12/08/2011

Jännittävä päivä.
Tänä vuonna on vietetty ja vietetään pikkujouluja oikein olan takaa. Takana kolmet ja edestäkin niitä vielä löytyy, vaan emmepä valita, sillä mukaviahan nuo ovat. Kuten vaikkapa eilisiltaiset sekä toissapäiväiset. Pikkujoulupukki toi elämänkertoja rakastavalle matamille Ainoan Oikean Satutätin elämän kuvina ja kyllä sitä opusta on sitten selailtukin. Kun vielä oikein pariksi tunniksi saisi oikaista rangan sohvalle niin pääsisi haukkaamaan kunnolla palaa tuosta mainiosta järkäleestä.

Tänään on yksi elämäni jännittävimmistä päivistä. Se ei ole se, että vaihdoin aamutakin pois päältä kello 14 eikä se, että ulkona sataa lunta ja myrskyää. Se ei myöskään liity siihen, että kolmen viikon ajan ilmaiseksi itsestään saapuva juorulehti kolahti tänään postilaatikkoon eikä se, että kohta puolitoistavuotias tyttäreni on päättäny lopettaa päiväunien nukkumisen. Kuten huomata saattaa, niin elämäni on varsin jännittävällä tolalla mutta silti se mainitsematon asia on oikeasti niin jännittävä, että sitä ei meinaa uskaltaa edes ajatella.

Kynsien pureskelu ja tekemisen keksiminen jatkukoon. Jos vaikka tällä kertaa nimikoisin oman vaatekaappini hyllyt, jälkikasvun kaapit kun ovat jo hallinnassa. Paitsi sitä ennen keitän kyllä mahottoman tujut kahvit!

19 kommenttia:

tuuli hiuksissa kirjoitti...

Mahtavaa, että muillakin on jännittävä elämä! Mulla oli myös äärimmäisen jännä päivä, huomenna lisää jännitystä tiedossa. Nautitaan jännästä. Kaikki päivät eivät ole yhtä vatsanpohjasta kouraisevia.

Kiki kirjoitti...

Jännää! :)

Susanna kirjoitti...

Hyvä! Nyt mun on pakko itse keittää myös kahvit...Onpas jännää...mut niinhän sen pitää ennen joulua ollakkin:DDD

nuokku kirjoitti...

Jos vallan kauhiasti puuhasteluintoa löytyy niin suosittelen väkertämään vaikka kuuseen uudet koristeet. Itse puuhastelin jouluoksaan näitä perinteisiä tähtösiä Strömsön ohjeella ja hienoja tuli! Oli vallan koukuttavaa puuhaa. Ja ohjehan löytyi täältä: http://areena.yle.fi/player/index.php?clip=601756&language=sv

Enni kirjoitti...

Täällä myös jännitetään ja odotellaan uutisia. Meinaa tekeminen jo loppua kesken. Paitsi että onhan mulla kolme pikkasta täällä hoidettavana joten toisaalta tekemistä riittää!:)

Nonna kirjoitti...

Menikö multa ohi vai meinaatko pitää meitä jännityksessä??? =)

Heli kirjoitti...

Kerro kerro kerro kerro.....

Anonyymi kirjoitti...

Mitäköhän jännää:)

Teillä on niin ihanan raikkaan näköistä siellä. Kivoja värejä:)

-Miikku

Henni kirjoitti...

No aivan alkoi täälläkin jännittämään :)

satmaari kirjoitti...

Nyt jää niin kaihertaa :D. Rillaaaaa...

Lilla kirjoitti...

Ja just tota sun postausta ennen oli tapahtunut ;)

Kiitos hoitotätille. Miten maltoitkaan edes hoidella, ku ol niin jännät paikat. Mutta kiitos. Asiat ehkä rullaa jonnekin päin.

Tasaraita kirjoitti...

Mitähän jännää sulla siellä oikein on? :) Repäisin myötäjännityksessä palan sorminahkaa hampaillani irti :D

Rillirousku kirjoitti...

Jännittävää! Sitä se totisesti oli! Mutta kun eilen olin kahden lapsen täti niin tänään olen neljän. Ja ne kaksospojat on niin ihanat <3

E kirjoitti...

Oi, ihanaa! Onnittelut tädille sekä myöskin kaksospoikien perheelle. :)

Tuuli kirjoitti...

Meilläkin on pyöritty ympyrää ja odotettu tänään... Ja sitten ne synty!

ps kirjoitti...

Ihania jännniä uutisia!

Vaan kysyisin noista keinutuoleista: ne lienee Ikean Lillberg-mallia? Ovatko olleet minkälaisia käytössä? Opiskelijana haaveilen, että siihen seuraavaan kotiin hankkisin itselleni tuollaisen. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi iiks, kaksoset :) Onnea tätille ja onnea sinne perheeseen tietenkin kans :) Kyllä semmosta kelpaa jännittää.

t. eräs joka aamulla heräs...kuitenkin, vaikkei ensin meinannu jaksaa!

Henni kirjoitti...

Vauva-asiat onkin tositosi jännittäviä ja ihania! Paljon onnea tädille! <3

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista! :)

ps. Tuolit on osoittautunut todella hyviksi, suosittelen ehdottomasti! :)