan joku viaton naisparka, jonka takapää on joutunu inhan vertauksen kohteeksi. No, nyt sieltä tulee lunta kuiteski. :D

elisa kirjoitti...

Meillä olisi myytävänä kaksi Jopoa. :) Me ollaan nimittäin hurahdettu fixeihin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa että jopo ei ole mikään paras pyörä lasten kuljettamiseen. Itse ajoin ennen jopolla pyöräkärryn kans ja kyllä oli niin hikistä veivaamista kun pyörässä on niin pienet renkaat että polkea pitää koko ajan jos haluaa pyörän pysyvän liikkeessään. En suosittele! Sen sijaan tunturi saintia suosittelen. Ihanissa väreissä sitäkin on!

Rillirousku kirjoitti...

elisa: Yhteyttä otettu. ;)

Anonyymi: Kiitti vinkistä! Tiiän, että se on melkosta vinttausta noilla renkailla. Pyöräkärryn eessä mulla on vanha kunnon Joutsen, joten tuo Jopo olis ihan vaan semmoseen yksikseen tapahtuvaan fiilistelypyöräilyyn. Kattoo ny omaanko sitä ikinä. :D

Reeta kirjoitti...

tämänhän ottais ihan vaikka kuistille somisteeksi! sen verran on komeutta pyörällä!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, testasin tuota koodia ja ei toiminut, olisi jotenkin rajoitettu?

Rillirousku kirjoitti...

Reeta: Koristeeksikin kävis kyllä. :D

Anonyymi: Hmm, samainen ilmoitus ilmaantui facebook-seinälle, joten en kyllä usko sen olevan mitenkään rajoitettu. Tai enpähän tiedä noista miten yleensä käyttäytyy. :-O Toivon totisesti, että ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

Tilatkaa ja klikkailkaa mainoslinkkejä vain ihmiset niin Kotipalapeli saa ilmaista rahnaa! : )

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos tuesta, samaa mieltä! ;) Kyllähän tässä hommassa tuntipalkoille pääsee, rahnaa tuntuu puskevan ovista ja ikkunoista, kottikärryillä työnnetään syrjemmäksi että saahaan tilaa seuraaville. Huh, raskasta tämäkin.

anrinko kirjoitti...

Voi jee!!!
SUUREN SUURI KIITOS TÄSTÄ!
Mä tänään juuri katselin kylässäni pyöräkaupassa tyttäreni toivomaan turkoosia Jopoa hintaan 399e. Kyllä lähti heti tilaus tuonne kun sain saman pyörän kotiintuotuna nyt 311e hinnalla.
Kiitos ja kumarrus siis.
Ja ihanaa kun tänne löysin. Tosi upea uusi värikäs blogituttavuus. Kirjaudun heti lukijaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan käsittämätöntä tämä Jopo-vouhotus. On nimittäin huonoin pyörä ikinä ajaa, ajoasento on tosi huono!

Rillirousku kirjoitti...

Anrinko: Hyvä, että oli hyötyä! Tilasitpa sitten linkkini kautta tai muualta, pääpointti tässä kuitenkin oli se, että hyöty on iso ainakin silloin, kun kyseessä on pyörä. Ei se, montako kolikkoa tämän mainonnan myötä lompakkooni putoaa. Kyse on nimenomaan kolikoista. Kiitos viestistä! :)

Anonyymi: Riippuisko ajajastakin? Omalle notkoselälleni tuon pyörän ajoasento on just eikä melkeen täydellinen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Nuo on kyllä mageita, ottasin ihan het ton viherjäisen. Noooo, kyllä nuo muutki menettelis.. ;)

Tiina kirjoitti...

Kiitti, klikkailin tuolta ihanan ihanan Muuton Cosy-lampun. Senkin hinnassa tuli mukava säästö tuolla koodilla, lisäksi ei postareita, kun tilaus oli yli satasen.

Tykkään blogistasi hirmuisasti,sulla on sana ja kuvaaminen hallussa!

K kirjoitti...

jösses sentään noita anoja. :-)

Rillirousku kirjoitti...

Juli: Kaik on somia!

Tiina: Hyvä, että vinkistä oli hyötyä muillekin kun mulle. :) Kiitos kauniista sanoista! :)

Killi: Elämä on. ;)