12/01/2011

Joulukuun ensimmäinen.

10 kommenttia:

Nanainen kirjoitti...

Saa sitten Pirjokin suut makiaksi!

Anonyymi kirjoitti...

Rouva hyva, et ikina usko mita on tapahtununna!!!??? Mä ostin aamul puikot ja lankaa kaupasta ja youtuben avulla alotus silmutki onnistu.. nyt on kuule takakappale puoles valis apouy.. :D mut empa usko et sunnuntaiks kerkeen ku tas on sita enne joulupoytaa, pikkujouluu, myyjaista yms, et kiiretta pitelee :P otan ehka tavotteeks jouluu mennes :)
/salla

tuuli hiuksissa kirjoitti...

Meillä kalenteri on tyhjä aina siihen asti, kunnes lapset menevät unille. Sitten laitetaan seuraavan aamun herkut oikeaan luukkuun. Sattuneesta syystä näin... Lokerot tyhjenisivät ennen aikojaan, ja vaarana olisi, että itse karkintuskassani kävisin vaivihkaa kalenterin luona. Tsemppiä vaan karkkilakkoon, vaikkei siinä mitään järkeä olekaan. Kiduttaa nyt itseään!

nilkkulotta kirjoitti...

Rilmu, teetkö sä taas niin, että leivot niitä karkkeja esim. sämpylätaikinan sekaan? Joskus huijasit karkkilakkoa leipomalla jonkinsortin kuivakakun..olisko ollut joku smarties kakku:

Se oli mielestäni kieroa, julmaa ja viekasta!!! :D

-Lörö-

An-nuk-ka kirjoitti...

Meilläkin tuollainen an-na, an-na, munnn! tyttö. Yhtä anovasti katselee herkkujen suuntaan hänkin. :) Sinnikästä karkitonta joulun odottelua kodin hengettärelle!

Rillirousku kirjoitti...

Nanainen: Pirjon päivä on sitten aatonaattona, että on naisella vielä vähän ooteltavaa että saa suun makiaksi!

Salme: Hienoa rouva! Oon niin ylpee susta! :)

tuuli hiuksissa: Meinasin kans eka niin, mutta sitten päätinkin näin, koska tiedän niitten säilyvän kalenterissakin. :) Karkkilakko ei oo kidutusta kun päivän viikossa, kuus päivää on sitten taas onnellinen sokeriähkyttömyydestä. Kyllä se kannattaa! ;)

Lörähdys: Julmaa tulla tänne muistuttamaan synkästä menneisyydestäni! Nykyään olen hyvinkin kaidalla tiellä, sillä enää kukaan tässä talossa ei leivo. :D

Annukka: Ne osaa olla kyllä anovia. :) Tämä karkiton joulun odotusta on jo hyvin tuttua puuhaa. Viimeiset kolme vuotta on oltu syksystä jouluun karkkilakossa, tänä vuonna tämmönen vähän säälittävämpi pätkä mutta ees vähäsen. :)

Aniliini kirjoitti...

Kiitos rillarillasein tuosta villatakkihaasteen vitkuttamisesta! Nytpä rykäsen ipanaisen takin valmiiksi saakka ja kuvat kaupanpäälle!

Rillirousku kirjoitti...

Aniliini: Loistokasta Aniliini-hyvä! :)

Leenah kirjoitti...

Nää on näitä makuasioita, joista ei voi kiistellä: Arvaan, et olet tuon joulukalenteritalon laittanut tuohon seinälle ihan tarkoituksella. Se pääsis oikeuksiinsa valkoista vasten ja ansaitsis esille panon koko komeudessaan. On niin mahtava! Kerrassaan upea. Oliko huono idea? ü En ole kovin pitkään seurannut blogiasi, mut olen saanut sinusta luovan ja aikaansaavan kuvan. Mukavaa joulun odotusta.

Rillirousku kirjoitti...

Leenah: On se valkoistakin vasten nähty ja saatetaan tulla näkemään jatkossakin. ;) Kiitos viestistä! :)