7/09/2011

Keittiössä ei ole tapahtunut remontin suhteen kuukausimääriin yhtään mitään.
Sokkelit puuttuu edelleen, sähköt ei toimi ihan joka rasiassa, seinä on käsittelemättä ja osa kaapeista on edelleenkin täynnä rakennustarpeistoa.

Muuten kyökissä kyllä tapahtuu. Monasti keittiö tuppaa olemaan kodista se huone, jossa oleskellaan eniten. Tehdään ruokaa, syödään, luetaan lehtiä, leikitään, selataan nettiä. Niin on myös meillä. Keskeneräisenäkin keittiö käy varsin hyvin noihin kaikkiin mainittuihin tarkoituksiin.

Kesä on tuonut tullessaan monen muun asian lisäksi pihtari-sisustajan. Tämän kesän hulppeat sisustuspanostukset keittiön suhteen ovat peräisin K-Marketista ja Halpa-Hallista. On eri nastaa kipata aamupuurohiutaleet kattilaan peltipurkista. Puuron keittäneen kattilan putsaa parhaiten se perinteinen Fairy.

Elämä, ja varsinkin kesä, on ihmisen parasta aikaa. Siksi jouduinkin lähes slaagin kouriin, kun huomasin vahingossa odottavani syksyä, jotta pääsee jatkamaan remonttia. Upotin tuon ajatuksen hyvin tiukasti lähirannan lämpimiin vesiin. Vielä nautitaan kesälomasta.

3 kommenttia:

Metsänkukka kirjoitti...

MÄ olen varmasti kans ihan kummallinen, sillä odottelen syksyä ihan muuten vaan! Rakastan syysvaatteita ja sitä että voi käpertyä peiton alle kun ulkona on kylmä ja sataa :D

heidi. kirjoitti...

ai, hiano asenne! Mullakin polttelis tehä vaikka ja mitä. Mutta nyt on kahen viikon totaalikieltäytyminen päällä.

Nyt muuten hokasin, että teillä taitaap olla keittiössä se Ikean hylly, tuo kuvassa oleva hieno? Minä ostin samanmoisen joskus alkuvuodesta, vaan pihinä en raskinu ostaa niitä ikean hyllylevyjä (ruåttin puolelta yhteensä yli 35 e!) ja olipa kiva ylläri, kun tuon paksuisena ei löytänytkään lähihoodeilta hyllylevyjä. Ääärrg. Mutta hieno hylly se o, ku sais vielä kunnon levyt!

Rillirousku kirjoitti...

Paint it Black: Nuo toisinaan mieleen juolahtavat syysajatukset on kyllä vähän pelottavia. :D Meikämartta on ennen ollut henkeen ja vereen syysihminen mutta viime vuosina on tuohon vuodenaikaan iskenyt ihan mahoton syysahistus. Ennen en juurikaan kesästä perustanut, vaan syksyllä tunsin oikeasti eläväni. Nykyän janoan valoa enemmän kuin ennen. :) Syksyssä on parasta tuoksu.

Dooda: Ikeasta on hän, hyllyä meinaan. Eräs toverini omasi tuollaisen, tosin valkoisin hyllyin, joten olihan se saatava kun oli keittiön tuolle seinälle kuin tehty. Muistaakseni tuolla koko härvelille tuli hintaa jotain 40e, ei liikaa mielestäni tuommosesta ihan kunnon isosta hyllystä. Omani roudasin kotiin Tampereen Ikealta.