12/02/2011

Tuo talo tuossa on lato.
Virkkuukoukun nimeä kantava keppi taitaa olla melkoisen monipuolinen kapine. Tuo vinksallaan oleva lato tuossa on totisesti vinossa kaikkiin mahdollisiin ilmansuuntiin mutta taitava virkkaaja saisi varmasti piparitalon ohjeella tehtyä vaikka minkämoisen hienon torpan tahi kartanon. Meille tuli vain pieni latonen, sillä meikämartta ei piittaa piparitaloista, ei virkatuista eikä syötävistä mutta jokaisen ihmisen olisi elämänsä aikana hyvä omistaa edes yksi lato. Tämän talon latoon piti tuleman värikäs palakatto mutta kirkkaat langat olivat kaikki hukkateillä, joten tuli vain peltojen kuningas, vinoon vaipunut harmaa vanhus.

Tämä lato on varsin pehmeä, lienee aika tehnyt tehtävänsä tässäkin asiassa. Se voi töröttää joulun alla pöydällä mutta sen perimmäinen tarkoitus on kuitenkin jotain ihan muuta. 
Oikeasti tuo lato on pehmeä lelu, pehmolelu.

4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Oi miten hieno talo! Minä olen virkannut sitä sun tätä, mutta taloja en vielä. Vasta näin telkussa erään rouvan version poliisiautosta virkattuna, ja siis isona. Mutta nyt tais tää rouva ryhtyä talon virkkaukseen!

Mukavaa viikonloppua ja mukavia virkkaushetkiä sulle!

Lilla kirjoitti...

Lato on mitä herttaisin. Ei sulla kauaa sierainpari tuhissut tuonKAAN kimpussa. Meikkuki on tänään ahkeroinut ja laitellut joulua kotiin, saaden aikaan hurjan siivon. Mutta huomenna meille tulee siivoaja. It's luxus.

Tiina kirjoitti...

Onko se sun hieno latotalo alta pohjaton? Sehän voisi toimia erinomaisena karamellikätkönä mikäli näin on.. jonnekin tasolle vain viattomasti nököttämään, ja ohikulkiessaan voi sieltä napsia vaivihkaa herkkuja.. ;)

Rillirousku kirjoitti...

Nonna: Yllättävän mukava kepakko tuo koukku. Poika oli ladosta onnessan: Kiitos äiti kun teit mulle tämmösen taloheittelyn! :)

Lilla: Ehä tuommoseen kauan aikaa mee, se on melko pieni. :)

Tiina: Hyvä idea, harmi ettei oo pohjaton. ;)