6/06/2011

Meikämaamo viikkasi tänään pyykkiä.
Sinänsä tuo toimenpide ei ole tässäkään talossa mitenkään harvinaista nähtävää, sillä kuuleman mukaan joku muukin harrastaa sillointällöin tätä mukavaa toimintaa. Erityisesti lapsiperheissä tuo mainittu puuha nauttii suurta suosiota.

Mukavaa tuo kyseinen harrastus on silloin, kun kodinhoitohuone on toimiva ja siisti. Tällä hetkellä tässä talossa kodinhoitohuone on ensiksi mainittua lähes ja viimeiseksi mainittua ei totisesti, sillä ulkoilma on houkutellut huomattavasti enemmän kuin kodinhoitohuoneen siivous.
Silloin on pakko ryykiä olohuoneeseen pyykkikorin kanssa ja aloittaa valtaisa viikkausoperaatio.

Tänään huomasin, että meikämatami on sairastunut jonkinsortin raitamaniaan. Raitaa näyttää olevan joka suuntaan ja väreissäkin piisaa. Pitänee alkaa kiristää rahakukkaron suuta kirpputorireissuilla noilta osin, jotta ei tule sanomista.

Raidasta ja väreistä tulee tietenkin kätevästi mieleen polka-karamelli. Polka-karamellista tulee yhtä vääjäämättömästi mieleen karkiton kesäkuu, joka starttaa huomenna. Kuka teistä tovereista kykenee elämään kesäkuun ilman mellin melliä? Ilmoittautumisia otetaan vastaan kommenttilaatikossa.

16 kommenttia:

Senni kirjoitti...

Mä otan haasteen vastaan. Kyllä tekisi hyvää olla ilman hiilareita! :)
Jätski kuumana hellepäivänä suotakoon. Mutta sekin pitää ansaita jotenkin muuten kuin vaan rannalla löhöämällä ;D

Anonyymi kirjoitti...

Minä ilmottaudun!!! Mä oon varmasti universumin karkinhimoisin ihminen, MUTTA mulla alko kans tänään karppaus-kuuri. eli ei myöskään karkin karkkia. Jätin myös kaikki muut hiilarijutut pois,ettei se karkin puute olis niin tuntuva. en tiiä miten tästä selviää...???

Lilla kirjoitti...

mie oon ollunna karkittomana nyt yli viikon ja saan syödä melliä vasta heinäkuun ensimmäisnä. Eikä ees tee tiukkaa koska on jäätelölaarit :D

annu kirjoitti...

Minen karkista luovu (tai tarkemmin sanottuna suklaasta), mutta nuo kuvat oli makoisia!!

Nanainen kirjoitti...

Hih, kiva tietää tästä raitaviikkaamisen vertaisryhmästä. ;D
Polkkaa tehnyt mieli jo kauan, onneks niitä ei täältä saa. Mites se suklaa, lasketaanko melleihin vai ensiapupakkaukseen?

Anonyymi kirjoitti...

Minä meen jo neljättä viikkoa ja tarkoitus on jatkaa tästäkin eteenpäin!!! Tervetuloa junaan.

Hennis

Päivi kirjoitti...

Voimakasta raitaa teillä, pilkkua ja palloa meillä(tytöillä) ja kukkia.
mua ei saa karkkilakkoon, varmaan niin "ahne" olen. toisaalta, en syö ihan joka päivä edes, mutta sitten kun on saatava, lakko olis liian kahlitseva.
viimeks olin ilman karkkia+suklaat noin 3 kk joka päättyi vauvan syntymään, nyt ei ole tällaista näin ihanaa palkintoakaan...

nilkkulotta kirjoitti...

Mä pystyn elämään ilman karkin häivääkään vaikka vuoden. Mutta mieheni on jo siinä pisteessä, että hän salailee karkinsyöntiään.

Se on aina paha merkki!

San kirjoitti...

Mää niin tykkään tästä blogista ja tän kuvista. Tän kun löysin ni käyn useesti ihailemassa, vaikka harvoin laitan merkkiä itsesstäni.

Outi kirjoitti...

Jos jätski ei oo karkki, niin sitten kyllä ;D

maria kirjoitti...

Raitamania on vakava tauti. :)
Olen sairastanut sitä jo useamman vuoden eikä se osoita mitään laantumisen merkkejä. Tätä nykyä olen jo sinut tautini kanssa ja ostan lapsille raitaa, kun siitä tykkään.

Rillirousku kirjoitti...

Senni: Hyvä! Tervetuloa joukkoon! Voisin kans ottaa työnalle tuon sun jätskipolitiikan. ;)

Annu: No luopusit ny! Kiitos silti. :D

Nanainen: Melleihin lasketaan kaikki mikä on karkkihyllyssä. Sori. :D

Hennis: Hyvä sinä! Mukana ollaan.

Päivi: Sun pitää keksiä itelle joku mehevä palkinto. Tosin ehkä tuota sun edellistä palkintoa on vähän vaikea minkään ohittaa. :) Täällä on kans hyvin tuttuja nuo kuukausien lakot mutta lähes aina pitää olla joku porkkana. :)

Nilkkulotta: Meillä esiintyy tuota samaa, tosin mieheni puolison toimesta. Aika kreisiä!

Äitee: Kiitosta, tuli hyvä mieli. :)

Outi: Jätski ei oo karkki mutta henkilökohtasesti ajattelin pitäytyä siitäkin, mitä suklaakuorrutteisiin supermaximegapuikkoihin tulee. :D

Maria: Mitä sitä suotta pidättelemään! Kunhan pysyy langat sen verran käsissä, ettei ihan päästä varpaisiin ja kaikkiin ilmansuuntiin oo raitaa päällä yhtä aikaa. :)

Hansu kirjoitti...

tuo oli niin hyvä haaste, että yön pimeinä tunteina minäkin hurahdan siihen..ja ihan hetken mielijohteesta. elikä mukana oon!!:) sitten heinäkuun koittaessa saatamme ittemme sairaaksi makeasta...:S

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi, toiseksi ylin kommentti: En tiedä mihin tuo sun viesti oli häipynyt vai enkö vaan huomannu sitä eilen?! Olen pahoillani kun en ole reagoinut siihen. :/

MUTTA NYT VASTAAN! :) Hyvä SINÄ! Niin sitä pitää! Ja sitäpaitsi maailman karkinhimoisin ihminen asuu täällä, se on vissi! :D Kyllä sää selviät jos meikäki! :) Tsemiä! Voit tulla tänne vuodattaan aina kun tulee tiukka paikka. ;)

Hansu: Hyvähyvä! Yön pimeinä tunteina syntyy näemme parhaat päätökset! :)

Ouna kirjoitti...

Heippa, tässä vielä yksi erittäin pahasti karkkihimoinen, joka ilmoittautuu mukaan kuukauden mittaiseen karkkilakkoon. Kuitenkaan jätskiä en voi jättää pois, se on näin kesäkuumalla ihan ehdoton herkku. Mutta koska heinäkuun kolmantena pitäis mahtua juhlavaatteisiin niin että ei tarvis istuessaan pelätä saumojen ratkeilevan, niin on syytä ottaa haaste vastaan. Ehkä se hiukan avittaa projektia, mutta helppoa ei tule olemaan. Se on varma.

Rillirousku kirjoitti...

Hipsu: Hyvä Hipsu, tervetuloa mukaan! :)