5/22/2011

Tänään on ollut merkillinen päivä.
Olemme kasanneet pikkuhiljaa palapeliä pikkutavaroitten osalta, kiinnittäneet keittiöön hyllyn ja kantaneet tuolit pöydän ympärille. Saimme myös lähipiiriä vierailulle ja vastaanotimme tupaantuliaislahjan. Aurinkokin on paistanut.

Silti koko päivän on otsassani roikkua lerpattanut melkoinen makkara. Ehkä sen tekee jäykkänä sojottava ja särkevä jalkapöytä tai sitten sen tekee väsymys. Ehkä jopa  nuo kaksi mainittua yhteensä.

Aion alkaa paremmaksi kokiksi, olen sen kyökille velkaa.

12 kommenttia:

LauraIrina kirjoitti...

Vitsi että teillä on nättiä. Omaat hyvän silmän. Voisin muuttaa ruotiukoks mestoille.


Ehkä tympiinnys tulee nyt kun alkaa helpottaa ja sille on tilaa päässä? Mulla ainaki monesti käy niin.
Paranemista jalalle!!

nilkkulotta kirjoitti...

Wau!

Virpi kirjoitti...

Hienon näköistä kyökin puolellakin!:) Nuo mukit on herkkuja!:)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi tosi kivan näköistä.

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos kaverit, kyökki kiittää!

Lilla kirjoitti...

Siis WAU!

Anonyymi kirjoitti...

Tosi stylen näköistä. Tuo ensimmäinen kuva on hieno!
Johanna

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tykkään blogistasi. Tälläisenä reiluna remppasellaisena:) Kiitos tästä.

Nyt kuitenkin uskallan lähestyä ja kysyä, että mistä tuota Ruutukaava voi ostaa? onko sitä esillä oikein jossain, että pääsee hipelöimään, vaiko pitääkö ihan summassa tilata..?

Terv. Tessa keski-suomesta

Rillirousku kirjoitti...

Kiitos köökin puolesta!

Anonyymi-Tessa: Kiitos viestistäsi! :) Marimekon tapetteja pääsee hiplaan ainakin keskustan Marimekossa sekä Orolla, joka sijaitsee Seppälässä. Me tilattiin tuo tapetti jälkimmäisestä ja tuli kyllä melko nopeasti. Puhuivat kahdesta viikosta mutta tulikin kahdessa päivässä. Orolla on parikin Marimekon tapettikirjaa ja niissä muuten on valikoimaa vähän liiaksikin asti. ;)

Ei muuta ko sinne kirjoja pläräämään! :-)

Anonyymi kirjoitti...

hei! saanen udella mistä ovat peräisin nuo teidän keittiön avohyllyt? niin ja onko tuo yks hyllykkö vai onko jokainen laitettu siihen erikseen? kiitos tiedosta etukäteen :) teillä on kyllä todella nättiä!!
-velmu

Rillirousku kirjoitti...

Anonyymi-Velmu: Teretere! Hylly on Ikeasta. Se myydään palasina. Siis pääty on 8e/kpl (siis siinä on nuo kaikki kolme samassa) ja hyllylevyt jotain suunnilleen saman verran per levy. Hyllytasoista on värejä ja sävyjä mistä valita. Tuota saa myös leveämpänä ja siitä on mahdollista tehä vaikka kuinka leveä, riippuu paljonko ostaa päätyjä ja hyllyjä.

Kiitos viestistäsi! :)

Elina kirjoitti...

Teillä on kaunis keittiö. Erityisesti iskin silmäni altaan takana olevaan seinään. Onko se maalattua betonia vai mitä? Onko pysynyt käytössä hyvänä ja kuinka puhdiataminen sujuu? Meillä on mahdollisesti remppa edessä ja tokihan sitä aloittaa suunnittelun, vaikkei kauppojen tekokaan ole vielä varmaa. ;)